Studio20 sau studio Manequeen ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Studio 20

Dya41;n41886 wrote: Buna! Sunt noua pe aici, si as dori sa stiu si eu ce mi ati putea recomanda in materie de stidio. Am lucrat de acasa pe cam4 si faceam in jur de 900/1000 §pe luna. As vrea la un studio.

Iti pot confirma ca media de incasari lunara pentru modelele Studio 20 (noi, vechi, de top, medii, etc) este peste 3000$ pe luna (partea lor).
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
Anda M

Hey, short question- Manequeen e de fapt acelasi lucru cu Charm Studios? Sunt putin confuza...
Charm Group

Anda M;n42110 wrote: Hey, short question- Manequeen e de fapt acelasi lucru cu Charm Studios? Sunt putin confuza...

Buna, Anda!

Atat ManeQueen cat si Charm Studio fac parte din acelasi grup: Charm Group, alaturi de Allure si TanDress. :)
Asadar, in oricare dintre aceste 4 studiouri vei merge, vei regasi acelasi stil de business si, credem noi, aceeasi super-echipa. Iar daca este ceva ce ne deosebeste pe noi de restul studiourilor, cu siguranta asta este: Super-Super-Super Echiiiiiipa, compusa din Oameni, nu din oameni.

>:D< Succes!
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
No avatar
Anda M

Charm Group;n42116 wrote:

Buna, Anda!

Atat ManeQueen cat si Charm Studio fac parte din acelasi grup: Charm Group, alaturi de Allure si TanDress. :)
Asadar, in oricare dintre aceste 4 studiouri vei merge, vei regasi acelasi stil de business si, credem noi, aceeasi super-echipa. Iar daca este ceva ce ne deosebeste pe noi de restul studiourilor, cu siguranta asta este: Super-Super-Super Echiiiiiipa, compusa din Oameni, nu din oameni.

>:D

Multumesc pentru lamuriri.
Totusi as indrazni sa mai intreb ceva: exista vreun criteriu de selectie pentru repartizarea modelelor intr-unul dintre cele 4? Sau este aleatoriu?

:-?
Charm Group

Anda M;n42135 wrote:

Multumesc pentru lamuriri.
Totusi as indrazni sa mai intreb ceva: exista vreun criteriu de selectie pentru repartizarea modelelor intr-unul dintre cele 4? Sau este aleatoriu?

:-?

Anda, repartizam modelele in functie de studioul la care au programat interviul, dar si de proximitatea fiecareia. Daca modelul locuieste mai aproape de ManeQueen decat de Charm Studio, de exemplu, ii propunem si varianta aceasta.

>:D<
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
No avatar
Anda M

Charm Group;n42321 wrote:

Anda, repartizam modelele in functie de studioul la care au programat interviul, dar si de proximitatea fiecareia. Daca modelul locuieste mai aproape de ManeQueen decat de Charm Studio, de exemplu, ii propunem si varianta aceasta.

>:D

multumesc pentru raspuns!
No avatar
AmelieSlade

Lucrez la studio 20 de 3 ani si iti pot spune ca e totul super ok in special celelalte modele si cei din staff sunt super prietenosi, acum ramane decizia ta.
Studio 20

Si noi credem ca ManeQueen este un studio foarte bun, Jasmin certified ca si noi, cu multe modele de top. Nu inseamna ca e Sau / Sau, poate fi Si / Si :)
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
1Goaway

O fi jegos Studio 20 dar nimic nu se compara cu NIghtProwl, ascultati-ma pe mine. Cu greu pot candida unul impotriva altuia, dar cred totusi ca NightProwl ar castiga cupa cu mizerii inaintea lui Studio20.
No avatar
chromebrowser

EDIT: Topic vechi, imi cer scuze.
Scrie răspuns