Siteuri videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Flore

Buna ziua , sunt noua pe aici...sper sa nu deranjez . Am o mica problema , am fost banata pe xlovecam ...apoi contul inchis din cauza unei neatentii....in fine . Va rog daca cunoasteti siteuri asemanatoare , sa imi recomandati si mie . Multumesc
No avatar
Larisa21

Flore;n43662 wrote: Buna ziua , sunt noua pe aici...sper sa nu deranjez . Am o mica problema , am fost banata pe xlovecam ...apoi contul inchis din cauza unei neatentii....in fine . Va rog daca cunoasteti siteuri asemanatoare , sa imi recomandati si mie . Multumesc

Si ce faceai ceva pe ala?
N am facut nimic pe el, l am incercat acum 1 an, am dat numai peste francezi si alte natii f obraznici.
No avatar
Larisa21

Buna,

In afara de smat, Jasmin , ce site uri bune mai recomandati? Caci e o perioda f slaba si ma gandesc macar in perioade slabe sa mai deschid cate un site...
No avatar
Flore

Erau perioade si perioade pe xlovecam , observasem ca imi scazuse trafficul si multi membrii chitrosi , numai "nue hro cam" ...daca nu aveam membrii fideli cred ca nu scoteam mai nimic. Ce parere aveti de eurolive si xmodels?
No avatar
Chillyourheart

Flore;n43697 wrote: Erau perioade si perioade pe xlovecam , observasem ca imi scazuse trafficul si multi membrii chitrosi , numai "nue hro cam" ...daca nu aveam membrii fideli cred ca nu scoteam mai nimic. Ce parere aveti de eurolive si xmodels?

site uri slabe fara cine stie ce trafic, nu ai decat sa incerci vezi ce ti se potriveste

mai cunoscute ar fi streamate . cams . imlive . daca vrei in genul asta cu privat .
No avatar
Penguin

pe streamate poti sa crapi,ca nu ti raspunde nimeni la mail uri,decat a zecea zi dupa scripturi!nu am vazut asa cv in viata mea!bn ca pt clienti au live suport,modelele n au asa mare importanta!
No avatar
Anonim1111

Pentru streamate ii poti da mail Catalinei catalina@slshungary.com , care raspunde chiar foarte repede si te ajuta cu orice ai nevoie !

Ca si site-uri ai putea sa incerci : Streamate , Cams , ImLive , Camsoda

Eurolive si Xmodels , din ce stiu au majoritatea membrilor francezi .. deci daca nu stii franceza nu cred ca ai sanse la castiguri foarte mari .
No avatar
Flore

Multumesc frumos !!!
Catalina SM

Buna,

Sunt Catalina, reprezentant Streamate in Europa.

Daca aveti nevoie de ceva legat de site, nu ezitati sa ma contactati. Email: catalina@streamate.com sau Skype: marianabogzoiu.

Toate cele bune,
Catalina
No avatar
CriSStan

Stripchat sau Jasmin! :D
Scrie răspuns