VivaDiva sau Lucky Studio? Voi ce alegeti?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Codrina

Am o prietena care a lucrat la Vivadiva. din cate stiu a lucrat numai pe site ur de free chat cum ar fi chaturbate, stripchatt si mfc. Din ce mi a povestit ea a renuntat la colaborare deoarece avea si un alt job, era bona, insa si pt primea un procentaj de 40 %. Eu stiu ca acest studio este prin zona Garii, insa mi se pare foarte expus. Pe mine m ar tenta sa ma duc la un interviu la LuckyStudio, deoarece mi se pare mult mai discret ca si locatie , insa nu pot sa spun ca am un aspect wow! Sunt mai cu forme ca sa spun asa :D Ce este drept, nu prea imi plac interviurile :))) insa dupa intai ianuarie o sa imi fac curaj si am sa ii sun.
Eu sunt pe modul mai vechi :) imi place ce e mai vechi pe piata si cu mai multa experienta :P
Elisa

Codrina;n43387 wrote: Am o prietena care a lucrat la Vivadiva. din cate stiu a lucrat numai pe site ur de free chat cum ar fi chaturbate, stripchatt si mfc. Din ce mi a povestit ea a renuntat la colaborare deoarece avea si un alt job, era bona, insa si pt primea un procentaj de 40 %. Eu stiu ca acest studio este prin zona Garii, insa mi se pare foarte expus. Pe mine m ar tenta sa ma duc la un interviu la LuckyStudio, deoarece mi se pare mult mai discret ca si locatie , insa nu pot sa spun ca am un aspect wow! Sunt mai cu forme ca sa spun asa :D Ce este drept, nu prea imi plac interviurile :))) insa dupa intai ianuarie o sa imi fac curaj si am sa ii sun.
Eu sunt pe modul mai vechi :) imi place ce e mai vechi pe piata si cu mai multa experienta :P

Problema mi se pare ca primea doar 40%. Acum nu stiu ce sa zic ca e expus neaparat ca e la Gara. Poate conetaza mai putin dar sa mai lucrezi in videochat in Iasi cu 40% in 2019 e de plans cand exista Jasmin si poti urca spre 60%. Probabil e adevarat ca nu-si bat capul nici cu trainingul in ultimul timp si de asta le peaeca modelele. Pfff Chaturbate si mfc...mi-e rau.....degeaba apar studiouri de videochat in Iasi noi daca nu evalueaza deloc. in ritmul asta or sa pelce toate modelele si pa VivaDiva si alte studiouri din astea!
TaniaT

Elisa;n43398 wrote:

Problema mi se pare ca primea doar 40%. Acum nu stiu ce sa zic ca e expus neaparat ca e la Gara. Poate conetaza mai putin dar sa mai lucrezi in videochat in Iasi cu 40% in 2019 e de plans cand exista Jasmin si poti urca spre 60%. Probabil e adevarat ca nu-si bat capul nici cu trainingul in ultimul timp si de asta le peaeca modelele. Pfff Chaturbate si mfc...mi-e rau.....degeaba apar studiouri de videochat in Iasi noi daca nu evalueaza deloc. in ritmul asta or sa pelce toate modelele si pa VivaDiva si alte studiouri din astea!

40% e nimic pe langa ce e acolo defapt. Pot sa zic ca te mai poti obisnui ca primesti " ditamai" comisionul. Eu sutiu din prpria experienta ce e acolo. Promit multe si defapt e 0, training 0 pentru ca nu au personal, nu ma zic ca imi luam dupa mine de fiecare lenejeria de pat de acasa. Cel mai grav mi s a parut mirezeria... horror..Cred ca de femei de serviciu nu au auzit :)))))
Ancagy

Elisa;n43398 wrote:

40% e nimic pe langa ce e acolo defapt. Pot sa zic ca te mai poti obisnui ca primesti " ditamai" comisionul. Eu sutiu din prpria experienta ce e acolo. Promit multe si defapt e 0, training 0 pentru ca nu au personal, nu ma zic ca imi luam dupa mine de fiecare lenejeria de pat de acasa. Cel mai grav mi s a parut mirezeria... horror..Cred ca de femei de serviciu nu au auzit :)))))
Patrycia

