Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Adela

Adela;n44044 wrote:

Da, patronul de la Paradiz isi face asa o lista de modele favorite de prin studio.. probabil cele care ii accepta toate jinirile, iar pe noi ne trata foarte urat. Eram fete care stateam la fumat si toate ne plangeam de problemele care erau acolo si altele il ridicau in slavi ....

Se ajunge la un moment dat ca patronul sa fie super implicat in fviata de familie a modelelor, le dadea sfaturi :))) ..ba chiar ajungea sa le propuna sa fie rude :)))))
Smaranda

Adela;n44045 wrote:

Se ajunge la un moment dat ca patronul sa fie super implicat in fviata de familie a modelelor, le dadea sfaturi :))) ..ba chiar ajungea sa le propuna sa fie rude :)))))

Hahaha..iti dai semaa cum era privit patronul de la Paradiz in acest caz..ca un zeu :))) Parca imi si imaginez cum ar fi sa vina un model la el si sa ii zica " Nasule, imi dai si mie 50 de lei sa imi iau tigari? " :))))) Nu pot sa cred ca exista astfel de oameni :2
No avatar
Elyss

Adela;n44044 wrote:

Da, patronul de la Paradiz isi face asa o lista de modele favorite de prin studio.. probabil cele care ii accepta toate jinirile, iar pe noi ne trata foarte urat. Eram fete care stateam la fumat si toate ne plangeam de problemele care erau acolo si altele il ridicau in slavi ....

Nu pot sa cred asa ceva ! Imi imaginez ca daca cineva nu ii accepta avansurile sau stilul lui de cuceritor era tratat urat. Eu una l-as numi in multe moduri pe patronul de la Paradiz, insa sunt prea finuta pentru gusturile lui :))))
Adela

Elyss;n44065 wrote:

Nu pot sa cred asa ceva ! Imi imaginez ca daca cineva nu ii accepta avansurile sau stilul lui de cuceritor era tratat urat. Eu una l-as numi in multe moduri pe patronul de la Paradiz, insa sunt prea finuta pentru gusturile lui :))))

Asa este sa stii. Modelele care nu ii acceptau avansurile nu erau pe lista lui de favorite, din contra ne jignea si mereu ne ameninta cu penalizari sau ca u mai vedem nici un ban ...
FlaviaC

Nu pot sa cred ce aud despre asa zisul patronul de la Paradiz. Cred ca nu stia cum sa fie idolatrizat sau in centrul atentiei mai mult. Cand vreodata in viata lui va mai fi inconjurat de atatea femei ?
No avatar
Elyss

FlaviaC;n44067 wrote: Nu pot sa cred ce aud despre asa zisul patronul de la Paradiz. Cred ca nu stia cum sa fie idolatrizat sau in centrul atentiei mai mult. Cand vreodata in viata lui va mai fi inconjurat de atatea femei ?

Din cate am vazut este un barbat bine de tot.. Sper ca a-ti prins ironia :2
EricaK

Ce sa ne mai dam dupa perdea..se stie ca este o atmosferra ciudata la Paradiz...Nu stiu daca am auzit ceva bun despre ei, ma mir cum de mai rezista.
Adela

Eu una stiu cel mai bine cum este la Paradiz, o atmosfera sumbra si multe fete ciudate.
Smaranda

Numai lume dubioasa la Paradiz ...
Codrina

Din punctul mjeu de vedere Paradiz nu iti ofera nici o incredere.
Scrie răspuns