Vixen Studio sau Heylux? Care e cel mai bun studio de videochat din Iasi?
Cred ca la Vixen mai sunt foarte putine modele acum. Se spune ca mai demult ar fi fost un studio de videochat din Iasi care conta. Acum nu se mai audde mare lucru despre el. Eu nu stiu nici cam cat de mare s studioul si pe ce site-uri se lucreaza acolo. E cam la secret totul. Heylux e mult mai la vedere ca-s BMW urile alea aurii prin tot orasul . Vixen nu stiu sa aiba masini sau n-am vazut eu.
E absurd zic sa vorbiti de Vixen si Heylux in acelasi loc ca sa le comparati care e de preferat ca studio de videochat in Iasi. Mai degraba as zice ca Vixen si Paradiz ar merge. Dar si asa, cred ca Vixen acum e chiar mai mic ca Paradiz. Oricum sfatul meu e sa mergi la interviu de angajare si pe urma sa alegi sa te angajezi la un studiod e videochat, fie ca e Heylux, Vixen, Paradiz, Lucky Studio sau mai stiu eu ce, VivaDiva si altele. Multi ani tuturor fetelor de gasca din videochat in Iasi! Sa avem cat mai multe tipsuri anul asta!!!
Nu vad nicaieri reclama la Vixen. Toate studiourile de videochat din Iasi care se agita cat de cat sa atraga modele ma cauta pe Facebook, pe Insta, sunt masinile alea roz Lucky Studio la UMF sau in Dacia, tot asa. Vixen e nicaieri , fata. Cum as putea sa ma duc acolo daca stiu de Vixen doar din auzite?
Heiii !!!
Sunt interesata sa fiu si eu model de videochat !!! Am cautat pe Google videochat Iasi si pot sa spun ca primul studio aparut a fost Heylux. Din cate am citit pare un studio destul de ok
)) nu mai zic ca nu am putut sa nu vad acele BMW-uri de prin tot orasul
Nu stiu care dintre studiourile din Iasi sunt mai ok .. paririle sunt impartite, insa fiecare e liber sa aleaga ce e mai bine pt el.
Nu stiu care dintre studiourile din Iasi sunt mai ok .. paririle sunt impartite, insa fiecare e liber sa aleaga ce e mai bine pt el.
Elisa D;n43563 wrote: Nu vad nicaieri reclama la Vixen. Toate studiourile de videochat din Iasi care se agita cat de cat sa atraga modele ma cauta pe Facebook, pe Insta, sunt masinile alea roz Lucky Studio la UMF sau in Dacia, tot asa. Vixen e nicaieri , fata. Cum as putea sa ma duc acolo daca stiu de Vixen doar din auzite?
Apropo de Vixen, VivaDiva si care mai sunt... Eu m-am gandit de mult timp sa ma angajez, insa nu stiam ce sa aleg!!! ;(( Am cautat Videochat Iasi pe Google si am avut o mica intentie sa sun pentru interviu, insa am zis ca este un studio mare si cu siguranta intalnesc persoane cunoascute acolo.
M-am ganfit ca poate daca ma duc la un alt studio nu voi intalni persoane cunoascute, asa ca am mers la vivaDiva. Toate bune si frumoase, multe promisiini de care nu se tin, nu mai zic de mirezerie.
Erau efectiv doi traineri dimineata pentru ca pe tura de seara si dupa amiaza nu era personal, training nema si mereu caram dupa mine lenjeria de pat. Astea da conditii
)))))
Am stat o saptamana, atat am rezistat!
Cred ca mai am coturi active pe Chaturbate, X-love si Cam4.
Este vorba aia, fiecare cum isi asterne asa doarme!
))))
Apropo de Vixen, VivaDiva si care mai sunt... Eu m-am gandit de mult timp sa ma angajez, insa nu stiam ce sa aleg!!! ;(( Am cautat Videochat Iasi pe Google si am avut o mica intentie sa sun pentru interviu, insa am zis ca este un studio mare si cu siguranta intalnesc persoane cunoascute acolo.
M-am ganfit ca poate daca ma duc la un alt studio nu voi intalni persoane cunoascute, asa ca am mers la vivaDiva. Toate bune si frumoase, multe promisiini de care nu se tin, nu mai zic de mirezerie.
Erau efectiv doi traineri dimineata pentru ca pe tura de seara si dupa amiaza nu era personal, training nema si mereu caram dupa mine lenjeria de pat. Astea da conditii
Am stat o saptamana, atat am rezistat!
