Studio sau videochat de acasa? avantaje dezavantaje!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Nord

Today;78 wrote: Eu am 29 de ani iar sotia mea 21, am vrea sa facem videochat de acasa dar niciunul nu avem experientza in domeniu. Poate cineva sa ne dea o idee de inceput. La ce site sa ne facem cont?

Buna! Daca vreti sa lucrati la cuplu atunci o sa trebuiasca neaparat sa lucrati de acasa pt ca la studio nu se pot angaja cupluri(pt ca nu e legal in Romania)! Poti sa incepi cu site-uri ca Live Jasmin sau cu cele recomandate de Topix mai putin cu Myfreecams care nu accepta decat fete singure si cupluri de lesbiene deci poate fi valabil doar pt sotia ta nu si pt tine, mare atentie prezenta in camera a unui barbat pe myfreecams este interzisa si amendata deci aveti mare grija! Un site ideal pt incepatori este http://chaturbate.com deoarece nu are multe reguli stricte si nu exista rating, ci cu cat este show-ul mai bun cu atat esti bagat mai in fata iti intra mai multa lume in camera si deci prin urmare ai sansa de a castiga mai mult!
Mult succes acolo!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
BadNewsLindzi

Eu am facut si fac videochat on and off din ziua in care am impllinit 18 ani. am inceput cu un studio, dar oamenii nu stiau pe ce lume traiesc asa ca am renuntat dupa 2 lunisi am inceput sa ma documentez si sa imi fac conturi pe diverse site-uri. a fost putin mai greu, pentru ca nu stiam cu ce se mananca, dar a mers cat de cat. apoi am facut pauza si m-am intors la job-ul de zi. dupa o vreme m-am mutat in B si m-am angajat ca operator intr-un studio profesional. de acolo am trecut la a fi model si mai apoi manager, ceea ce sunt si acum, dar altundeva si in alte conditii. eu inca lucrez, pe conturile mele, iar recomandarea mea pentru un model incepator ar fi sa foloseasca un studio. acolo gasesti oameni care sa te invete cum sa lucrezi, cum sa te comporti si cum sa iti placa ceea ce faci. doar sa sti engleza si sa ai 2, 3 jucarii nu e destul. poti descoperi ca intr-un mediu competitiv esti mult mai stimulat decat lucrand de acasa, unde daca nu mai ai chef, inchizi tot si faci altceva. videochatul trebuie tratat ca pe un job normal. un job unde vi, te distrezi, incerci chestii noi si faci mult mai multi bani :) evident, mai sunt si avantajele tehnice pe care acesta ti le ofera si cu care nu poti concura. da, e ok sa iei tu toti banii si sa nu imparti cu nimeni ceea ce e de drept munca ta, dar trebuie sa fi perseverent si ambitios ;)
oana

asa e! sunt total de acord! conteaza mult ce ai in cap si nu neaparat ce ai intre picioare... conteaza determinarea si ambitia... daca exista cele doua, nu mai e nevoie de alte auxiliare...
No avatar
job2model

Nord;80 wrote: Buna! Daca vreti sa lucrati la cuplu atunci o sa trebuiasca neaparat sa lucrati de acasa pt ca la studio nu se pot angaja cupluri(pt ca nu e legal in Romania)! Poti sa incepi cu site-uri ca Live Jasmin sau cu cele recomandate de Topix mai putin cu Myfreecams care nu accepta decat fete singure si cupluri de lesbiene deci poate fi valabil doar pt sotia ta nu si pt tine, mare atentie prezenta in camera a unui barbat pe myfreecams este interzisa si amendata deci aveti mare grija! Un site ideal pt incepatori este http://chaturbate.com deoarece nu are multe reguli stricte si nu exista rating, ci cu cat este show-ul mai bun cu atat esti bagat mai in fata iti intra mai multa lume in camera si deci prin urmare ai sansa de a castiga mai mult!
Mult succes acolo!

