Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
AlexandraD

Ar iesi la vanatoare de " capreoare" cu pistolul lui .. :)))))
AlexandraD

AlexandraD;n43988 wrote:

hahahahaha...Fetelor, Felix este un om cult, doba de atata carte, nu cred ca se da el cu una cu doua pe nimeni :))). Stiti ca sunt acele eminsiuni Reality Show...cum se numea..eminsiunea cu ispitele? A, da..Temptation Island hahah...Cred ca Felix este bun sa fie acolo o ispita masculina :)))) r face furuori intre atatea gazele :))))

Ar iesi la vanatoare de " capreoare" cu pistolul lui .. :)))))
TaniaT

Patrycia;n43986 wrote:

Doamne..eu am ami auzit fete care se plangeau de Paradiz dar nici chiar asa. Cum adica se da la angajate? :O Dar cine se crede ? Ceea ce mi se pare anormal este faptul ca el se si lauda cu asta ..si cu faptul ca i-a speriat pe Corduneni sau mai stiu eu ce ... Mai, James Bond de Iasi !! Sa iti fie rusine!

Nu e de ras, fetelor, e de plans... Eu am avut pe cineva care a colaborat cu Paradiz. Sincer arata tipa destul de bine, ingrijita..nah..cu toate alea. Avea un iubit gelos care nu era de acord cu ce voia sa faca ea, insa a zis sa o lase sa incerce. Mi-a povestit ca patronul s-a dat la ea. glujmea mereu cu ea ba chiar o mai si pisca asa din cand in cand.. El s-o fi crezut vreun Fat Frumos..Apoi i-a zis sa il lase" pe pampalaul cu care sta" si ca el o poate face sa castige mai multi bani..
TaniaT

Patronul are vrajeala pe el..lugu luguu, vorbe dulci..ce zice, poate ii iese si lui ceva ...
EricaK

Fetelor, eu am lucrat la Paradiz si vreau sa va spun asta: modul in care se comportau cu mine, era de-a dreptul scarbos ....
Smaranda

Mi-ar fi si mie scarba sa vad ca se da patronul la mine si daca nu ii accept avansurile ma jigneste ca la usa cortului ... Frumos, ce sa zic ..
Ancagy

Smaranda;n44023 wrote: Mi-ar fi si mie scarba sa vad ca se da patronul la mine si daca nu ii accept avansurile ma jigneste ca la usa cortului ... Frumos, ce sa zic ..

Eii.. patronul de la Paradiz pe langa faptul ca te jigneste, se da la tine, se da la tot personalul, isi bate joc de tine si te intreaba cati bani ai in portofel...mai si ameninta modelele cu penalizari si cu faptul ca nu mai vad nici un ban. Minunat, nu-i asa ? :2
Adela

Eu am auzit ca patronul de la Paradiz are si nepotisme prin studio :)))) adica favorite :D, asta inseamna ca nu toate sunt trate asa...hm..ma intreb de ce ? :O
Patrycia

Adela;n44030 wrote: Eu am auzit ca patronul de la Paradiz are si nepotisme prin studio :)))) adica favorite :D, asta inseamna ca nu toate sunt trate asa...hm..ma intreb de ce ? :O

Nepotisme ? :))) adica cum ? face diferente intre modele ?
Adela

Patrycia;n44031 wrote:

Nepotisme ? :))) adica cum ? face diferente intre modele ?

Da, patronul de la Paradiz isi face asa o lista de modele favorite de prin studio.. probabil cele care ii accepta toate jinirile, iar pe noi ne trata foarte urat. Eram fete care stateam la fumat si toate ne plangeam de problemele care erau acolo si altele il ridicau in slavi ....
Scrie răspuns