Laptop videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ladybluecat

Buna!

Vreau sa achizitionez un laptop i7 pentru videochat (1-2 siteuri). Am inteles ca cele gaming ar fi cel mai indicate, insa pe langa videochat, as vrea sa folosesc laptopul si in scopuri personale si nu ma atrage deloc aspectul laptopurilor de gaming.
Credeti ca pot gasi un laptop cu un design dragut, care sa nu aiba designul unui laptop de gaming, dar sa aiba totusi o configuratie ok ca sa imi tina pe siteuri? De ce aspecte ar trebui sa tin cont cand il aleg? Buget: 3300-4000lei.

Orice raspuns mi-ar fi de ajutor. Multumesc anticipat!
Nord

Daca vrei sa-ti iei un calculator pentru munca uita de laptop. ia-ti un desktop si pentru scopurile personale iti poti alege un laptop cu un design potrivit pentru tine! Dar pentru munca doar desktop e mult mai stabil, are o racire adgevata etc!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
ladybluecat

Nord;n44334 wrote: Daca vrei sa-ti iei un calculator pentru munca uita de laptop. ia-ti un desktop si pentru scopurile personale iti poti alege un laptop cu un design potrivit pentru tine! Dar pentru munca doar desktop e mult mai stabil, are o racire adgevata etc!

Multumesc pentru raspuns, Nord :2Am deja un desktop pe care il folosesc in momentul de fata si merge foarte bine. Cred ca nu am pus problema bine. De fapt, vreau un laptop bunicel pentru scopuri personale, dar pe care sa-l folosesc din cand in cand si pentru videochat pe 1-2 site-uri.
No avatar
AmelieSlade

Laptopurile de gaming de care vorbesti tu sunt mult mai scumpe fata de bugetul tau alocat. Si nici nu ai ce face cu ele pentru ca, presupun ca nu esti gamerita daca preferi ceva cu asppect cute. Cu bugetul pe care il ai iti poti cumpara un laptop bunicel care sa iti ruleze multe programe. Si dupa cum a zis si Nord, pentru munca cel mai indicat e un pc
No avatar
Chillyourheart

ladybluecat;n44331 wrote: Buna!

Vreau sa achizitionez un laptop i7 pentru videochat (1-2 siteuri). Am inteles ca cele gaming ar fi cel mai indicate, insa pe langa videochat, as vrea sa folosesc laptopul si in scopuri personale si nu ma atrage deloc aspectul laptopurilor de gaming.
Credeti ca pot gasi un laptop cu un design dragut, care sa nu aiba designul unui laptop de gaming, dar sa aiba totusi o configuratie ok ca sa imi tina pe siteuri? De ce aspecte ar trebui sa tin cont cand il aleg? Buget: 3300-4000lei.

Orice raspuns mi-ar fi de ajutor. Multumesc anticipat!

daca vrei ceva bun ar trebui sa cresti un pic bugetul , ar fi ceva de genul asta
https://www.emag.ro/laptop-gaming-lenovo-legion-y7000-cu-procesor-intel-core-i7-9750h-pana-la-4-5-ghz-15-6-full-hd-ips-16gb-512gb-ssd-m-2-nvidia-geforce-gtx-1650-4gb-free-dos-black-81t0000urm/pd/DK1DC5BBM/?X-Search-Id=fa3b72e1fb9bc70e8202&X-Product-Id=5867086&X-Search-Page=1&X-Search-Position=4&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

nu ai specificat si pe ce site uri vrei sa lucrezi , sunt diferente mari daca vrei sa transmiti fullHD sau 4k.
No avatar
ladybluecat

Multumesc tuturor! Intentionez sa lucrez pe ImLive si XModels, fiind cele mai ok pentru mine de-a lungul timpului.
Scrie răspuns