cam4bucks.com

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
aly

Mi-am facut cont pe acest site. Nu am mai lucrat pana acum pe el, am inteles ca paymentul se poate face si la 3 zile, si sunt destul de seriosi. Nu inteleg insa pentru ce este necesar un upgrade, pentru care ar trebui sa platesti in tokensi, sau cu cardul (daca am inteles eu bine! ) un upgrade fara de care nu poti face private-uri and stuff, fiind un basic performer. Mmm...cine imi poate explica? Pretty pleasee!! Astept cat mai multe sfaturi, ponturi sau pareri despre acest site. O frumoasa dragilor!!!;;)
oana

Buna!
Acum am intrat si eu si am aruncat un ochi... este vorba de site-ul cam4.com, site pe care se pune mai mult accent pe showurile in free. Adica stai cam la mila membrilor, daca se simt generosi si vor sa iti dea, iti dau, daca nu, nu. Am si eu cont acolo, dar sa fiu sincera nu mi-a dat niciodata prin cap sa intru online...chestia asta cu cerutul de tokeni mi se pare putin cam creepy...
No avatar
markusi3

Pe cam4 se castiga foarte bine eu ca baiat sincer . daca ma pun serios in 3 ore daca am noroc fac si 100 $ . dar daca stau cum e cu program de lucru 8 ore . e imposibil sa nu fac pe cam4 macar 50 $ . :) Lucrez de ceva timp si stiu mersurile. bineinteles daca ai membrii si mai bine .
No avatar
blueboybb

markusi3;287 wrote: Pe cam4 se castiga foarte bine eu ca baiat sincer . daca ma pun serios in 3 ore daca am noroc fac si 100 $ . dar daca stau cum e cu program de lucru 8 ore . e imposibil sa nu fac pe cam4 macar 50 $ . :) Lucrez de ceva timp si stiu mersurile. bineinteles daca ai membrii si mai bine .

Ceva sfaturi,tips,tricks?:D
Scrie răspuns