Am auzit c se plateste 800 lei /luna adica la 3 luni 2.400 lei adica pe an 9.600 lei pt impozit la salariul minim pe economie. Eu cu 9600 lei ma duc la Paris in vacanta.
Paradiz lucreaza pe Cb si MFC si au trainer foarte slabi= mai degraba iti deschizi cont ca model independent si lucrezi de acasa de la tine cu 100%.
Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?
Nu stiu ce sa zic, fetelor, despre Paradiz, insa eu una nu am auzit lucruri bune. Am inteles ca au fotografi barbati din Rep Moldova pentru ca sunt mai ieftini. Sunt studiouri in Iasi in care fotografi sunt femei. Eu una nu as accepta sa fiu pozata de barbati si sa ma vada in lenjerie...Acum nah..faceti cum stiti! Unele se feresc sa nu stie nimeni ca fac videochat, insa se lasa pozate de barbati .dah..interesant!.
Patrycia;n43815 wrote: Cica la fiecare payment te intreba cati bani ai in buzunar
)) De ce sa intrebi, mai, cati bani ai in buzunar?lol
Te intreaa ca sa mai retraga el ceva si sa iti dea mai putin, motive nu se gasesc"?
))) trebuie sa aiba bani de votka si suc de mere pentru club
)) cine mai intretine atmosfera acolo, dupa? cum mai atrage el modele ?
Te intreaa ca sa mai retraga el ceva si sa iti dea mai putin, motive nu se gasesc"?
EricaK;n43812 wrote: Si adminii cica sunt falsi,la inceput, pt ca erau influentati de Felix. La angajare toti sunt colegi. Apoi dupa o sptamana, in fiecare zi , din ora in ora, ii intreba: Facem si noi un ban azi?
Normal ca la inceput totul este lapte si miere
)) Iti baga pe gat tot felul de prostii iar tu daca esti crezul, le accepti. Dupa aia iti dai seama ca defapt nu e asa.. Si adminii beau cot la cot cu Felix, lor nu le place votca?
)) O sa le plece modele si o saq faca adminii videochat acolo
)))
Adela;n43833 wrote:
)) Iti baga pe gat tot felul de prostii iar tu daca esti crezul, le accepti. Dupa aia iti dai seama ca defapt nu e asa.. Si adminii beau cot la cot cu Felix, lor nu le place votca?
)) O sa le plece modele si o saq faca adminii videochat acolo
)))
Un prieten de al meu mi-a povestit ca si-a lasat iubita sau viitoarea sotie sa lucreze la ei crezand ca asta o sa ii ajute sa scape de niste datorii. Insa ce mi-a spus dupa m-a lasat masca. Cica Felix i-a zis iubitei lui ca ii rupe picioarele, desi era insarcinata in nu stiu cate luni. Vi se pare normal asa ceva ? Mie una, nu
( Cum sa zica asa ceva ? cine se crede el ? Mare peste ? cum isi poate trata modele in asa hal? Urat, foarte urat..asa nesimtire nu am auzit.
Un prieten de al meu mi-a povestit ca si-a lasat iubita sau viitoarea sotie sa lucreze la ei crezand ca asta o sa ii ajute sa scape de niste datorii. Insa ce mi-a spus dupa m-a lasat masca. Cica Felix i-a zis iubitei lui ca ii rupe picioarele, desi era insarcinata in nu stiu cate luni. Vi se pare normal asa ceva ? Mie una, nu
Eu am lucrat cu Paradiz si abia am reusit sa fac cativa bani pe LiveJasmin. Dupa ce am plecat de la ei, mi-am facut cont independent pe LiveJasmin si castig mult mai bine. Toti banii imi intra mie si nu trebuie sa ii mai dau si lui Felix. Va sfatuiesc sa faceti la fel, fetelor! nu este ok ca din ce iti da el, sau din cat ar trebui sa iti dea...sa primesti cu mult mai putin. Eu una sunt bine asa!