Paxum Card Sepa Blocat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Raul2727

De ieri nu mai merge sa transfer din cont catre cardul paxum ,a prmit cineva de la ei ceva notificari ,ca nu mai este functional cardul paxum?
No avatar
Anonim1111

Da, verifica-ti mailul , caci este o problema generala ! Cardul sepa este blocat pentru toata lumea ... poti sa mai faci doar transfer EFT catre un card romanesc, sau daca ai unionpay paxum card
No avatar
nyxxa_89

buna paxum si retrag prin external card dar folosesc un card ING mastercard sau visa, nu conteaza asta? daca pot sa scot banii ron?
ava

Nu conteaza daca e mastercard sau visa in mai mergea transferul si pe visa banii da poti sa i scoti in ron
No avatar
Claudia marcu

Bune de ieri nu se m ai pot folosi cardurile sepa,toată lumea cred că a aflat.
rugămintea mea este daca m ați putea ajuta outin...
Momentan am card de la monese,însă nu știu câti bani.pot pune pe acest card lunar fara probleme?mi ați fi de ajutor daca mi ați oferi informații în special cei ce folosesc monese card.
Eu lucrez exclusiv pe mfc și mă gândesc să aplic pentru o noua metoda de plata,ce părere aveți despre cosmopayment sau epayservice?
Va multumesc și sper să mă puteți ajuta
No avatar
Claudia marcu

Daca vreiti sa ma ajutați îmi puteți scrie pe Nr meu de tel 0736426387,nu mă deranjați chiar v as fi recunoscătoare
No avatar
Erika0001

Stie cineva daca pe visa e instant ? Stiu ca pe mastercard este, dar pe visa erau cateva zile lucratoare. Eu am si union pay , de unde pot scoate sa mi dea dolarul mai mare? ultima data la EuropeAtm era 3,4.. cam asa..
No avatar
Claudia marcu

Alpha Bank spune cineva,am citit ft mult și asta zicea o persoana care îl folosește.eu menționez că nu am card unionpay nu vreau sa te induc in eroare,însă am citit aici ft mult și asta spuneau
ava

Pe visa nu e instant cand am transferat in mai pe visa ing am transferat luni seara si am primit banii miercuri dimineata nu stiu cum e acuma
No avatar
wetladyjoy

buna.cele care au cosmopayment, ca sa retragi de pe card trebuie fondurile sa fie pe card sau in secondary balance?
eu am fost la bancomat si imi spune ca nu este bun pinul, am dat sa recuperez pin si tot nu merge....cardul nu l am mai folosit de 2 ani
ma puteti ajuta?
Scrie răspuns