Ofer ajutor in deschiderea de conturi in reteaua Zmedianow (chaturbate)

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
Nord

Am hotarat sa deschid acest topic ca sa vin in ajutorul celor care au nedumeriri sau care intampina divicultati in deschiderea conturilor pe chaturbate, pt ca am vazut multe persoane nedumirite si lipsite de informatie aici!

Concret eu ma ofer sa va ajut cu informatii si cu tot ceea ce va trebuie ca sa puteti fi online cat mai repede posibil, va ofer asistenta la inceperea activitatii si va vand cateva ponturi utile ca sa castigati bani chiar din primele minute online, deasemenea va explic si cum functioneaza site-ul!

Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra e sa va inscrieti pe site-ul www.nakedlivecams.tk care este un white label chaturbate (o clona a chaturbate) astfel o sa apareti in toata reteaua chaturbate si o sa beneficiati de toti membrii de pe acest site cat si de pe chaturbate si intreaga retea Zmedianow! Nu o sa va coste nimic nu cer bani nu cer procente din veniturile realizate cum fac altii tot ceea ce trebuie sa faceti e doar sa lucrati de pe acel site! Daca va intrebati care e smecheria? Raspunsul este simplu sunt platit de chaturbate ca si afiliat pe dumneavoastra nu o sa va coste absolut nimic! Repet oferta e doar pt cei ce-si doresc ajutor la inceput, cine nu doreste e liber sa se inscrie direct pe chaturbate.com si sa puna intrebari aici!

Mai multe informatii gasiti pe www.webfreecams.tk la sectiunea "work with us" doar ca acolo este totul in engleza sau ma puteti intreba aici sau in pm deasemenea la e-mail: support@webfreecams.tk
Live Cams | Live Sex |
Nord

Se pare ca Chaturbate nu mai accepta modele din Romania! Decat cu unele mici exceptii!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
job2model

Nord;97 wrote: Am hotarat sa deschid acest topic ca sa vin in ajutorul celor care au nedumeriri sau care intampina divicultati in deschiderea conturilor pe chaturbate, pt ca am vazut multe persoane nedumirite si lipsite de informatie aici!

Concret eu ma ofer sa va ajut cu informatii si cu tot ceea ce va trebuie ca sa puteti fi online cat mai repede posibil, va ofer asistenta la inceperea activitatii si va vand cateva ponturi utile ca sa castigati bani chiar din primele minute online, deasemenea va explic si cum functioneaza site-ul!

Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra e sa va inscrieti pe site-ul www.nakedlivecams.tk care este un white label chaturbate (o clona a chaturbate) astfel o sa apareti in toata reteaua chaturbate si o sa beneficiati de toti membrii de pe acest site cat si de pe chaturbate si intreaga retea Zmedianow! Nu o sa va coste nimic nu cer bani nu cer procente din veniturile realizate cum fac altii tot ceea ce trebuie sa faceti e doar sa lucrati de pe acel site! Daca va intrebati care e smecheria? Raspunsul este simplu sunt platit de chaturbate ca si afiliat pe dumneavoastra nu o sa va coste absolut nimic! Repet oferta e doar pt cei ce-si doresc ajutor la inceput, cine nu doreste e liber sa se inscrie direct pe chaturbate.com si sa puna intrebari aici!

Mai multe informatii gasiti pe www.webfreecams.tk la sectiunea "work with us" doar ca acolo este totul in engleza sau ma puteti intreba aici sau in pm deasemenea la e-mail: support@webfreecams.tk

ce dragut esti .... ti-am urmarit postarile si ziceai ca e absolut gratis atunci ce interes ai tu sa ajuti pe cineva???? te-ai dat de gol aici

NIMIC NU E GRATIS PE LUMEA ASTA mai concret el face bani pe urma voastra , va pune sa va inscrieti la el pe site iar apoi din ce castigati castiga si el, la munca tinere.... ce rost are sa se inscrie lumea la tine pe site cand o poate face direct pe site????
oana

job2model, nu te supara, dar esti putintel cam agresiv(a)...
Atata timp cat el a muncit pentru crearea acelui site(webfreecams), mi se pare absolut normal sa incaseze un anumit procent. Ca orice alt webmaster. Nu ia bani din procentul modelelor oricum, webmasterii sunt platiti separat din procentul care si-l opreste site-ul din castigurile modelelor.
Deci Nord a depus o oarecare munca(si stiu din surse sigure ca nu e cea mai usoara) pentru acei bani... Agresivitatea nu prea isi are locul aici. MAKE LOVE, NOT WAR! O zi frumoasa sa ai!
Nord

Ce flatat ma simt Job2model din 4 mesaje ale tale 3 imi sunt adresate mie B-) ! Daca citeai tot postul intelegeai ca da ofeream ajutor gratis eu fiind platit de site pt asta iar modelele nu aveau nimic de pierdut castigau tot aceeiasi bani si ma adresam doar celor care aveau strict nevoie de ajutor ca sa nu dea bani aiurea unora care faceau aceiasi treaba ca si mine dar contra unor procente lunare life time ( nu ca ar fi ceva rau in asta fiecare serviciu se plateste, doar ca eu nu ofer astfel de servicii de studio de la distanta!). Intre timp pt linistea ta CB nu mai primeste modele din Romania! Dar oferta e valabila pt cei care au rezidenta in alte tari!
Multumesc tuturor celor care au avut incredere si au apelat la mine!
Acum ca am raspuns te rog din suflet sa imi mai dai inca 4 reply-uri Job2model!

Respect si numai bine tuturor!
Live Cams | Live Sex |
Nord

Uite aici va puteti completa formularul de inscriere pentru modele in doar cateva minute! Nu pierdeti timpul s-ar putea sa fie doar pentru o scurta perioada de timp Chaturbate Signup Form

Live Cams | Live Sex |
No avatar
ella

Castiga bani si cadouri pentru jumatatea ta: http://www.bree.ro/mixaela.php
Scrie răspuns