Mare om acest NORD , cum sa trimiti un incepator pe chaturbate (o sa se piarda in peisaj )doar ca sa iti faci tu un mic castig. nu va luati dupa el.
oana

si tu acum, job2model... asa a considerat el, ca chaturbate-ul e un site bun pentru inceput. Nu stiu daca ar fi avut el vreun castig, pentru ca nu vad nici un refferal... dar na, cine stie?
No avatar
webangels

Clar de la videochat privat ...In primul rand datorita echipamentelor iar apoi conditii , spatiu , amenajari si ce este cel mai importanta banii
xTopic
Site Admin

styl;363 wrote:

WoW asta pentru cei care spun ca LJ-ul nu mai merge... Merge.. si inca cum :D, trebuie doar sa i se acorde putina atentie :)
Ne quid nimis.
No avatar
ILorelay

Eu spun din experienta ca e mai bine sa faci videochat dintr`un studio decat de acasa. In primul rand trebuie sa fii pe cont propriu sa faci de acasa, daca nu vrei sa stie parintii/prietenii ce faci. 2. iti trebuie aparatura, imaginea pe camera este cea mai importanta, apoi outfit`uri, machiaj, etc, ceea ce inseamna bani. Daca iti permiti e bine, daca nu, mergi pe alternativa. De asemena ai nevoie de asistenta tehnica daca nu te pricepi, de conturi, de reclama, poze profesionale, etc. singura nu le poti face pe toate. Un studio se ocupa de astea pt tine. Si cel mai important, cel putin pt mine, e ca de acasa nu ai carte de munca.
Eu sunt, cum s`ar spune, intre job`uri. M`am uitat pe mai multe site`uri, dar mi`a atras atentia Studio 9, tot de pe forumuri, pare altceva decat videochatul standard. Am sunat la ei si ofera CIM si salariu fix garantat. Deocamdata sunt primii cu care am vorbit, vreau sa mai sun si la RedRose sa vad despre ce e vorba. Am deja un interviu fixat, abia astept sa aflu toate detaliile.
No avatar
ILorelay

Imi place ca mail`ul de notificare se termina cu formula 'cu respect'. Nu am nimic de demonstrat ca sa ma intereseze daca ma crede careva sau nu. Normal ca am scris acelasi lucru, fiind aceeasi persoana. Lucrurile care se repeta sunt generalitati despre mine. Incerc sa raspund la ce mi`ati scris, dar ma cam pierd in virgulele folosite din belsug. Eu am listat avantajele pe care EU consider ca le ai lucrand la un studio. Am spus cum consider EU ca e mai bine pentru MINE. Si nu am tras pe nimeni de maneca intr`o parte sau alta.
Sigur ca banii pe care ii faci acasa sunt ai tai, dar trebuie sa investesti in imaginea ta, cum am mai zis. Propriul program poti sa`l ai si la studio`uri, majoritatea au program flexibil, deci nu asta e problema, ci comoditatea. Vreau sa stau acasa ca sa`mi iau 20 de pauze in 8 ore.
Asta cu santajul cu filmulete e trista, nu mi s`a intamplat si nici n`am auzit despre, dar sunt convinsa ca se intampla. Spionata de staff`ul studioului? Acum ne apuca pudibonderia? Aratam tot ce e de aratat pe site`uri dar la staff`ul studio`ului tragem linie! O, Doamne!
Cat despre platit CAS si restu`, eu prefer sa le faca altcineva pt mine, sincer nu stiam de varianta aia, dar asta nu`mi schimba cu nimic optica.
Abia asta cu 'un model inteligent face 1000$ la perioada' suna a spam.

Cu respect,
Lorelay

P.S: 'de care aparti'- apartii se scrie cu 2 de 'i'
Nord

ILorelay;758 wrote:

P.S: 'de care aparti'- apartii se scrie cu 2 de 'i'

Ce ma distrati voi pe mine astia care corectati gramatical in sus si in jos , de parca voi nu ati gresi niciodata ! Dar na omul din lipsa de argumente se leaga de lucruri nesemnificative fara nici o legatura cu thread-ul sau cu obiectul forumului ! =)) =)) =)) =))
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns