cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
AlinaBalan

Keke;23858 wrote: Hey!va puteti conecta pe contul Cosmo????

Da, eu ma pot conecta doar ca imi da tot eroare cand vreau sa transfer din secondary balance am contactat si suportul lor inca nu au raspund de o saptamana iar pe twiter tot imi spun ca ma ajuta sa rezolva dar defapt nimic:(
Nik Daniel

Te gasesc leprele astea de la ANAF daca esti dator si alegi sa folosesti un card COSMO?! :))
No avatar
Baby

Buna, cu noua pagină paxum, cum se face transferul din contul paxum pe cardul paxum? Nu l am mai folosit de ceva vreme , multumesc
No avatar
Luccy37

Nik Daniel;n42996 wrote: Te gasesc leprele astea de la ANAF daca esti dator si alegi sa folosesti un card COSMO?! :))

daca folosim cosmo,nu ne vede anaful cand scoatem bani de la atm? eu am senzatia ca da!
No avatar
Luccy37

Baby;n43251 wrote: Buna, cu noua pagină paxum, cum se face transferul din contul paxum pe cardul paxum? Nu l am mai folosit de ceva vreme , multumesc

e f simplu! ai rezolvat?
No avatar
Baby

Am rezolvat, multumesc
Nik Daniel

Luccy37;n43324 wrote:

daca folosim cosmo,nu ne vede anaful cand scoatem bani de la atm? eu am senzatia ca da!

Eu zic ca n-au cum sa-ti faca ceva la card pentru ca nu e unul romanesc si sincer nici celor de la COSMO nu le convine sa piarda clienti + ca astia sunt niste camatari legali de la ANAF.
Am doi prieteni care au datorii foarte mari la stat si folosesc fara probleme carduri facute in Anglia si nimeni nu le blocheaza nimic :)

App am deja 16 zile de cand astept plasticul si nu mai vine :))
Voi dupa cat timp l-ati primit?!
Si cum trebuie sa transferi in secondary balance ca mie astia de la Cosmo mi-au zic sa nu fac nimic ca merge fara probleme sa scot cu plasticul din ATM
Psss eu deja fac plati pe diferite site-uri doar folosind contul virtual dar din pacate nu imi convine sa-mi cumpar spre ex. tigari de pe emag iar intrebarea mea e
cine a asteptat mai mult de 15 zile pana sa primeasca plasticul si cat 20 30 60 de zile ?! =))

Oricum daca nu imi ajunge pana maine le trimit mesaj pe yahoo sa-mi dea un share location pe unde mi-a ramas inzapezit cardul si ma duc eu dupa el cu tractoru si cu plugu mi-as' pl. in mama lor de incompetenti :|
No avatar
Nadia333

Salutare.Stie cineva daca cosmopayment emitE carduri fizice pentru Repulica Moldova.Mersi.
No avatar
ladybluecat

Buna! Mi-am facut cont pe cosmopayment si as vrea sa comand si cardul, dar imi apare mesajul You do not have sufficient funds on your card to cover the fee.
Taxa asta nu ar trebui platita la activare sau la prima plata, dar DUPA ce primesti cardul? Ca as prefera mai intai sa ma vad cu cardul si abia apoi sa primesc primii bani pe card, evident.
Stiti cumva, cam cat dureaza pana il primesti? Am vazut ca la Paxum poate dura pana la 45 zile si ma gandeam ca pe asta il primesc mai repede, dar nici n-as vrea sa bag de acum Cosmo ca modalitate de plata, ca cine stie cat dureaza pana imi vine si cardul lor.
No avatar
Larisa21

ladybluecat;n45106 wrote: Buna! Mi-am facut cont pe cosmopayment si as vrea sa comand si cardul, dar imi apare mesajul You do not have sufficient funds on your card to cover the fee.
Taxa asta nu ar trebui platita la activare sau la prima plata, dar DUPA ce primesti cardul? Ca as prefera mai intai sa ma vad cu cardul si abia apoi sa primesc primii bani pe card, evident.
Stiti cumva, cam cat dureaza pana il primesti? Am vazut ca la Paxum poate dura pana la 45 zile si ma gandeam ca pe asta il primesc mai repede, dar nici n-as vrea sa bag de acum Cosmo ca modalitate de plata, ca cine stie cat dureaza pana imi vine si cardul lor.

Nu ! Stiu ca trebuie sa ai bani pe el initial, ca sa acopere ei taxa de livrare, asa imi aduc aminte. Deci tb sa ai rabdare, sa ti intre prima transa de bani pe el. Vine extrem de repede, cred ca in maxim 7 zile a venit la mine, chiar 5 zile parca.
Si paxum se misca repede, undeva la 10 zile nu mai stiu exact, probabil cu unele exceptii, cand or avea multe cereri.
Scrie răspuns