Vixen Studio sau Heylux? Care e cel mai bun studio de videochat din Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Purpleyes

De Heylux se tot aude prin Iasi, de Vixen mai putin. Am auzit ca bate vantul pe la ei prin studio. Acum daca se mai lucreaza la studio, pentru ca auzisem ca au o vila sau ceva de genul.
No avatar
AmelieSlade

Patrycia;n44276 wrote:

Sa platesti training-ul este stric legat de imaginea mea? Pai de ce? Alte studiouri il ofera gratuit,de aseena si make-up si transport la inceput si final de tura. Poate gresesc eu, insa nu mi se pare normal. Primesc acel bonus pe care nu-l primesc defapt. Sa inteleg ca la Studio 20 indiferent de cat fac eu ca model incepator ei imi ofera 5000 de lei garantat timp de 3 luni de zile ? Care ar fi conditiile sa primesc baniii astia ? Eu ma gandesc ca nu iti da nimeni niste bani asa pe ochi frumosi, nu ? :)

Poti opta sa castigi cat faci sau daca ai temeri ca la inceput vei castiga putin poti sa alegi acest salariu garantat de 5000 de lei pe luna. Atata timp cat te tii de program, nu lipsesti nicio tura il primesti. Cat despre bonusurile de angajare, alea sunt de obicei sedinte foto video profesionale, hainute, make-up, unghii, par etc.
Smaranda

Am vazut acum ca mai multe studiouri de videochat din Iasi opteaza pentru acest salariu garantat. Imi tot apare pe youtube reclama de la Heylux si am vazut ca au asta pentru primele 3 luni si 80%, ceva de genul. Pare ok ca s-au gadit la chestia asta cumva pentru fetele care nu au un alt venit. Voi ce spuneti ?
FlaviaC

Smaranda;n46030 wrote: Am vazut acum ca mai multe studiouri de videochat din Iasi opteaza pentru acest salariu garantat. Imi tot apare pe youtube reclama de la Heylux si am vazut ca au asta pentru primele 3 luni si 80%, ceva de genul. Pare ok ca s-au gadit la chestia asta cumva pentru fetele care nu au un alt venit. Voi ce spuneti ?

Da, mi se pare ok sii mie. Sunt fete care vin din mediul rural in Iasi la facultate sau sa isi caute un job si apeleaza la videochat. Un job normal nu cred ca ofera astefel de posibilitati. Acum depinde de fiecare cum vede chestia asta. 80% si sa le garanteze 5000 de lei lunar e ceva. Acum unde castigi in Iasi 5000 de lei ?
Eliza313

Un studio de videocha din Iasi care ofera un salariu garantat..hm.. ma tenteaza si pe mine, ce-i drept :D
Ancagy

Eliza313;n46051 wrote: Un studio de videocha din Iasi care ofera un salariu garantat..hm.. ma tenteaza si pe mine, ce-i drept :D

Intr-adevar! Sincer nu stiu daca mai sunt si alte studiouri care ofera un salariu garantat, insa ca suma este destul de ok. In Iasi nu stiu ce job normal ofera suma asta. Mergem impreuna la Heylux! :))
Smaranda

E ok ca Heylux ajuta fetele noi, pana acum nu aveau asa ceva. Acum vedeti si voi..
No avatar
Elyss

Si mie mi se pare o suma pe care nu o primesti de oriunde. Adica un loc de munca in Iasi nu pot sa zic ca iti ofera atat. Cunosc cateva persoane care lucreaza de mult timp cu Heylux.
FlaviaC

De Vixen nu se mai aude nimic. Cel putin eu una nici nu stiu daca mai exista. Este clar ca Heylux s-a mentinut bine,zic eu.
No avatar
Chillyourheart

noroc cu voi ce va mai place sa faceti reclama la studio altfel n-ar stii fetele ce sa aleaga :))
Scrie răspuns