VivaDiva sau Lucky Studio? Voi ce alegeti?
-
Redhead2000
Banii ii primim intr un plic pe care scrie exact suma și îl desfaci in fata lor sa i numeri dacă asta îți dorești,nu am avut probleme in privința punctualității la bani sau sa fie lipsa. Doar ca nu mi convine sa mi plătesc eu 100% contribuțiile la stat și sa nu uitam de comisionul aberant la part time . Nu cred ca i convine nimănui sa facă 20 de dolari pe noapte din care jumate se duc la contribuții la stat . Voi ce ma sfătuiți ? Ma gândesc sa renunț ...
Redhead2000;n44217 wrote: Banii ii primim intr un plic pe care scrie exact suma și îl desfaci in fata lor sa i numeri dacă asta îți dorești,nu am avut probleme in privința punctualității la bani sau sa fie lipsa. Doar ca nu mi convine sa mi plătesc eu 100% contribuțiile la stat și sa nu uitam de comisionul aberant la part time . Nu cred ca i convine nimănui sa facă 20 de dolari pe noapte din care jumate se duc la contribuții la stat . Voi ce ma sfătuiți ? Ma gândesc sa renunț ...
Eu am auzit ca de nu ai 35 ore online pe saptamaa, respectiv 70 ore online l perioada de 2 saptamai, ai 100e lei amenda. Acu sa mai platesti si amnda si contributiile la stat si sa faci si baini putini, nu este in regula. Ceea ce tot posteaza ei este practic o reclama mincinoasa, parrerea mea. Eu zic sa te orientezi catre alte studiouri si sa vezi unde iti place mai mult.
Eu am auzit ca de nu ai 35 ore online pe saptamaa, respectiv 70 ore online l perioada de 2 saptamai, ai 100e lei amenda. Acu sa mai platesti si amnda si contributiile la stat si sa faci si baini putini, nu este in regula. Ceea ce tot posteaza ei este practic o reclama mincinoasa, parrerea mea. Eu zic sa te orientezi catre alte studiouri si sa vezi unde iti place mai mult.
Redhead2000;n44217 wrote: Banii ii primim intr un plic pe care scrie exact suma și îl desfaci in fata lor sa i numeri dacă asta îți dorești,nu am avut probleme in privința punctualității la bani sau sa fie lipsa. Doar ca nu mi convine sa mi plătesc eu 100% contribuțiile la stat și sa nu uitam de comisionul aberant la part time . Nu cred ca i convine nimănui sa facă 20 de dolari pe noapte din care jumate se duc la contribuții la stat . Voi ce ma sfătuiți ? Ma gândesc sa renunț ...
Am auzit ca dca vrei banii zilnic , te fura cu 20% din incasarile totatle, mai rau decat la amanet! Iar daca vrei sa primesti banii la fiecare 2 saptamani, trebuie sa astepti o luna jumatae pentru aprimi banii castigati de tine in prima jumatate de luna. Acum vezi si tu si mult succes. Poate vei gasi ceva mai bun , cu siguranta vei gasi!
Am auzit ca dca vrei banii zilnic , te fura cu 20% din incasarile totatle, mai rau decat la amanet! Iar daca vrei sa primesti banii la fiecare 2 saptamani, trebuie sa astepti o luna jumatae pentru aprimi banii castigati de tine in prima jumatate de luna. Acum vezi si tu si mult succes. Poate vei gasi ceva mai bun , cu siguranta vei gasi!
-
Redhead2000
Te fura,adică fără sa știi de acest lucru ? Oricum am plecat de acolo, poate voi face de acasă in viitor dar am rămas cu un gust amar . Sunt prea mari comisioanele. Acum ma lupt cu site urile afiliate sa nu mi mai apara pozele pe google și pare imposibil . Any suggestion?
Redhead2000;n44284 wrote: Te fura,adică fără sa știi de acest lucru ? Oricum am plecat de acolo, poate voi face de acasă in viitor dar am rămas cu un gust amar . Sunt prea mari comisioanele. Acum ma lupt cu site urile afiliate sa nu mi mai apara pozele pe google și pare imposibil . Any suggestion?
Daca nu te simti bine intr-un loc, de ce sa ramai ? Auzisem ca nici camerele nu sunt wow. 3 metri patrati. Ca sunt separate unele de altele de pereti ca la cabinele de proba. Sau ca modelele lucreaza pe 2 ecrane de calculator pentru ca nu au bani bani sa ia un tv mare. Conditii mai deloc, trist!
Daca nu te simti bine intr-un loc, de ce sa ramai ? Auzisem ca nici camerele nu sunt wow. 3 metri patrati. Ca sunt separate unele de altele de pereti ca la cabinele de proba. Sau ca modelele lucreaza pe 2 ecrane de calculator pentru ca nu au bani bani sa ia un tv mare. Conditii mai deloc, trist!
-
Redhead2000
Unele camere da( birouri ) pereți transparenți aproape. Și da , 2 ecrane de calculator dar nu găseam asta o problema . Ma bucurăm ca am mai mult spațiu pe ecran. Unele camere intr adevăr sunt micuțe dar nu urate, sunt amenajate ok
Redhead2000;n44312 wrote: Unele camere da( birouri ) pereți transparenți aproape. Și da , 2 ecrane de calculator dar nu găseam asta o problema . Ma bucurăm ca am mai mult spațiu pe ecran. Unele camere intr adevăr sunt micuțe dar nu urate, sunt amenajate ok
Poate decorul camerei sau camerelor nu este cea mai mare problema la VivaDiva. Eu am auzit ca nu poti lucra in weekend. Majoritatea personalului a plecat si nu are practic cine sa vina si sa le supravegheze pe modele. Din cate stiu eu Vivadiva nu dispune de multe camere si nici de modele. Poate de asta nu vin trainerii in weekend.
Poate decorul camerei sau camerelor nu este cea mai mare problema la VivaDiva. Eu am auzit ca nu poti lucra in weekend. Majoritatea personalului a plecat si nu are practic cine sa vina si sa le supravegheze pe modele. Din cate stiu eu Vivadiva nu dispune de multe camere si nici de modele. Poate de asta nu vin trainerii in weekend.
Am auzit ca la Vivadiva au practic un singur om care le face pe toate. La modul manager hr, fotografa, profa de engleza si mai face si bcle modeleleor. Tot acea persoana face si conturile modelelor. Daca pleaca persoana aia, dau faliment in 5 secunde.
Purpleyes;n44345 wrote: Am auzit ca la Vivadiva au practic un singur om care le face pe toate. La modul manager hr, fotografa, profa de engleza si mai face si bcle modeleleor. Tot acea persoana face si conturile modelelor. Daca pleaca persoana aia, dau faliment in 5 secunde.
Iti dai seama ca trebuie sa fie cineva sa lee cunoasca pe toate acolo. Nu am idee daca a fost ceva de acest Studio VivaDiva. Cunosc foarte multe fete care au lucrat cu ei si dupa care s-au orientat catre alte studiouri mai serioase si care lucreaza cu site-uri Premium nu de Free chat.
Iti dai seama ca trebuie sa fie cineva sa lee cunoasca pe toate acolo. Nu am idee daca a fost ceva de acest Studio VivaDiva. Cunosc foarte multe fete care au lucrat cu ei si dupa care s-au orientat catre alte studiouri mai serioase si care lucreaza cu site-uri Premium nu de Free chat.