Sa facem cunostinta!
:-) Am sa mai intru, dar tot de la ore din astea, cum te prinde munca:P va pot ajuta cu ceva foarte important. Poti avea banii de pe paypal pe loc. Am sa postez la anunturi si sper sa va ajute, mie unu mi-a fost de mare folos...satul de withdraw :-))
-
VideoModeling
Buna, reprezint un studio legal de videochat din Cluj. Ne-am inscris pe acest forum ca studio pentru a recruta modele dar si pentru a contribui cu sfaturi si experienta noastra la rezolvarea problemelor/intrebarilor altor membrii. Cel putin pe noi ne-au ajutat foarte mult la inceput sfaturile si discutiile de pe forumuri, de unde am invatat multe, si acum vrem sa contribuim si noi.
Nu stiu daca postez unde trebuie , dar incerc. Cautand pe net unele intrebari despre acest domeniu, am gasit diferite site-uri , forum-uri, blog-uri. Pe langa ajutorul primit de la acest forum, am gasit informatii si explicatii utile si pe un alt site , www.secretulvideochatului.com. Este un site al unui model cu experientza de nationalitate romana. Nu o cunosc si nu am interes decat sa ajut si alti incepatori ca mine si sotia.
Buna ... Numele meu este Elena . Este pentru prima data cand scriu pe un forum ! Sunt model de cateva luni.. Sunt in cautarea unui studio unde sa imbatranesc :)) Maine am un interviu.... Pot spune ca am experienta cu studiourile de vchat din Bucuresti sunt foarte dezamagita ! Maine sper sa am noroc ! Va pupp si imi pare bine sa va cunosc!
Hello people!
Numele meu este Alma, si tocmai mi-am facut cont pe MFC. Mi-am propus sa muncesc de acasa, nu am experienta, dar din cate am vazut, nu e nimic complicat.Vroiam sa va intreb daca imi puteti da niste sfaturi? pentru inceput..? :) Cum as putea sa ma promovez pe MFC, etc.
multumesc mult
Numele meu este Alma, si tocmai mi-am facut cont pe MFC. Mi-am propus sa muncesc de acasa, nu am experienta, dar din cate am vazut, nu e nimic complicat.Vroiam sa va intreb daca imi puteti da niste sfaturi? pentru inceput..? :) Cum as putea sa ma promovez pe MFC, etc.
multumesc mult
Buna, Alma! Bine ai venit printre noi...
Uite aici un link util cu cateva sfaturi de la mine :) http://www.forumvideochat.com/f2/vreau-sa-incerc-sa-fac-videochat-am-nevoie-de-sfaturi-30.html
Uite aici un link util cu cateva sfaturi de la mine :) http://www.forumvideochat.com/f2/vreau-sa-incerc-sa-fac-videochat-am-nevoie-de-sfaturi-30.html