Asa este
Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?
TaniaT;n43849 wrote: E adevarat sa ca iarna nu te lasa sa dai drumul la caldura?:)))))
Asa este
)) facea economie.. de ce sa ne dea caldura ? El avea alte prioritati cu banii. Era bun numai de dat penalitati in schimb sa ne ofere niste beneficii, nu.
Asa este
Ancagy;n43847 wrote:
Un prieten de al meu mi-a povestit ca si-a lasat iubita sau viitoarea sotie sa lucreze la ei crezand ca asta o sa ii ajute sa scape de niste datorii. Insa ce mi-a spus dupa m-a lasat masca. Cica Felix i-a zis iubitei lui ca ii rupe picioarele, desi era insarcinata in nu stiu cate luni. Vi se pare normal asa ceva ? Mie una, nu
( Cum sa zica asa ceva ? cine se crede el ? Mare peste ? cum isi poate trata modele in asa hal? Urat, foarte urat..asa nesimtire nu am auzit.
Foarte urat din partea lui Felix, oare nu ii e rusine? Ma mir cum de se mai duc fetele la el, eu una nu m-as duce acolo in viata mea...mai bine gasesc un studio cum trebuie, decat sa fu trata asa!! Cu siguranta sunt studiouri in Iasi mult mai bune decat Paradiz. Nesimtire curata!!!!
Un prieten de al meu mi-a povestit ca si-a lasat iubita sau viitoarea sotie sa lucreze la ei crezand ca asta o sa ii ajute sa scape de niste datorii. Insa ce mi-a spus dupa m-a lasat masca. Cica Felix i-a zis iubitei lui ca ii rupe picioarele, desi era insarcinata in nu stiu cate luni. Vi se pare normal asa ceva ? Mie una, nu
Foarte urat din partea lui Felix, oare nu ii e rusine? Ma mir cum de se mai duc fetele la el, eu una nu m-as duce acolo in viata mea...mai bine gasesc un studio cum trebuie, decat sa fu trata asa!! Cu siguranta sunt studiouri in Iasi mult mai bune decat Paradiz. Nesimtire curata!!!!
Felix??? Hmm.. un mare mandatar
))) Cica se lauda ca au venit Cordunenii peste el
)) Ca un mare sef ce se respecta, a scos pistolul si s-au speriat. Wow, incredibil! Ar trebui sa fie dat la ziar sau la acele eminsiuni cu vedete..Wow biz sau cum s-or chema
)) Parca vad si titlurile de la stiri de pe toate canalele : Pestele Felix ii sperie pe Corduneni!! Soc si groaza! Flash, flash ... Mor de ras!
)) 
Smaranda;n43892 wrote: Felix??? Hmm.. un mare mandatar
))) Cica se lauda ca au venit Cordunenii peste el
)) Ca un mare sef ce se respecta, a scos pistolul si s-au speriat. Wow, incredibil! Ar trebui sa fie dat la ziar sau la acele eminsiuni cu vedete..Wow biz sau cum s-or chema
)) Parca vad si titlurile de la stiri de pe toate canalele : Pestele Felix ii sperie pe Corduneni!! Soc si groaza! Flash, flash ... Mor de ras!
)) 
Bravo, ai stil, Felix!! hahahahh
Bravo, ai stil, Felix!! hahahahh
Adela;n43833 wrote:
Normal ca la inceput totul este lapte si miere
)) Iti baga pe gat tot felul de prostii iar tu daca esti crezul, le accepti. Dupa aia iti dai seama ca defapt nu e asa.. Si adminii beau cot la cot cu Felix, lor nu le place votca?
)) O sa le plece modele si o saq faca adminii videochat acolo
)))
O sa le dea si adminilor penalizari daca vor ajunge sa faca si ei videochat? :>))) Tot vad la ei poze pe la Fratelli, cluburi alea, alea...Se respecta, Felix! :>
Normal ca la inceput totul este lapte si miere
O sa le dea si adminilor penalizari daca vor ajunge sa faca si ei videochat? :>))) Tot vad la ei poze pe la Fratelli, cluburi alea, alea...Se respecta, Felix! :>
Patrycia;n43902 wrote:
Daca i-a speriat si pe Corduneni, iti dai seama ce figura :> Cum sa le spui modelelor despre asa ceva? Se simt in siguranta? Eu as ramane masca..ce siguranta ti ofera tie acest om sau studio pana la urma. Pana la urma fiecare se duce unde vrea ..dar eu una din cate am auzit despre ei, clar nu as face-o. Cred ca am sa ma gandesc la o schema pe care am o postez aici la cate am auzit despre ei.
O sa fie amuzanta!
))
Daca i-a speriat si pe Corduneni, iti dai seama ce figura :> Cum sa le spui modelelor despre asa ceva? Se simt in siguranta? Eu as ramane masca..ce siguranta ti ofera tie acest om sau studio pana la urma. Pana la urma fiecare se duce unde vrea ..dar eu una din cate am auzit despre ei, clar nu as face-o. Cred ca am sa ma gandesc la o schema pe care am o postez aici la cate am auzit despre ei.
O sa fie amuzanta!
Wow!!! Eu sunt mai noua pe aici si chiar caut diverse pareri despre studiourile din Iasi. Din ce vad acest studio "Paradiz" nu prea se incadreaza in standardele mele. Nu mi ar placea sa lucrez in asemenea conditii mai ales sa fiu tratata asa de catre acest "monstru" Felix. Nu pot sa cred ca isi trateaza astefl personalul si angajatii :O. multumesc pentru aceste pareri, acum stiu de ce studio sa stau departe