Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Eu am 6 ani de cand colabore4z cu Heylux si pot sa spun ca imi place la nebunie. La inceput am primit si eu banii la zi dupa acare am zis ca asa nu pot sa economisesc si am optat pentru plata la 2 saptamani. Cu mult sprijin din ;partea echipei am ajuns sa am incasari de peste 30.000$ in doar doua saptamani. Eu stau pe LiveJasmin. Stiu ca pare incredibil sau poate de necrezut, insa este adeevarat. Am reusit sa imi permit vacante, am o casa si cateva apartamente date in chirie si am si familie. Le pot imbina usor pe toate pentru ca imi permite programul.
Si eu sunt in cautare de un studio bun, n am experienta insa sunt dornica sa invat iar cu engleza ma descurc foarte bine.M-am tot uitat sa vad diverse pararei despre anumite studiouri. Esti a nu stiu cata persoana care spune ca Heylux este un studio foarte bun si daca ai ajuns sa fac suma asta, inseamna a te simt bine acolo. Eu un am mai vazut Luckystudio si Preziosa mi se par interesante si acestea doua. In mometul de fata sunt in stadiul de gandire...insa din ce observ eu, sunt multe pareri pozitive despre Heylux. Multumesc pentru cmentariul postat. Ma ajuta foarte mult! :*:*
Si eu sunt in cautare de un studio bun, n am experienta insa sunt dornica sa invat iar cu engleza ma descurc foarte bine.M-am tot uitat sa vad diverse pararei despre anumite studiouri. Esti a nu stiu cata persoana care spune ca Heylux este un studio foarte bun si daca ai ajuns sa fac suma asta, inseamna a te simt bine acolo. Eu un am mai vazut Luckystudio si Preziosa mi se par interesante si acestea doua. In mometul de fata sunt in stadiul de gandire...insa din ce observ eu, sunt multe pareri pozitive despre Heylux. Multumesc pentru cmentariul postat. Ma ajuta foarte mult! :*:*
Parerea mea este ca tot esti interesata de videochat in Iasi,sa cauti si sa te uiti pe mai multe site-uri de videochat. Si eu am auzit ca Heylux este un studio ok...acum fiecare cu pararea ei..vedeti si voi
Parerea mea este ca tot esti interesata de videochat in Iasi,sa cauti si sa te uiti pe mai multe site-uri de videochat. Si eu am auzit ca Heylux este un studio ok...acum fiecare cu pararea ei..vedeti si voi
Da, si eu am vazut ca au reclama fata de alte studiouri. Au reclama prin oras, pe Facebook, Instagram... asta inseamna ceva, dupa parerea mea. Uitandu-ma la subiect "n Heylux sau Vixen"? cred nu mai este necesar sa ne gandim.. parerea mea. De Vixen sincer nici nu mai stiu..aveau niste afise la un moment dat, dar atat. Alte reclame nu am vazut. Dar repet..este strict parerea mea.
Da, si eu am vazut ca au reclama fata de alte studiouri. Au reclama prin oras, pe Facebook, Instagram... asta inseamna ceva, dupa parerea mea. Uitandu-ma la subiect "n Heylux sau Vixen"? cred nu mai este necesar sa ne gandim.. parerea mea. De Vixen sincer nici nu mai stiu..aveau niste afise la un moment dat, dar atat. Alte reclame nu am vazut. Dar repet..este strict parerea mea.
Da, si eu m-am uitat asa pe site-ul de la Vixen si din ce observ promit bonusuri de angajare,make-up, transport, cazare etc etc... insa am observat ca atunci cand dai la detalii spre exemplu la bonusri de angajare nu mai apare nimic...sunt pur si simplu cateva chestii mentionate acolo.
AmelieSlade;n43996 wrote: Tocmai s-a deschis Studio20 in Iasi. Eu am lucrat la mai multe studiouri si pot sa spun ca aici e cel mai ok. Da-le un telefon sau scrie-le pe fb
Am auzit si eu asta, insa nu am intrat la ei pe site. Sincer nu stiu ce sa zic..adica e un studio nou. Ce poate avea asa special ?
Da, am mai auzit de Studio 20, insa nu stiu ce sa zic...Sa inteleg ca tu lucrezi cu acest studio ?
De Studio 20 eu am auzit ca era prin Bucuresti , in rest nimic..Pentru mine e un studio mic nou deschis. Pentru orice studio la inceput e ai greu, eu una m-as axa pe cele care au experienta pe piata, dar e parerea mea. Voi faceti cum stiti!
De Studio 20 eu am auzit ca era prin Bucuresti , in rest nimic..Pentru mine e un studio mic nou deschis. Pentru orice studio la inceput e ai greu, eu una m-as axa pe cele care au experienta pe piata, dar e parerea mea. Voi faceti cum stiti!
Eu lucrez cu Heylux de 6 ani de zile, ma simt foarte bine si am tot ce imi trebuie. Acum nu stiu ce sa zic despre voi, fetelor! Eu nu cred ca un studio nou aparut poate ajunge la acelasi nivel cu alte studiouri mai cu experienta. De obicei cele noi nu rezista mutl, acum s-o vedea
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”