Cred ca mai am coturi active pe Chaturbate, X-love si Cam4.
Este vorba aia, fiecare cum isi asterne asa doarme!
Patrycia;n43594 wrote:
Buna, Tania!
daca iti faci curaj si te duci la interviu la Heylux, te rog sa scrii aici cum ti s-a parut. Sunt foarte curioasa!
Hei ! Am fost la interviu in cele din urma. Eu am optat pentru Heylux. Am aflat despre acest studio cautand pe Google-videochat Iasi.
Am vasrta de 21 de ani, nu am mai lucrat în domeniu și cunosc limba engleza la un nivel avansat.
Doresc sa fiu model pentru a fi independenta și sa am o situație financiara mai buna. Sunt de pe langa Iasi, insa stau cu chirie. Am fost căsătorită cu un bărbat de 29 de ani si am o fetita. Am dat divorț de el, deoarece ma bătea și consuma alcool. Între timp am cunoscut un alt bărbat de acceasi vârstă cu fostul soț și am plecat în Cipru. Fetita am lasat-o la mama.
Am revenit în tara în Noiembrie, anul trecut, împreună cu actualul soț. Am ramas singura, deoarece actualul sot imi reprosa ca am un copil si de asemenea m-a inselat. Nici nu vreau sa iti mai spun prin cate am trecut
((
Eu am ales acest studio pentru ca m-au atras imaginile de pe site pe site și părerile pozitive. Mi s-a parut destul de srios.
Interviul l-am avut cu o fata pe care nu o stiam, Claudia. Mi-a eplicat abosult toate detalii, ba chiar mi a aratat ce fac modele atunci cand stau online. Ce mi s-a parut super fain a fost faptul ca am fost inteleasa ba chiar sfatuita in anumite situatii. I-am zis Claudiei ca nu am bani pentru tinute si mi a dat ea 3 ținute pentru sedinta foto, o pereche de ciorapi cu banda și o cutie de bomboane Merci.
Eu chiar am apreciat acest gest din partea ei, nu ma asteptam.
Eu am decis sa colaborez cu ei, acum fiecare alege ce doreste si ce crede ca e mai bine
Buna, Tania!
Hei ! Am fost la interviu in cele din urma. Eu am optat pentru Heylux. Am aflat despre acest studio cautand pe Google-videochat Iasi.
Am vasrta de 21 de ani, nu am mai lucrat în domeniu și cunosc limba engleza la un nivel avansat.
Doresc sa fiu model pentru a fi independenta și sa am o situație financiara mai buna. Sunt de pe langa Iasi, insa stau cu chirie. Am fost căsătorită cu un bărbat de 29 de ani si am o fetita. Am dat divorț de el, deoarece ma bătea și consuma alcool. Între timp am cunoscut un alt bărbat de acceasi vârstă cu fostul soț și am plecat în Cipru. Fetita am lasat-o la mama.
Am revenit în tara în Noiembrie, anul trecut, împreună cu actualul soț. Am ramas singura, deoarece actualul sot imi reprosa ca am un copil si de asemenea m-a inselat. Nici nu vreau sa iti mai spun prin cate am trecut
Eu am ales acest studio pentru ca m-au atras imaginile de pe site pe site și părerile pozitive. Mi s-a parut destul de srios.
Eu am decis sa colaborez cu ei, acum fiecare alege ce doreste si ce crede ca e mai bine
TaniaT;n43623 wrote:
((
Interviul l-am avut cu o fata pe care nu o stiam, Claudia. Mi-a eplicat abosult toate detalii, ba chiar mi a aratat ce fac modele atunci cand stau online. Ce mi s-a parut super fain a fost faptul ca am fost inteleasa ba chiar sfatuita in anumite situatii. I-am zis Claudiei ca nu am bani pentru tinute si mi a dat ea 3 ținute pentru sedinta foto, o pereche de ciorapi cu banda și o cutie de bomboane Merci.
Multumesc, Tania! Am intrat si eu pe site si m-am uitat. Am vazaut ca au make up si transport. Nu stiu daca celelalte studiouri au asa ceva...insa mi se pare inetersant. Ma gandesc si eu sa ma reapuc si poate o sa ii sun pentru un interviu
Multumesc, Tania! Am intrat si eu pe site si m-am uitat. Am vazaut ca au make up si transport. Nu stiu daca celelalte studiouri au asa ceva...insa mi se pare inetersant. Ma gandesc si eu sa ma reapuc si poate o sa ii sun pentru un interviu