Siteul Iwantclips

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
J1ca

Buna, este cineva cu experienta pe iwantclips? Mi-ar placea sa-mi fac un cont pe aceasta platforma dar problema ar fii metodele de plata care nu sunt optiuni bune pentru mine.

Va rog, orice raspuns sau sfat este binevenit! Multumesc anticipat!
No avatar
Anonim1111

Din ce am vazut , nu au paxum , si cred ca cea mai buna varianta ar fi EPayments , poti sa iti faci cont , fara cardul propriu zis , si sa transferi banii din contul de EPayments intr-un cont romanesc .
J1ca

Anonim1111;n43643 wrote: Din ce am vazut , nu au paxum , si cred ca cea mai buna varianta ar fi EPayments , poti sa iti faci cont , fara cardul propriu zis , si sa transferi banii din contul de EPayments intr-un cont romanesc .

Stiu, dar se pare ca nu mai accepta nici Epayments, dupa ce am auzit ca nu mai colaboreaza cu adult, din cauza problemei cu Stripchat...:( .
No avatar
Ella123

Anonim1111;n43643 wrote: Din ce am vazut , nu au paxum , si cred ca cea mai buna varianta ar fi EPayments , poti sa iti faci cont , fara cardul propriu zis , si sa transferi banii din contul de EPayments intr-un cont romanesc .

inclusiv contul propriu zis este blocat
No avatar
Anonim1111

Iwantclips au introdus de ceva timp Paxum ca si metoda de plata .
Scrie răspuns