LiveJasmin show special

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Foxy

Buna!
Am nevoie de cateva idei din partea voastră va rog.
Am un membru pe LiveJasmin care m-a adaugat pe skype pentru oferta aceea de 100$ - 40 min show. Am facut show-ul iar acum imi scrie iar.
Imi spune ca doreste un show in care sa se simtă special, vrea ceva inedit care sa il surprinda.
Mi-a propus sa mai aduc pe cineva in show dar nu fac asa ceva si m-a rugat sa vin cu idei.
Sincer habar nu am ce as putea face. Ma puteti ajuta va rog?
Voi ce ati face in cazul meu?
Exeplme de show WOW. MERSIIIIII!!!
No avatar
AmelieSlade

Din cate stiu eu nu e ok sa te adauge pe skype pentru ca daca lucrezi pe jasmin asta se numeste schimb de date si daca ei afla iti vor bana contul. Convinge-ti membri ca tot timpul sa fie obisnuiti ca showurile sa fie pe site si tot timpul ei trebuie sa te inteleaga cand te simti ok cu ceva si cand nu.
No avatar
Candy1

AmelieSlade;n44428 wrote: Din cate stiu eu nu e ok sa te adauge pe skype pentru ca daca lucrezi pe jasmin asta se numeste schimb de date si daca ei afla iti vor bana contul. Convinge-ti membri ca tot timpul sa fie obisnuiti ca showurile sa fie pe site si tot timpul ei trebuie sa te inteleaga cand te simti ok cu ceva si cand nu.

Si cum vor afla? :))

@foxy

De acord ca cel mai bine e sa ii tii pe jasmin, dar nu pentru ca te baneaza sau ceva. Atata timp cat nu ii spui acolo in privat sa iti dea skypeul, si nu ii spui ca l-ai luat daca ti-l ofera el, stai fara grija ca nu primesti niciun ban. Motivul pentru care ar trebui sa ii tii acolo e ca te complici cu metode de plata si sunt multi tepari. Sa stii ca pe paypal, daca nu selecteaza friends and family, iti pot da chargeback, sa isi ia banii inapoi. Cel mai bine, daca nu te deranjeaza sa ii dai datele, e sa iti trimita prin western sau transfer bancar, dar si paypal cu friends and family merge.
Gandeste-te ca eu fac 10.000 pe perioada, si asta e echivalentul cu 20.000 intr-un studio, pentru ca ii pastrez pe toti, dar tot am mai luat in special sclavi care trimit multi bani. Pentru show nu e bine pentru ca risti sa iti pierzi timpul si sa caute sa tepuiasca, am patit asta la inceput, dar daca ai nevoie de bani te sfatuiesc sa incerci.

Ca exemple de show wow, e greu, difera de la membru la membru, ce ii place. Daca te descurci cu asta, fa-i jerk off instruction, cu tease, cu countdown si cu denied orgasm. La final termina mai intens si aia e, se simte mai bine.
No avatar
Criss Anto

Doar 100$ pentru un show de 40 de minute, sincer mie mi se pare putin sa iti risti contul doar pentru 100$
Scrie răspuns