Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?
Cum e posibil sa te afisezi cu gasca cu Hummerul si sa te duci la Vatra Dornei sa te cazezi la o pensiune cu covoare tesute de strabunicii nostrii si sa mananci praz cu branza
)) Era o faza pe net " Ai BMW si stai in garsoniera, carti, tu-ti ceapa mati
)))
Asa si astia de la Paradiz ...
))) Ce barbati cu bani si stil au fantezii cu femei/fete intinse pe" toale" si " mileuri"
))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Poate Ghita Ciobanu din reclama
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Attached files
Attached files
EricaK;n44169 wrote: Asa si astia de la Paradiz ...
))) Ce barbati cu bani si stil au fantezii cu femei/fete intinse pe" toale" si " mileuri"
))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Poate Ghita Ciobanu din reclama
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De Dragobete, iubeste romaneste
))
De Dragobete, iubeste romaneste
EricaK;n44167 wrote: Alte studiouri organizeaza tot felul de chestii pentru modele in tari straine si cei de la Paradiz, sau dus pana la Vatra Dornei
)) Si-au facut poze de Facebook
"S-au"...mai bine v ar organiza dl George niste lectii de gramatica, inainte sa va puna sa scrieti pe forum-uri, chiar si aici local, ca nici in limba romana nu scrieti corect !!!!
"S-au"...mai bine v ar organiza dl George niste lectii de gramatica, inainte sa va puna sa scrieti pe forum-uri, chiar si aici local, ca nici in limba romana nu scrieti corect !!!!
EricaK;n44168 wrote: Cum e posibil sa te afisezi cu gasca cu Hummerul si sa te duci la Vatra Dornei sa te cazezi la o pensiune cu covoare tesute de strabunicii nostrii si sa mananci praz cu branza
)))
E frustrant rau de tot sa nu iesi deloc in lume, nu i asa? Cred ca de la aerul ala inchis, combinat cu un IQ de intelect liminar va vin ideile astea triste.....
E frustrant rau de tot sa nu iesi deloc in lume, nu i asa? Cred ca de la aerul ala inchis, combinat cu un IQ de intelect liminar va vin ideile astea triste.....
EricaK;n44168 wrote: Cum e posibil sa te afisezi cu gasca cu Hummerul si sa te duci la Vatra Dornei sa te cazezi la o pensiune cu covoare tesute de strabunicii nostrii si sa mananci praz cu branza
)))
Macar aveti benzina sa va plimbati cu bmw urile alea? Sunt functionale sau e doar caroseria? Intreb pentru un prieten de pe Facebook ! Facem o medie imediat si vedem ca un singur hummer consuma cat tot parcul vostru auto !
Macar aveti benzina sa va plimbati cu bmw urile alea? Sunt functionale sau e doar caroseria? Intreb pentru un prieten de pe Facebook ! Facem o medie imediat si vedem ca un singur hummer consuma cat tot parcul vostru auto !
Paulina;n44175 wrote:
Se vede ca esti Pro Paradiz, chiar fan inrait as putea spune
)) Cred ca nu are rost sa imi bat capul cu tine, draga Paulina. Se citeste frustrarea in ochii tai. Ideea e ca acest Paradiz nu este chiar Paradiz, nu aveti cu ce sa atrageti modelele, voi stiti doar sa le luati
) Intelegi la ce ma refer. Esti fata desteapta! E mai simplu sa luati ceva deja format decat sa il formati voi. Pai, nu ? De ce atata munca? Si asta cred ca va denigreaza complet.
Se vede ca esti Pro Paradiz, chiar fan inrait as putea spune