Ce parere aveti despre Studio 20?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Adelina

CrisBestGirl;22232 wrote: sincer ma batea gabndul sa ma duc la studio20 pentru ca lucrau cu jasmin si dintre jasmin si flirt am zis sa incerc jasmin (e prima data cand fac asta), daar am citit blogul unei fete care a lucrat la ei si e normal ca m-a dat inapoi. https://despre-studio20.blogspot.com/2017/07/5-motive-sa-nu-lucrezi-la-studio-20.html

Nu știu cine a făcut blog-ul asta, dar mare dreptate are cu tot ce a scris!!! X(
No avatar
Anda M

Wow! Am citit cu super interes toate parerile de aici, cu toate acestea nu inteleg de ce nu sunt mai multe raspunsuri din partea unor modele care chiar colaboreaza cu Studio 20..Gen sa ne explice si noua care e partea de Mit si care e partea de Adevar, chiar sunt super curioasa :-?
No avatar
MeHere

Anda M;n42108 wrote: Wow! Am citit cu super interes toate parerile de aici, cu toate acestea nu inteleg de ce nu sunt mai multe raspunsuri din partea unor modele care chiar colaboreaza cu Studio 20..Gen sa ne explice si noua care e partea de Mit si care e partea de Adevar, chiar sunt super curioasa :-?

Buna,fetelor! :) Pentru cele interesate despre Studio20, am cateva pareri de impartasit cu voi.Am avut o colega de apartament care a fost la nterviu la Studio20 si bineinteles a colaborat foarte putin cu ei. Din cee mi-a zis ea, Studio 20 a cumparat un hotel vechi si l-a dotat pentru aceasta activitate, astfel incat fiecare model are camera sa pe care o foloseste exclusiv , dotata cu baie si dus. Suna bine pna aici,nu? Ca sa colaborezi cu ei, este necesar sa te cazezi in studio. Modelele primesc cazare in studio contra sumei de 350 euro/luna, in care sunt incluse utilitatile, dar au acces doar la camera respectiva si baie, nu exista bucatarie sau alte beneficii.
No avatar
MeHere

Acum voi nu stiu ce parere aveti depre asta, insa sunt studiouri in Iasi care ofera gratuit cazare pentru modele timp de 2 luni de zile dupa care isi platesc chiria in valoare de 100 euro. Pana la urma nu stiu care ar fi mai avantajos. Decat sa dau 350 euro, mai ales ca primesti un procentaj de 40% in cele din urma , nu prea mi-ar conveni. Mai bine ma duc si imi iau inchirie un apartament cu 2 camere undeva si catusi de putin dotat decat asa. Voi ce credeti despre asta ?
No avatar
Purpleyes

MeHere;n44357 wrote: Acum voi nu stiu ce parere aveti depre asta, insa sunt studiouri in Iasi care ofera gratuit cazare pentru modele timp de 2 luni de zile dupa care isi platesc chiria in valoare de 100 euro. Pana la urma nu stiu care ar fi mai avantajos. Decat sa dau 350 euro, mai ales ca primesti un procentaj de 40% in cele din urma , nu prea mi-ar conveni. Mai bine ma duc si imi iau inchirie un apartament cu 2 camere undeva si catusi de putin dotat decat asa. Voi ce credeti despre asta ?

Sincer nu prea iti convine sa oferi suma asta ca sa stai cazata in studio si sa nu ai practic nimic. Cateva lumini si o camera iti poti achizitiona si tu. Chiar daca vrei sa lucrezi de acasa, in situatii de genul, sunt studiouri care ofera training modelelor si un procentaj mult mai avantajos. Acum fiecare cum stie!
Adela

Eu am auzit ca cei de la Studio 20 ofera un training foarte intens , si prin interns ma refer la epuizant din punctul meu de vedere. Cica modelele lucreaza exclusiv pe Jasmin si sunt "lansate" ca sa zic asa, printr-un program de training intensiv , ele avand cont de amator timp de 2 saptamani, 6 ore online pe zi , dupa care trec pe girl si li se face un program de 10 ore online pe zi, 6 zile pe saptamana, timp de 3 perioade, dupa care se pot "relaxa" cu 5 ture pe saptamana, cate 8 ore online. Acum nu stiu cat este adevar si cat este minciuna. Voua cum vi se pare asta?
No avatar
Elyss

Adela;n44359 wrote: Eu am auzit ca cei de la Studio 20 ofera un training foarte intens , si prin interns ma refer la epuizant din punctul meu de vedere. Cica modelele lucreaza exclusiv pe Jasmin si sunt "lansate" ca sa zic asa, printr-un program de training intensiv , ele avand cont de amator timp de 2 saptamani, 6 ore online pe zi , dupa care trec pe girl si li se face un program de 10 ore online pe zi, 6 zile pe saptamana, timp de 3 perioade, dupa care se pot "relaxa" cu 5 ture pe saptamana, cate 8 ore online. Acum nu stiu cat este adevar si cat este minciuna. Voua cum vi se pare asta?

