Site-uri cu trafic

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ana123

Din cauza unor probleme persona, nu am putut munci pentru cateva luni bune. Problema este ca m-am intors, iar incasarile mele sunt un dezastru. Obisnuiam sa muncesc pe Imlive si Adultwork, pe Imlive am avut un start bun, faceam bani buni, dar dupa inactivitate contul meu este pe pe cine stie ce pagina si nu am trafic deloc. Jasminul pentru mine a fost intotdeauna un fail. Am incercat Streamate, dar in cateva zile, nu am avut absolut deloc trafic, doar 2 membri care mi-au intrat in pagina si au iesit imediat.. Nu imi pot permite momentan sa cresc un cont, sa astept foarte mult timp, pentru ca, din pacate, situatia mea financiara nu ma lasa sa fac acest lucru.
Pe Adultwork intotdeauna a fost ok, si chiar si acum imi merge ok, dar as mai vrea un site pe care sa ma pot baza si ma intereseaza un site care sa aiba TRAFIC sau sa fie asemanator cu Adultul. Ce imi puteti recomanda? Multumesc
Nord

Toate site-urile au trafic, cel putin cele mentionate de tine au trafic si inca mult. Fiind neactiva mult timp site-ul nu te mai promoveaza pe tine in mod automat cum o facea inainte, e si normal le favorizeaza pe modelele de top pe cele active. Singurul lucru pe care il poti face e sa te tii de munca si in cateva luni o sa-si revina la loc cand algoritmul site-ului o sa vada ca esti back in business. Din pacate asa se intampla dupa o perioada de pauza, membrii te uita apar modele noi iar site-ul te da pe ultima pagina, cateodata e mai usor de ridicat un cont nou decat de revitalizat unul vechi si inactiv o perioada lunga!
Multa bafta!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Chillyourheart

Evident ca nu te poti astepta sa ai castiguri mari asa din prima doar daca ai noroc de ceva membrii . cum a punctat si Nord conteaza mult timpul petrecut online pentru a iti oferii site ul trafic . dar e important si ce faci tu cat timp esti online pentru a atrage . Pe site urile cu privat trebuie sa ai rabdare sa urci , investeste in tine si in calitatea showului pentru a avea succes.

Promovarea o poti face si tu in mediul online.

Poti incerca si site urile cu free daca esti deschisa la minte acolo nu conteaza asa mult cat stai online si sunt destui membrii darnici la inceput ai mai mult trafic , dar totul depinde de tine.
No avatar
MPHCOM

Intra pe un site pe care nu ai mai facut pana acum, Chaturbate sau Flirt4free de exemplu unde vei avea perioada de inceput cu tagul NEW si vei fi pe prima pagina. Stai cate 8 ore pe zi pe toata perioada de inceput si vei creste semnificativ. In acelasi timp foloseste metode de marketing social sa iti construiesti o baza de fani. Sunt metode o gramada aici ! Mai mult de atat sa ai calitate buna, pe flirt4free din cate stiu nu primesti puncte daca faci streaming prin extern deci foloseste programul lor ! Am dat doar un exemplu, nu e obligatoriu sa faci asa !
No avatar
AmelieSlade

Nu te impacienta, asa este mereu cand lipsesti o perioada. Uite, te pot contrazice cu jasminul...eu lucrez exclusiv pe jasmin si castig foarte bine, dar bineinteles asta nu s-a intamplat din prima, trebuie rabdare. Pe site-urile premium baza e in a iti crea relatii cu membri. E un pic mai greut, dar si satisfacator la bani
No avatar
danielag95

Buna.
Vreau si eu sa cumpar trafic pentru myfreecams in special si poate pentru chaturbate , daca nu este foarte scump..
Am gasit unele site-uri care vand dar preturile mi se par ridicol de mari, www.unuro.com sau www.adult-bots.com www.chaturbate-traffic.com Toate au preturi piperate.
Este cineva care foloseste acest trafic? Va rog sa imi spuneti cat este de eficient, se merita banii? Multumesc
Sara.delicious

Cred ca este fake...platesti degeaba

ab internet bussines , daca lucrezi la studio e afiliat , investeste in tine si ore multeee
Scrie răspuns