Eu am avut pe cineva care a colaborat cu Heylux. Cred ca mai colboreaza sia cum, nu ai idee, nu am mai tinut legatura. Din ce imi povestea mie, era super incantata de colaborarea cu ei. Mi-a zis ca a primit o suma bani inca de la interviu, dup care dupa primele 5 ture, parca ... i s-a dat o aalta suma plus lenjerie de corp, de pat ulei si alte treburi de genul. Intr-advar avea make-up la fiecare inceput de tura. Stiu ca venea uneori cu make-up realizat de fetele de acolo prin oras
Heylux sau Studio 20, care studio este mai competitiv in Iasi?
Adela;n44281 wrote: Fiecare este liber sa aleaga ce e mai bun sau ce considera. Amica mea care a fost la intervu mi-a zis ca se ofera un bonus e angajare de 1500 de 1500 de lei dintre care pratic nu mai ramai cu nimic. A zis ceva de genul 500 de lei training, 500 de lei make-up si 500 sa isi ia cateva tinute. nu vreau sa judec pe nimeni insa alte studiouri ofera make-up gratuit la fiecare inceput de tura, de asemenea training-ul nu se plateste. Nah acum voi stiti mai bine.
Eu am avut pe cineva care a colaborat cu Heylux. Cred ca mai colboreaza sia cum, nu ai idee, nu am mai tinut legatura. Din ce imi povestea mie, era super incantata de colaborarea cu ei. Mi-a zis ca a primit o suma bani inca de la interviu, dup care dupa primele 5 ture, parca ... i s-a dat o aalta suma plus lenjerie de corp, de pat ulei si alte treburi de genul. Intr-advar avea make-up la fiecare inceput de tura. Stiu ca venea uneori cu make-up realizat de fetele de acolo prin oras
)) si propriul ei trainer. Pana la urma este bine sa alegi cea mai buna varianta pentru tine. 
Elyss;n44308 wrote:
)) si propriul ei trainer. Pana la urma este bine sa alegi cea mai buna varianta pentru tine. 
Asa este, eu cred ca este bine sa compari studiourile si sa nu te opresti la primul interviu. Poate in alta parte gasesti mult mai multe. Acum cum stie fiecare!!!
Asa este, eu cred ca este bine sa compari studiourile si sa nu te opresti la primul interviu. Poate in alta parte gasesti mult mai multe. Acum cum stie fiecare!!!
Eu am auzit de la cineva ca Studio 20 a cumparat un hotel vechi si l-a dotat pentru aceasta activitate, astfel incat fiecare model are camera sa pe care o foloseste exclusiv , dotata cu baie si dus.
Cica modelele primesc cazare in studio contra sumei de 350 euro/luna, in care sunt incluse utilitatile, dar au acces doar la camera respectiva si baie, nu exista bucatarie sau alte beneficii.
Acum nu stiu ce sa zic, insa e fain pe de-o parte sa ai camera ta cu dus, insa pe alta parte te cam rupe la buzunar ca sa o dau asa. Cu banii acesti eu ma duc si imi iau in chirie un apartament cu 2 camere in chirie si amanajat si fac de acasa.
Cica modelele primesc cazare in studio contra sumei de 350 euro/luna, in care sunt incluse utilitatile, dar au acces doar la camera respectiva si baie, nu exista bucatarie sau alte beneficii.
Acum nu stiu ce sa zic, insa e fain pe de-o parte sa ai camera ta cu dus, insa pe alta parte te cam rupe la buzunar ca sa o dau asa. Cu banii acesti eu ma duc si imi iau in chirie un apartament cu 2 camere in chirie si amanajat si fac de acasa.
Nu stiu, fetelor! Eu nu as merge la Studio20.In primul rand numai faptul ca sunt barbati acolo deja ma irita.Fusese o colega de a mea la interviu si a vazut trainerii cum se amuzau copios pe munca fetelor online. Voua vi s-ar parea ok asa? Nu cred ca exista cineva chiar atata de open mind, sa fim seriosi
) Sa mai si sot acasa si sa afle ca defapt se uita la tine niste barbati si te sfatuiesc ce si cum sa faci, nu mi se pare normal. Acum voi stiti. Eu una nu cred ca vor mai sta mult in Iasi. Le pleaca fetele, au dverse probleme, mnah... treaba lor.
-
Chillyourheart
Daca tu ai o problema cu barbatii traineri care te privesc inseamna ca ai o problema cu membrii care iti intra in camera , cu asa gandire nu o sa ajungi departe. Tine cont ca atunci cand te apuci de jobul asta nu ar trebui sa ai astfel de prejudecati plus ca un trainer de sex masculin stie si ce vor membrii de la tine si poate sa iti spuna un altfel punct de vedere . Dar in fine nimic nu ma mai mira pe forumul acesta , e 90% reclama ascunsa la X , Y , Z studio care mai de care cum sa atraga fetele care nu mai sunt chiar atat de naive si isi dau seama ca pot lucra si independent foarte usor si bravo lor ,
Eu cred ca sunt doua subiecte diferite. Una e sa te vada un membru in fata camerei si alta e sa fii supravegheata de un trainer barbat tinand cont de faptul ca cei de la Studio20 nu fac "discriminare intre sexe". Chiar si asa, sa fii tu un model mai timid, sa zicem, treci peste partea ca este vazuta de un barbat, insa sa iesi in pauza,sa vezi ca ei isi dau coate si se amuza pe seama modelelor, asta cum ti se pare dpdv profesional? Eu sunt de parare ca altfel discuti cu o fata. Are un model probleme mai intime, cum discuta ea cu un barbat? " Hei, ai sa imi dai si mie un ob?"
) No, pe bune!!!
Din partea mea, fiecare poate sa faca videochat la ce studio doreste sau sa isi faca conturi independente. Mi-e indiferentce fac X, Y si Z..si unde anume. Eu doar zic ca nu e ok.
Din partea mea, fiecare poate sa faca videochat la ce studio doreste sau sa isi faca conturi independente. Mi-e indiferentce fac X, Y si Z..si unde anume. Eu doar zic ca nu e ok.
Da, fara sa supar pe cineva dar chestia asta nu mi se pare in regula nici mie cu barbatii care se amuza de modele cand sunt in privat. Eu una nu as putea si va spun sincer. Daca altcineva are alta parere, foarte bine. Pe mine una nu ma deranjeaza. Or avea ei multe sedii si etc dar in Iasi printre atatea studiouri mai vechi, nu stiu ce sa zic. Eu din ce am auzit acum, mai toate fetele le pleaca. Nu stiu daca e pe bune, dar zic ce am auzit. Acum treaba lor!
Stiti ca exista si alte site-uri potrivite, nu trebuie sa se angajeze la videochat ca sa se uite la fete cum se dezbraca in privat sau ce mai fac ele. Chiar am sunat o data de curiozitate sa ii zic ca vreau o programare la interviu cu ei.Am cerut caeva detalii, insa tipa respectiva nu prea stia ce sa imi zica. Pe fundal se auzeau zgomote ciudate.