Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Smaranda

In ceea ce priveste NightProwl, mie una nu imi inspira incredere. Stiu ca au eclama aceea pe youtube si am auzit ca au si barbati. Voi puteti avea alta opinie, asta e a mea :D
AlexandraD

Eu cred ca desi sunt multe studiouri in Iasi de videochat, fie ele noi sau vechi, nu toate sunt serioase. Adica la VivaDiva nimeni nu are contract de munca la inceput, iar daca vrei sa ai contract, trebuie sa platesti 900 de lei pe luna din buzunarul tau. Probabil nimeni nu are contract tocmai din acest motiv. Acum fetelor, eu nu stiu ce sa va zic!!! Staftul meu este sa va orientati bine:)
No avatar
Purpleyes

Eu am auzit de la cineva ca Studio 20 a cumparat un hotel vechi si l-a dotat pentru aceasta activitate, astfel incat fiecare model are camera sa pe care o foloseste exclusiv , dotata cu baie si dus.
Cica modelele primesc cazare in studio contra sumei de 350 euro/luna, in care sunt incluse utilitatile, dar au acces doar la camera respectiva si baie, nu exista bucatarie sau alte beneficii.
Acum nu stiu ce sa zic, insa e fain pe de-o parte sa ai camera ta cu dus, insa pe alta parte te cam rupe la buzunar ca sa o dau asa. Cu banii acesti eu ma duc si imi iau in chirie un apartament cu 2 camere in chirie si amanajat si fac de acasa.
Patrycia

Purpleyes;n44339 wrote: Eu am auzit de la cineva ca Studio 20 a cumparat un hotel vechi si l-a dotat pentru aceasta activitate, astfel incat fiecare model are camera sa pe care o foloseste exclusiv , dotata cu baie si dus.
Cica modelele primesc cazare in studio contra sumei de 350 euro/luna, in care sunt incluse utilitatile, dar au acces doar la camera respectiva si baie, nu exista bucatarie sau alte beneficii.
Acum nu stiu ce sa zic, insa e fain pe de-o parte sa ai camera ta cu dus, insa pe alta parte te cam rupe la buzunar ca sa o dau asa. Cu banii acesti eu ma duc si imi iau in chirie un apartament cu 2 camere in chirie si amanajat si fac de acasa.

Sa inteleg ca la Studio20, modelele sunt cazate in studio? nu stiu ce sa zic insa mi se pare cam mare suma avand in vedere ca alte studiouri ofera chirie gratuita o perioada si dupa daca vrei sa ramai platesti 100 euro.Parerea mea!
TaniaT

Patrycia;n44340 wrote:

Sa inteleg ca la Studio20, modelele sunt cazate in studio? nu stiu ce sa zic insa mi se pare cam mare suma avand in vedere ca alte studiouri ofera chirie gratuita o perioada si dupa daca vrei sa ramai platesti 100 euro.Parerea mea!

Asa este! Numai eu stiu cateva studiouri care ofera cazare gratutita, dr acum fiecare face cum doreste. Am auzit ca la make-up este o singura persoana , Miriam, care trebuie sa fie mai tot timpul acolo, pentru ca turele nu sunt clar definite, modelele vin la diverse ore.
Studio 20

Ai dreptate, nu incurajam "cazarea" modelelor in studio, am facut cateva exceptii pentru cazuri speciale pe perioada de carantina, dar imediat ce va fi posibil le vom ajuta sa isi cauta si sa isi ia o chirie in zona. Si da, informatia este corecta, costul a fost 350 de EUR pe luna incluzand chirie si utilitati, costul pe mp in studio va fi mereu mult mai scump decat cel al unui apartament si camerele de studio trebuie folosite pentru ca au fost ele pregatite - de asta nici nu oferim "cazare" in conditii normale, non-pandemice :)

Despre incasari, cine urmareste topul de incasari LiveJasmin a observat deja ca mai multe modele Studio20 sunt constant peste 10.000$ pe perioada si asta spune tot. Dupa cum stiti, Studio20 lucreaza exclusiv glamour, fiind cel mai mare studio certificat Jasmin din lume, avand astazi 24 de sedii in 5 tari, pe 3 continente diferite.

Iata si cum arata Studio20 Iasi:

https://www.youtube.com/watch?v=npNYdEHd9A8

First Global Live Chat Studio Network & Franchise
EricaK

Uoff! atata reclama buna de nimic. De faptul ca nu sunt traineri nu mai spun, sau de faptul ca nu au modele si toate le pleaca pe la diverse studiouri, de asemenea.Isi mai dau coate trainerii vostri barbati cand se uita la modelele online? :))))
Smaranda

Are cineva habar ce e ala LCM Studio? Imi suna dubios...
EricaK

Smaranda;n46027 wrote: Are cineva habar ce e ala LCM Studio? Imi suna dubios...

LCM Studio/ LMC Studio cine mai sunt si astia ?Nu am auzit in viata mea de ei.
FlaviaC

Habar nu am de acest studio. In Iasi studiourile de videochat asa peste noapte. Oare cu ce site-uri lucreaza?
Scrie răspuns