heeeelp

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
deedee

buna! sunt deedee si am o mare probl am inceput videochatu acum o sapt.. in prima zi mi-a mers ok, am intrat la pranz in 2 h am facut 28$.. de atunci, nimic abs nimic, stau in fiecare noapte de la 12 la 4-5.. nu intra nimeni desi stau in acelasi loc k prima data, sunt imbracata la fel, nimic nu e schimbat.. ma poate ajuta cnva cu o idee??? ms:-S
oana

buna, deedee!!
despre ce site este vorba? 28 de dolari in 2 ore?
dupa parerea mea, problema e chiar acolo unde ai scris tu, citez "stau in acelasi loc k prima data, sunt imbracata la fel, nimic nu e schimbat"...incearca alt outfit, incearca alt machiaj, pune-te in valoare cum poti tu mai bine, fii optimista! mereu este loc si de mai bine...
No avatar
deedee

Jasmine e siteul.. Am rezolvat "problemele" am decor, am stat in lenjerie intima, costum d baie, rochita, nimic. D o sapt n-am mai avut nici macar cu cn sa vb in free dapoi privat n-am mai avut d la inceputul lui mai.. D mentionat k eu stau doar noaptea d la 12 pana p la 4.
oana

Jasmin s-a cam dus pe rapa... multe modele... membri sunt plictisiti, si in general showurile fetelor sunt inregistrate si publicate pe site-uri cu continut adult. Chiar eu am vazut destule... asa ca de ce sa mai plateasca daca se poate gratis?
Scrie răspuns