Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
FlaviaC

Mi se pare penibil ..Oare cum se simt aceste modele ? se intreaba cineva ? Se simt in centrul ataentie? Se simt mai atragatiare pentru prietenii sefului? Priemesc vreun premiu pentru asa ceva ? Parerea mea este ca se umilesc, fara suparare ...Daca iti plac petrecerile poti sa mergi oriunde sa ma distrezi, fara sa iti faca cineva poze sau sa stai cu persoane necunoscute. Da nahh...Eu una nu sutn adepta la asa ceva. Cred ca ma pot distra si atfel...de ce sa ma duc sa beau, cand pot sa aleg ceva serios, sa fac bani si apoi sa imi fac mofturile..Ehhh..ei stiu mai bine!!!!!
No avatar
Elyss

Eu una ma orientez catre studiouri care imi pot oferi mai multe cum ar fi discretie, training, transport..poate nu am eu toata experienta din lume insa aleg sa stau unde ma simt eu mai confortabil: Preziosa. Chiar am intrat la ei pe site sa vad ce pot oferi si e clar ca unele studiouri se diferentiaza mult de ei.
AlexandraD

Sunt persoane are mereu zic ca eu nu am sa fac videochat niciodata sau cand aud... nu se simt in largul lor. Sfatul meu este sa aleaga un studio care ii ofera mai multe avantaje precum Preziosa, LuckyStudio si Heylux..nu ca as fi eu experta, insa din ce am vazut arata foarte bine. Chiar am vazut ca poti sa le vizitezi pt 10 minute fara sa sustii interviul si sa iti faci o parere, dupa care poti sa vii la interviu. Eu cred ca asa iti ofera si spatiu cumva pentru a te decide..nu ca unele care promit multe si defapt ..zic si eu, fiecare procedeaza cum stie.
No avatar
Elyss

AlexandraD;n43672 wrote: Sunt persoane are mereu zic ca eu nu am sa fac videochat niciodata sau cand aud... nu se simt in largul lor. Sfatul meu este sa aleaga un studio care ii ofera mai multe avantaje precum Preziosa, LuckyStudio si Heylux..nu ca as fi eu experta, insa din ce am vazut arata foarte bine. Chiar am vazut ca poti sa le vizitezi pt 10 minute fara sa sustii interviul si sa iti faci o parere, dupa care poti sa vii la interviu. Eu cred ca asa iti ofera si spatiu cumva pentru a te decide..nu ca unele care promit multe si defapt ..zic si eu, fiecare procedeaza cum stie.

Am auzit ca la Paradiz exista un sistem de bonusare cu "perle" :))) Asta este o noutate pentru mine !!!! :)))) normal ca este o mare teapa. Mi-a spus cineva care a lucrat cu ei ca trebuia sa primesca un telefon Samsung nu stiu ce model si a primit un ceas ieftin :)))))
TaniaT

Elyss;n43720 wrote:

Am auzit ca la Paradiz exista un sistem de bonusare cu "perle" :))) Asta este o noutate pentru mine !!!! :)))) normal ca este o mare teapa. Mi-a spus cineva care a lucrat cu ei ca trebuia sa primesca un telefon Samsung nu stiu ce model si a primit un ceas ieftin :)))))

Apropo de Paradiz, eu am fost la un interviu la ei. La interviu m-a intrebat Felix, ce beau ? Eu i-am spus ca apa. El m-a intrebat daca vreau whiskey sau votka. I-am spus ca sunt cu masina si am rfuzat.
M-a intrebat la interviu cati bani am in portofel, apoi mi-a spus sa ii arat portofelul. De ce, mai, ma intrebi cati bani am in portofel?
Ancagy

TaniaT;n43731 wrote:

Apropo de Paradiz, eu am fost la un interviu la ei. La interviu m-a intrebat Felix, ce beau ? Eu i-am spus ca apa. El m-a intrebat daca vreau whiskey sau votka. I-am spus ca sunt cu masina si am rfuzat.
M-a intrebat la interviu cati bani am in portofel, apoi mi-a spus sa ii arat portofelul. De ce, mai, ma intrebi cati bani am in portofel?

La Paradiz daca te angajezi pe 1 martie, primesti banii pe 15 aprilie pentru perioada 1-15 martie. De ce ? Pentru ca patronului ii este frica sa nu plece modelele la alte studiouri sau sa lucreze de acasa de la ele. La Preziosa banii se dau zilnic. Mie una mai mult mi-ar conveni sa primesc banii la zi decat dupa o anumita perioada, dar naa...Voi stiti cum va e mai bine!!
Adela

Felix a facut conturi pe numele prietenilor Iui si rudelor lui pe X-love ca sa le intre la modelele lor si sa le salute in freechat, dorind sa dea senzatia ca “este traffic”. El spune ca a dat telefoane pentru a creste traficul pe X-love :))))
Codrina

Adela;n43737 wrote: Felix a facut conturi pe numele prietenilor Iui si rudelor lui pe X-love ca sa le intre la modelele lor si sa le salute in freechat, dorind sa dea senzatia ca “este traffic”. El spune ca a dat telefoane pentru a creste traficul pe X-love :))))

Am fost la interviu si numai ce vine o domnisoara in chiloti si sutien si ii cere lui Felix bani de tigari. La care Felix se uita mandru si scoate din portofel 50 de lei si ii da. Patron gras si chel de 160 kg.
Patrycia

Cica Felix spunea la petreceri: Beti cat vreti, ca beti tot din penalizarile voastre! :))))
Ancagy

Amica mea care lucra la ei mi-a zis ca nu au traineri.
Nu au machiaj si nici transport- trebuie sa vii mereu singura.
Prietena mea sta in Cug si iarna a achitat pe taxi 30 lei / zi = 600 lei luna.
Scrie răspuns