Ancagy;n43587 wrote:

Astea nu s conditii :o Pana la urma ei ce ofera ? Mai au defapt modele ? :)))) cred ca majoritatea vn doar cateva zile si apoi pleaca, de obicei se indreapta catre studiouri mai serioase... din ce am auzit Heylux, LuckyStudio,preziosa si mai sunt cateva studiouri mai mici insa nu le stiu ...
TaniaT

Patrycia;n43595 wrote:

Astea nu s conditii :o Pana la urma ei ce ofera ? Mai au defapt modele ? :)))) cred ca majoritatea vn doar cateva zile si apoi pleaca, de obicei se indreapta catre studiouri mai serioase... din ce am auzit Heylux, LuckyStudio,preziosa si mai sunt cateva studiouri mai mici insa nu le stiu ...

Eu una am vrut sa merg mai demult la un interviu la Heylux insa nu vroiam sa dau peste cineva cunocut...desi stiam de el. Nu cred ca nu observi acele BMW-uri de prin Copou sau illius :))) care iti atrag atentia. Am vazut ca si cei de la LuckyStudio au acum cateva Coopers-uri mici si simpatice :D Acu ma gandesc la care sa ma duc..ma mai informez :D Eu nu sunt din Iasi si caut cazare, insa stii si tu ce greu e sa gasesti :(( ce ma vazut e ca Heylux ofera cazare 2 luni gratuit si asta m-ar ajuta...Acum am sa vad!!
irinaghig

Daca as fi din nou la inceput sa aleg un studio de videochat in Iasi tot la Lucky Studio as merge. Cred ca se potriveste cu ce am eu nevoie si fetele de la training sunt intotdeauna de ajutor. Asta conteaza mult zic eu si pt modelele cu experienta si pt modelele mai noi. Banii vin cand e cineva tot timpul cu sfaturi si sa ma inteleaga cand am o zi mai grea sau cand e de facut ceva mai bine. Cel putin asa merge pentru mine. Fiecare cu experienta ei pana la urma....
No avatar
Elyss

Am cautat pe net despre LuckyStudio..Am vazut ca si LuckyStudio si Heylux se incadreaza in aceeasi categorie si anume seriozitatea. Au si reclama pe Facebook si prin oras..chiar azi am vazut un mini Coopers roz condus de o doamna :D Am sa ma gamdesc si eu, inca nu stiu ce sa aleg sau daca ma ajuta spectul pt ca sunt putin plinuta :)
Patrycia

Elyss;n43661 wrote: Am cautat pe net despre LuckyStudio..Am vazut ca si LuckyStudio si Heylux se incadreaza in aceeasi categorie si anume seriozitatea. Au si reclama pe Facebook si prin oras..chiar azi am vazut un mini Coopers roz condus de o doamna :D Am sa ma gamdesc si eu, inca nu stiu ce sa aleg sau daca ma ajuta spectul pt ca sunt putin plinuta :)

Aspectul fizic nu conteaza asa mult. Imporanta este atitudinea ta si sa iti faci orele online. Nu mai zic de training si din ce am vazut la LuckyStudio, trainele sunt specializate si au cursuri la Praga si Budapesta. Deci daca vrei sa faci o incercare.. eu zic sa te duci.. nu ai ce pierde :D
Adela

Eu una de VivaDiva nu am mai auzit.Mai este acest studio? Nu prea am avzut sa isi faca reclama precum cei de la LuckyStudio. Nu stiu ce sa zic... Am vazut ca cei de la Lucky au reclama pe Insta si pe Facebook plus ca am vazut pe Copou acele masini micute si roz. Mie mi se pare mult mai atragator LuckyStudio decat VivaDiva, dar repet..e doar parerea mea :D
Scrie răspuns