Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
FlaviaC

Zic ca unele nu se duc pentru ca nu sunt neparat de incredere si nu stiu cat de legat colaboreaza. Mai exista posibilitatea sa iti iei si teapa...acum fiecare cum stie.
Codrina

FlaviaC;n43959 wrote: Din ce vad eu cam Heylux, Preziosa si LuckyStudio ce isi fac asa reclama mai multa. Mereu imi apar reclamele lor pe Instragram sau pe Facebook..acum na...sincer de alte studiouri nu stiu ce sa zic. Am vazut ca in ultimul timp imi mai apare cate o reclama de la VivaDiva, insa din ce am inteles, le pleaca fetele si nu au personal..asta inseamana ca nu este neaparat o optiune. Macar daca tot vrei sa faci videochat in Iasi sa alegi un studio mai bun, parerea mea.Mai stiu cateva mai mici, dar iti dai seama ca nu se duc fetele...

Si eu cred la fel in ceea ce priveste videochat-ul in Iasi.Eu cred ca aceste studouri mai mici sunt defapt apartamente inchiriate sau eventual spatii care nu sunt cine stie ce amanajate. Asta e parerea mea! In afara de Heylux care din cate am inteles colaboreaza cu contract, alte studiouri folosesc tot felul de chestii ilegale...
Patrycia

Codrina;n43974 wrote:

Si eu cred la fel in ceea ce priveste videochat-ul in Iasi.Eu cred ca aceste studouri mai mici sunt defapt apartamente inchiriate sau eventual spatii care nu sunt cine stie ce amanajate. Asta e parerea mea! In afara de Heylux care din cate am inteles colaboreaza cu contract, alte studiouri folosesc tot felul de chestii ilegale...

Chestii ilegale precum carduri Paxum ..am inteles ca cei de la Paradiz folosesc asa ceva. Stiti ceva de genul?
Ancagy

Patrycia;n44033 wrote:

Chestii ilegale precum carduri Paxum ..am inteles ca cei de la Paradiz folosesc asa ceva. Stiti ceva de genul?

Din cate stiu cei de la Paradiz sunt experti in cardurile Paxum :) Ce contract ..nu exista asa ceva. Cand aud de contract zici ca se transforma :))) eu stiu asta pt ca am stat la ei o luna. Mai mut nu am rezistat:2
FlaviaC

Ancagy;n44034 wrote:

Din cate stiu cei de la Paradiz sunt experti in cardurile Paxum :) Ce contract ..nu exista asa ceva. Cand aud de contract zici ca se transforma :))) eu stiu asta pt ca am stat la ei o luna. Mai mut nu am rezistat:2

Daca le place sa se joace cu focul :))))) si eu stiu ca aceste carduri sunt ilegale..dar nah, oarec cum de la Paradiz folosesc astfel de ilegalitati si la alte studiouri se colaboreaza prin contract ?cum de ei reusesc si Paradizul nu ?
AlexandraD

FlaviaC;n44042 wrote:

Daca le place sa se joace cu focul :))))) si eu stiu ca aceste carduri sunt ilegale..dar nah, oarec cum de la Paradiz folosesc astfel de ilegalitati si la alte studiouri se colaboreaza prin contract ?cum de ei reusesc si Paradizul nu ?

Eu pur si simplu cred ca cei de la Paradiz nu dau importanta acestor chestii ..ca e legal sau ilegal, nu cred ca le pasa. Nu le pasa de modele, dapai daca mai lucreaza ilegal..mhah..parerea mea.
No avatar
Elyss

AlexandraD;n44061 wrote:

Eu pur si simplu cred ca cei de la Paradiz nu dau importanta acestor chestii ..ca e legal sau ilegal, nu cred ca le pasa. Nu le pasa de modele, dapai daca mai lucreaza ilegal..mhah..parerea mea.

Eu pana la urma stiu ce am ales. Pentru mine Heylux ramane un studio bun, colaborez legal cu contract de munca si ma simt super bine aici. Stiu o mu;time de fete care au mers la tot felul de studiouri abia deschise si nu s-au regasit. Chiar si eu am avut o prietena care a venit cu mine la Heylux, dupa a renutat, a mers la un alt studio si nu a stat mult..cateva zile..Atat mi-a zis " nu se compara". Acum fiecare colaboreaza cu cine vrea si cum vrea.
Smaranda

Hei! Ce parare aveti despr studiourile acestea aparute in Iasi: NightProwl, Studio20, Reina, VivaDiva ?
Patrycia

Smaranda;n44214 wrote: Hei! Ce parare aveti despr studiourile acestea aparute in Iasi: NightProwl, Studio20, Reina, VivaDiva ?

Din cate stiu eu VivaDiva si Reina nu sunt deschise recent in Iasi precum Studio20 si NightProwl. Eu am auzit ca la VivaDiva nu prea ma sunt modele, cica nici traineri nu mai a, acumnu stiu ce sa zic. am o cunoscuta care a colaborat cu ei si mi-a zs ca a trebuit sa stea in preaviz la inceput iar studioul nu arata ca in reclamel de pe Facebook. De Studio 20 am auzit doar ca era si in Bucuresti. Reina din punctul meu de vedere ase aseamana cu Vixen, adica nu prea mai stie lumea de ei. Voi ce parare aveti, fetelor? :2
Smaranda

Eu una de Reina nu prea am auzit. Am avut pe cineva care tot asa cauta un studio de videochat in Iasi si s-a dus la Vixen. Eu una nici nu stiam daca mai exista..btw. Mi-a zis ca a dus-o intr-o vila undeva pe langa Spitalul spiridon, nu unde au ei sediul in Bucium. Cica interviul l -a tinut cu apropae tot personalul :))) Acum nu stiu ce sa zic!!!
Scrie răspuns