Inteleg partea de training care este importanta bineinteles, insa mi se pare ca dureaza prea mult. Poate eu nu vreau sa astept atat de mult ca sa intru online pentru ca am nevoie de bani. Am o prietena care colaboreaza cu cei de la Heylux. Mi-a zis ca laei nu dureaza atat de mult ca la Studio 20 sa te bage online. Te baga pe un site care este mai usurel pana simte ca esti pregatita pentru LiveJasmin. Din ce stiu colega mea este model exclusivist pe LiveJasmin si castiga foarte bine. Acum cred ca depinde de studio, desi mi se pare putin ciudatel!!!!
AlexandraD

Adela;n44359 wrote: Eu am auzit ca cei de la Studio 20 ofera un training foarte intens , si prin interns ma refer la epuizant din punctul meu de vedere. Cica modelele lucreaza exclusiv pe Jasmin si sunt "lansate" ca sa zic asa, printr-un program de training intensiv , ele avand cont de amator timp de 2 saptamani, 6 ore online pe zi , dupa care trec pe girl si li se face un program de 10 ore online pe zi, 6 zile pe saptamana, timp de 3 perioade, dupa care se pot "relaxa" cu 5 ture pe saptamana, cate 8 ore online. Acum nu stiu cat este adevar si cat este minciuna. Voua cum vi se pare asta?

Sincer sa fie asta cea mai mare problma la Studio 20. Modelele se duc crezand ca li se ofera "lapte si miere" sau in fine. Asa a facut si prietena mea, s-a dus acolo si nu a rezistat mult. Si ghici ce? Normal ca nu a mai vazut niciun ban. Din ce mi-a zi ea, e un haos complet acolo, reguli nesemnificative si care practic nu ajuta la o anumita organizare sau sa fie vreun echilibru, sunt facute ca sa fie. Mi-a zis ca nu se ofera transport in primul rand si ii era dificil sa vina mereu cu taxiul, mai mult cheltuia pe taxi si bani putini. La make-up era o singura persoana , Miriam, care trebuie sa fie mai tot timpul acolo, pentru ca turele nu sunt clar definite, modelele vin la diverse ore.
Deci cum spuneam, haos. Acum daca voi aveti alta parere, eu nu am nicio problema.
FlaviaC

AlexandraD;n44369 wrote:

Sincer sa fie asta cea mai mare problma la Studio 20. Modelele se duc crezand ca li se ofera "lapte si miere" sau in fine. Asa a facut si prietena mea, s-a dus acolo si nu a rezistat mult. Si ghici ce? Normal ca nu a mai vazut niciun ban. Din ce mi-a zi ea, e un haos complet acolo, reguli nesemnificative si care practic nu ajuta la o anumita organizare sau sa fie vreun echilibru, sunt facute ca sa fie. Mi-a zis ca nu se ofera transport in primul rand si ii era dificil sa vina mereu cu taxiul, mai mult cheltuia pe taxi si bani putini. La make-up era o singura persoana , Miriam, care trebuie sa fie mai tot timpul acolo, pentru ca turele nu sunt clar definite, modelele vin la diverse ore.
Deci cum spuneam, haos. Acum daca voi aveti alta parere, eu nu am nicio problema.

Sa stii ca sunt multe fete care au patit asa. Au fost la Studio20 mai mult pentru reputatie si pentru faptul ca ma au ei nu stiu ce sedii pe nu stiu unde. Au plecat de acolo pracatic fara niciun leu. Faptul ca nu au transport si make-up, era de asteptat. Mai sunt studouri de videochat in Iasi care promit toate aceste lucruri si te trezesti defapt ca nu este asa. Cunosc un studio la care lucreaza cineva si au intr-adevar make up la ficerae inceput de tura si transport, fara sa plateasca. Nu ii fac vreo reclama insa despre Heylux vorbesc.
FlaviaC

De asemenea unele studiouri ofera plata la zi. La Studio 20 modelele primesc plata pentru perioada 1-15 pe 10 a lunii urmatoare, si pentru 16-30/31 pe 25 a lunii urmatoare, deci la 25 zile de la sfarsitul perioadei, si asta doar daca au strans minim 200 euro partea lor, altfel se reporteaza. Vi se pare in regula ?
Scrie răspuns