Care e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Help pls

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ioana.marin12

DenisaAlexandra;n41796 wrote: Buna fetelor. M.am decis sa ma angajez la un studio de videochat. As vrea si eu ceva detalii si pareri despre studiouri. Ma poate ajuta cineva?

Buna, Denisa! Lucrez de 8 ani in domeniul videochat-ului si pot spune ca abia acum ma bucur de succes. Am incercat sa fac de acasa, apoi am mers la diverse studiouri, dar nu am gasit suportul necesar, conditii nici atat... si nici legale nu erau. Eu am ajuns la Money Studio in urma cu un an, si a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o. Nu am gasit un studio, cu o a doua casa! Am intalnit o echipa tanara, plina de viata, calduroasa, care m-a ajutat si ma ajuta constant sa evoluez si sa reusesc sa ajung unde mi-am propus. Daca vrei sa intri in aceasta industrie iti recomand Money Studio cu toata caldura! Vei intalni aici fete care te vor face sa te simti ca acasa, si sa nu mai zic de camerele care sunt de-a dreptul „WOW”, este totul curat, ingrijit si se lucreaza legal (ceea ce este foarte important!!! ).Iti vei primi banii intotdeauna la timp, sunt foarte foarte corecti! Fa-ti timp si programeaza un interviu ca sa vezi cu ochii tai tot ce este aici!
Smaranda

Stiu doar 2 modele de videochat din iasi care au plecat in Bucuresti. Una dintre ele s-a angajat la Manequeen, alta la Charm. La fel ca si in videochatul din Iasi si acolo tot asa sunt 2-3 studiouri de videochat mai serioase. Lucreaza exclusiv pe Jasmin si normal ca fac bani. Alte pareri?
No avatar
mia.r

Buna,parerea mea este ca pentru fiecare model va exista studioul perfect,acum depinde de fiecare ce dorinte ,asteptari,personalitate etc are.Eu una m-am adaptat perfect la http://www.teatrustudio.ro/,este altceva ma simt foarte bine.La randul meu si eu am lucrat la studiouri de renume ,am incercat si de acasa insa mereu lipsea ceva.
No avatar
Ioana P

Smaranda;n42924 wrote: Stiu doar 2 modele de videochat din iasi care au plecat in Bucuresti. Una dintre ele s-a angajat la Manequeen, alta la Charm. La fel ca si in videochatul din Iasi si acolo tot asa sunt 2-3 studiouri de videochat mai serioase. Lucreaza exclusiv pe Jasmin si normal ca fac bani. Alte pareri?

+ 1 haha
[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"small","data-attachmentid":43048}[/ATTACH]

Attached files
Charm Group

Termenul de „cel mai bun studio de videochat” este relativ, asa cum spuneau si colegii nostri.

Charm are aproximativ 60 de modele, iar 25 dintre ele castiga peste 10.000$/perioada. Avem modele de top, cu peste 20.000$/perioada, care frecvent apar in Top 3 Jasmin Earnings. Iar daca vorbim despre media incasarilor modelelor din echipa Charm, aceasta este de aproximativ 4.000$/perioada. De ce? Nu am pus niciodata accent pe cantitate, ci pe calitate.

Si revin la „cel mai bun studio de videochat este un termen relativ”. Depinde de ce iti doresti tu si de cum percepi tu acest job! Daca vrei sa faci din acest job un venit extra si atat, atunci cu siguranta nu ai cum sa ajungi sa faci performanta. Performanta inseamna multe ore online, multa munca, mult content, o echipa de oameni in spate, Marketing, si asa mai departe.

[USER=2759]Ioana P[/USER] , multumim!
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
Smaranda

Cind aud despre seriozitate in videochat sau cel mai bun studio dintr-un oras sau altul eu ma gindesc la training. Cam asta face diferenta. Normal ca daca in studioul ala nu-s barbati, mai ales cu ceafa lata :)) e mult mai bine. La training in videochat in Bucuresti eu stiu ca cel mai bun e Models4Models. Stiu asta sigur, ca am facut sapaturi, in caz ca ma mut vreodata sa fac videochat in Bucuresti. https://www.models4models.ro/.
In afara de asta, mai sunt vreo 2 studiouri de videochat de care stiu ca sunt macar ok pe training. Poate sint si altele dar nu stiu eu.
No avatar
KaylinDream

Iti pot recomanda cu mare drag Studio20. Foarte profesionali. Eu lucrez alaturi de ei si m-au ajutat extraordinar!
ElenaMaria

Din ce stiu de la fetele care fac videochat in Bucuresti sunt cateva studiouri mari li foarte multe mici, care incearca si ele sa faca un ban pe seama fetelor, fara sa investeasca mare lucru. Cu studiourile mari de videochat din Bucuresti e problema cu trainingul. Adica sunt atat de mari ca daca te duci acolo nu prea se ocupa nimeni de tine. Sau trainingul e foarte rar, cand iti ajunge randul. Camerele sunt ok, ti se dau banii la timp, ai siguranță dar te cam descurci singură, desi studiourile zic pe site-urile lor si in reclame ca vai ce tari sunt ele , cce echipe au....Mai sunt si studiourile de videochat medii, care au beneficiile studiourilor mari, ca Wow, Studio 20, Gloria etc dar au trainingul foarte tare si au grija de tine sa faci bani, sa faci progrese. Models4Models e unul dintre ele si mai sunt. Deci, mult succes ce sa zic
Studio 20

Multumim din nou modelelor Studio20, celor peste 250 de colegi din echipele de marketing, suport si management din toate cele 22 de locatii Studio20, impreuna am castigat inca un premiu de Best Cam Studio of 2020 la Lisabona, in cadrul galei LiveCamAwards! #wesucceedtogether
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
CristinaP

Best Studios;n20000 wrote: Buna! Te asteptam la Best Studios si te bucuri din start de 1000$ #BONUS de angajare!

La Best Studios poti castiga un procent de 65% net -> www.beststudios.ro sau ☎️0730 752 752

Pentru ca doar noi CREAM CAMPIOANE, avem grija ca tu sa arati impecabil in orice moment, oferindu-ti #GRATUIT servicii de infrumusetare, cazare in locatii luxuriante, training profesional de top si propriul stilist.

Te asteptam, asadar, sa ne cunoastem si descoperi cat de frumos este in echipa noastra!

Eu una imi dau interesul indiferent de job. Sincer am lucrat ca ospatar la o terasa din Constanta pe un salariu foarte mic si bani mai putini. Nu mai zic de program. M-am mutat de curand in bucuresti si am inceput o colaborare cu Best Studio. Ma gandeam de mult sa ma apuc de videochat , insa am avut si retineri. Acum sunt mult mai bine din punct de vedere al programului, al banilor si chiar si a starii mele psihice :)
Scrie răspuns