Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Leyla

Minna;n44723 wrote:

Din ce am auzit de la unele fete, acest studio ACM nu este wow. Multe reguli si penalizari. acesta era punctul lor de vedere ..

Hello girl! Decat sa lucrezi la ACM Studio mai bine iti faci conturi independente. Nu se merita, parerea mea. Castigurile nu sunt asa cum crezi, ba din contra sunt mici. Foarte multe fete sunt nemultumite acolo. Cercul meu de prieteni se invarte in jurul acestui job si am multe cunostinte care s-au plans de acest studio.
Leyla

MeHere;n44708 wrote:

Buna!! Eu am avut o colega care a fost ACM Studio. Ea voia sa lucreze in videochat inca din facultate. Nu stiu exact pe la ce alte studiouri a mai fost la interviu, insa mi-a spus ca la ACM Studio nu i-a placut atmosfera. Ea este o fire mai glumeata de fel. Mi-a spus ca toata lumea alerga de ici colo, agitata si ca nu a fost intampinata asa cum s-ar fi asteptat. Era mai mult haos acolo. Acum voi faceti cum stiti!!

Hello! Haos..hm..mai mult ca perfect. este un cuvant ce descrie foarte bine ACM Studio. Toata lumea grabita acolo si agitata. Nu te poti intelege cu nimeni.
No avatar
Purpleyes

Mie una nu mi-ar placea sa fiu undeva si sa am parte de o atmosfera agitata, mai ales cum este la ACM Studio.M-ar agita si pe mine mai mult si poate nu m-as putea concentra la lucru, parerea mea. Am auzit ca la ACM studio apar tot felul de casti intre modele.Nu mai zic ca se comportau foarte urat. Nah, acum fiecare cum stie.
No avatar
IuliaM

E devarat ca la Studio20 au ca traineri baieti ? :o stiti ceva de genul?
DennyY

IuliaM;n44749 wrote: E devarat ca la Studio20 au ca traineri baieti ? :o stiti ceva de genul?

Da,asa este. Stiu eu pe cineva care a fost la interviu la Studio20 si fost intampinata de un barbat. Daca sunt pe partea de thenic, inteleg sau nu stiu gen barbati care sa se ocupe de decorul studioului, dar asa ei sunt traineri.Acum eu zic din ce am auzit.
MoneyMaker

hei!!!! era si eu curioasa ce se mai petrece pe la studiourile de videochat din Bucuresti, insa vad ca au ramas la fel de neschimbate. am colaborat si eu cu un studio din Bucuresti, insa doar pana am invatat ce si cum trebuie sa procedez. dupa aia m-am mutat de acasa. sincer mie una mi-e bine asa. nu mai impart banii cu nimeni, nu mai suport certurile trainerilor si ale modelelor, stres si altele. ajungeam sa nu dorm noaptea de stres.
No avatar
Iulia123

Buna ,fetelor! Citesc postările voastre și îmi e f greu sa iau o decizie. Am avut un interviu la Models4models, urmează wow agency și mă gândesc să încerc și la charm. La m4m mi s a părut ok dar am ceva rețineri în sensul că pe site am găsit anumite informații la interviu nu le am primit chiar pe toate. In fine, ideea e că nu am nici un fel de experiență în domeniu, și m ati ajuta foarte mult cu ceva recomandări de studio. Menționez că nu mă interesează să știu acă un studio practica penalizari pentru neprezentare la job ,sau pt întârzieri, sunt o persoana serioasa, punctuala, am familie și consider că sunt destul de responsabila si muncitoare. Recunosc faptul că mi a fost teama sa incerc la un studio mai mare pt că nu mi se pare că arată așa wow... Așa că heeelp!
Leyla

Iulia123;n44791 wrote: Buna ,fetelor! Citesc postările voastre și îmi e f greu sa iau o decizie. Am avut un interviu la Models4models, urmează wow agency și mă gândesc să încerc și la charm. La m4m mi s a părut ok dar am ceva rețineri în sensul că pe site am găsit anumite informații la interviu nu le am primit chiar pe toate. In fine, ideea e că nu am nici un fel de experiență în domeniu, și m ati ajuta foarte mult cu ceva recomandări de studio. Menționez că nu mă interesează să știu acă un studio practica penalizari pentru neprezentare la job ,sau pt întârzieri, sunt o persoana serioasa, punctuala, am familie și consider că sunt destul de responsabila si muncitoare. Recunosc faptul că mi a fost teama sa incerc la un studio mai mare pt că nu mi se pare că arată așa wow... Așa că heeelp!

Hello, girl! Te inteleg perfect. Asa eram si eu la inceput..indecisa. Cred ca sunt mai multe fete precum cazul tau care nu stiu ce sa aleaga. Eu una nu iti pot face o recomadare, toate studiourile de videochat din Bucuresti au avantaje si dezavantaje. Eu una pot sa iti spun doar sa mai mergi la interviuri, dupa care vezi tu ce alegi. Faza e ca la studiourile mai mari sunt foarte multe fete si nu stiu in ce masura se ocupa de toate. Din ce am auzit charm pare ok, acum nu stiu. Cel mai bine este sa vezi singura. Succes!
Barbie

Iulia123;n44791 wrote: Buna ,fetelor! Citesc postările voastre și îmi e f greu sa iau o decizie. Am avut un interviu la Models4models, urmează wow agency și mă gândesc să încerc și la charm. La m4m mi s a părut ok dar am ceva rețineri în sensul că pe site am găsit anumite informații la interviu nu le am primit chiar pe toate. In fine, ideea e că nu am nici un fel de experiență în domeniu, și m ati ajuta foarte mult cu ceva recomandări de studio. Menționez că nu mă interesează să știu acă un studio practica penalizari pentru neprezentare la job ,sau pt întârzieri, sunt o persoana serioasa, punctuala, am familie și consider că sunt destul de responsabila si muncitoare. Recunosc faptul că mi a fost teama sa incerc la un studio mai mare pt că nu mi se pare că arată așa wow... Așa că heeelp!

Hei! Si eu tot ma informez de ceva timp despre mai toate studiourile. Parerile sunt impartite. Sincer nu stiu daca e chiar asa de aiurea pe cat pare sau imi este mie teama. De cand tot caut, eram si angajata. Cum a fost la M4M, daca nu te superi? :)
No avatar
Iulia123

Barbie, m4m a fost prima mea opțiune. Mi a plăcut tare mult prezentarea de pe site,cum sunt organizați că și echipa și de aceea am ales sa sun la ei prima dată. La interviu mi s a precizat că se lucrează în 2 ture de cate 9 ore,din care 1 ora este pauza. O tura începe de 6-15, cealaltă de la 21-6. Acestea sunt turele pe care lucrează și trainerii. Am întrebat de hair stilist și mi au spus că la 6 dimineața nu este,insa după ce termin tura îmi pot aranja parul pentru ziua următoare. Sincer eu mă așteptam să existe și hair stilist și make-up pe ambele ture. Tot pe site am văzut că sunt și ture part time, dar nu au pomenit de așa ceva și nici de venitul garantat de 7500 lei/perioada. In schimb mi au spus procentul brut și net. Nu pot sa spun că m a dat pe spate, asta m a facut să mai caut și alt studio.
Scrie răspuns