Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls
Fetelor,azi am avut interviu la Wow agency si mi au lasat o impresie foarte buna. Mi-au explicat foarte clar cum funcționează ei, mi-au spus despre contract, mi a plăcut mai mult decât la m4m. Aproape că nici nu îmi mai vine să mă programez la interviu la Charm.. serios,nu mă gândeam că e asa de greu sa iau o decizie.
Iulia123;n44799 wrote: Barbie, m4m a fost prima mea opțiune. Mi a plăcut tare mult prezentarea de pe site,cum sunt organizați că și echipa și de aceea am ales sa sun la ei prima dată. La interviu mi s a precizat că se lucrează în 2 ture de cate 9 ore,din care 1 ora este pauza. O tura începe de 6-15, cealaltă de la 21-6. Acestea sunt turele pe care lucrează și trainerii. Am întrebat de hair stilist și mi au spus că la 6 dimineața nu este,insa după ce termin tura îmi pot aranja parul pentru ziua următoare. Sincer eu mă așteptam să existe și hair stilist și make-up pe ambele ture. Tot pe site am văzut că sunt și ture part time, dar nu au pomenit de așa ceva și nici de venitul garantat de 7500 lei/perioada. In schimb mi au spus procentul brut și net. Nu pot sa spun că m a dat pe spate, asta m a facut să mai caut și alt studio.
Hei, Iulia! M-am mai uitat si eu asa pe site-ul lor, insa tot indecisa sunt. Programul pare ok, cam ca la orice studio, cred. nu stiu insa daca am facut acel salariu garantat afisat pe site. Ce inseamna asta ? Banuiesc ca sunt si conditii pentru asa ceva. Nu neg faptul ca ar fi de ajutor ace bani. Insa dupa mine e ca un grd de indatorare fata ei ei.
Hei, Iulia! M-am mai uitat si eu asa pe site-ul lor, insa tot indecisa sunt. Programul pare ok, cam ca la orice studio, cred. nu stiu insa daca am facut acel salariu garantat afisat pe site. Ce inseamna asta ? Banuiesc ca sunt si conditii pentru asa ceva. Nu neg faptul ca ar fi de ajutor ace bani. Insa dupa mine e ca un grd de indatorare fata ei ei.
Iulia123;n44803 wrote: Fetelor,azi am avut interviu la Wow agency si mi au lasat o impresie foarte buna. Mi-au explicat foarte clar cum funcționează ei, mi-au spus despre contract, mi a plăcut mai mult decât la m4m. Aproape că nici nu îmi mai vine să mă programez la interviu la Charm.. serios,nu mă gândeam că e asa de greu sa iau o decizie.
Ma bucur pentru tine! Cum a fost la Wow agency?Stiu ca este dificil sa legi, eu una tot ma gandesc de ceva timp. Parerea mea este sa incerci si la Charm. Poate va fi bine si acolo. Eu cunsoc pe cineva care a coaborat cu ei si parea multumita. Acum nu stiu daca mai lucreaza. Nu am tinut legatura.
Ma bucur pentru tine! Cum a fost la Wow agency?Stiu ca este dificil sa legi, eu una tot ma gandesc de ceva timp. Parerea mea este sa incerci si la Charm. Poate va fi bine si acolo. Eu cunsoc pe cineva care a coaborat cu ei si parea multumita. Acum nu stiu daca mai lucreaza. Nu am tinut legatura.
- MoneyMaker
hei! nu stiu de voi fetlor, insa mi se pare ca va complicati. adica eu una am gasit toate detaliile necesare despre videochat pe net si acum sunt bine mersi de acasa. poate nu am incasarile fetelor din studio, pate le depasesc pe unele, insa cu ore online si tot ceea ce iti mai trebuie, reusesti. acum vedeti voi!
- MoneyMaker
am colaborat si eu cu un studio din bucuresti, insa nu stiu ...mie una mi-e bine de acasa. eu una asa am considerat sa fac.
Uneori situația personală nu îți permite să faci de acasă. Atunci când ai un copil de 2 ani cu siguranță nu ai cum sa faci de acasă, așa că cea mai buna alegere e in studio
.
in ceea ce privește wow agency, mi s au părut f ok, au spus cam tot ce voiam eu sa știu. Mi au spus că beneficiez de training garantat pe toată durata colaborarii nu doar la început,oferă venit garantat in anumite conditii si mi se pare normal sa fie așa,hair și make up la fiecare intrare în tura, lucrează doar cu jasmin.
in ceea ce privește wow agency, mi s au părut f ok, au spus cam tot ce voiam eu sa știu. Mi au spus că beneficiez de training garantat pe toată durata colaborarii nu doar la început,oferă venit garantat in anumite conditii si mi se pare normal sa fie așa,hair și make up la fiecare intrare în tura, lucrează doar cu jasmin.
- MoneyMaker
Iulia123;n44812 wrote: Uneori situația personală nu îți permite să faci de acasă. Atunci când ai un copil de 2 ani cu siguranță nu ai cum sa faci de acasă, așa că cea mai buna alegere e in studio
.
hei, fata! intr-adevar,unee persoane nu isi permit sa faca de acasa. in acest caz sunt de acord cu tine. cea mai buna solutie ar fi o colaborare din studio.
eu una sper ca toate fetelele sa se descurce si sa castige cel mai bine. pentru mine asta a fost alegerea.
hei, fata! intr-adevar,unee persoane nu isi permit sa faca de acasa. in acest caz sunt de acord cu tine. cea mai buna solutie ar fi o colaborare din studio.
Iulia123;n44812 wrote: Uneori situația personală nu îți permite să faci de acasă. Atunci când ai un copil de 2 ani cu siguranță nu ai cum sa faci de acasă, așa că cea mai buna alegere e in studio
.
Ma bucur pentru tine!
Cred ca au punctat tot ceea ceea trebuia si cel mai important faptul ca te-ai simtit tu bine. Ideea e ca tot nu stiu ce sa fac. Ideile sunt asa si asa! Sper exemplu am mai auzit pareri negative de la alte fete care au lucrat la Wow Agency. Nu stiu in ce masura sunt adevarate, insa spun doar ce am auzit: probleme tehnice, uneori trainrii nu se comportatocmai potrivit. Acum fiecare cum stie! 
Ma bucur pentru tine!
Parerile sunt impartite! Ceea ce eu cred ca e frumos, tie s-ar putea sa ti se para ingrozitor, si invers! Frumusetea (locului, oamenilor, etc) sta in ochii privitorului. De-aia si zice toata lumea: fratilor, mergeti la interviuri!!!! Vedeti unde vi se pare mai ok, cu care studio rezonati!