Preturi Private Show

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
evafromheaven

Hi,girls ! Ce preturi va setati pt Private Show in 2020? Eu am setat de ani de zile pretul minim la Private Show pe Site-uri si ma gandesc sa fac o schimbare, sa maresc putin pt o perioada,poate voi castiga mai bine... Pe Chaturbate am 6 tokens si pe Xlovecam 0,99euro
BeYou Studio

de ce ai setat pretul minim.... pentru ca si alte fete au facut la fel sau pentru ca showul oferit de tine nu consideri ca valoreaza mai mult? NO OFFENCE

IDEEA este in felul urmator nu face ce fac altele (vezi reclama ing) fa ceea ce consideri tu ca trebuie sa faci , noi pe streamray nu avem nici o fata care sa lucreze cu pret mai mic de 3.49 min si tot fac banuti ,(pentru incasari vezi topicul nostru BeYou Studio ) chiar daca sunt multe alte modelel care si-au setat pretul minim .

succes si ridica-ti standardele daca vrei sa fi tratata "cu respect" pe siteurile pe care tu lucrezi
Ann

evafromheaven;n43856 wrote: Hi,girls ! Ce preturi va setati pt Private Show in 2020? Eu am setat de ani de zile pretul minim la Private Show pe Site-uri si ma gandesc sa fac o schimbare, sa maresc putin pt o perioada,poate voi castiga mai bine... Pe Chaturbate am 6 tokens si pe Xlovecam 0,99euro

Habar nu am cine te a sfatuit sa faci asta, sau cum in te ai fi gandit vreodata la asa ceva. Consider ca pe Chaturbate 30tokens/min ar fii acceptabil, incepand show ul dupa 10 min de talk/tease/striptease. Asta in cazurile in care nu faci ceva mai hardcore, pentru care sa ceri extra (inainte). Probabil acum o sa trebuiasca sa cresti tariful treptat, avand in vedere ca deja ti ai obisnuit membrii asa.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns