Am participat si la interviu la studio20.
Mi a raspuns la telefon "Adriana". " vrei sa ne vedem.maine la un interviu?" Se auzeau voci de barbat pe fundal, m a intrebat ce jume am si ce varsta la.finalul interviului. Mi a dat sms cu locatia lor.
Nu m a sunat inainte de interviu.
Am ajuns la locatie, la.etajul 5 al.unei.cladiri de birouri.
Usa la.intrare este transparenta, am apasat un buton si ne a deschis un barbat dar a venit o domnisoara blonda si ne a preluat( " Adriana").
Erau4 birouri cu cate 2 monitoare , situate unul in spatele altuia ,am tranversat incaperea pentru a ajunge intr o sala.cu geamurile transparente( sala de sedinte).
Premiile erau pe.masa intr un colt si diplomele.langa TV.
Domnisoara si a adus o agenda si a inceput sa ne intrebe pe fiecare in parte despre nume.prenume, varsta, studii, nivelul de engleza( am raspuns cu Bine si ca sa se convinga ea a initiat o mica conversatie in engleza: tell.me.a little bit about yourself). Daca nu reusea sa se convinga de engleza, trebuia sa cheme.profa de engleza pentru a sustine un test de engleza.
Se lucreaza cu contract de colaborare tip drepturi de autor ceea ce presupune colaborare exclusiva cu ei( nu ai voie sa faci de acasa pe.nici.un site, daca faci se incheie.colaborarea pe loc)
Se lucreaza in 2 ture: de la 6 la 15.00 si de la.19.00 la 6.00.
La makeup trebuie sa faci programare din timp, 5 ture pe saptamana obligatorii, daca lipsesti o zi o recuperezi in urmatoarea ta zi libera din acea luna.
Plata pe 10 si 25 ale lunii.
Bunaa!