Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
AlexandraD

De Paradiz am auzit ca da managera de acolo amenzi la greu la modele. Zicea o fata ca gaseste aia orice motive numai sa-i ia din castiguri. E cea mai aiurea faza care se poate intampla la un studio de videochat. Si nu e prima data cand modelele de videochat de la Paradiz pleaca din motivele astea. Atunci pentru cine mai mununcesc-pentru mine sua pentru studioul de videochat:? Cred cca multe studiouri de videochat din Iasi, ca Paradiz, fac din start asta- adica angajeaza cat pot si dau amenzi, ca sa rupa cat pot din castigul modelelor si daca fetele pleaca asta e. Aiurea de tot, parerea mea.
Adela

Despre Paradiz se tot spune ca trainingul e la pamant. Cred ca asta se intampla la multe studiouri de videochat din Iasi. Si pe la Vixen. Pe la studiouri mici nu mai zic.Cred ca acolo nici nu exista training . Dar despre Paradiz stiu de la mai multe modele de videochat care au plecat de aoclo ca erau nemultumite de lipsa trainingului si de amenzi. Deci mai lasati-ma cu seriozitatea in videochat la Paradiz...
ElenaMaria

Bine ca vorbeste cineva despre cum se poarta Paradiz cu modelele. Amenzile si bataia de joc ar trebui sa opreasca orice fata sa se mai angajeze model de videochat la Paradiz. De asta pleaca atatea modele de acolo. Aduc fete simple din jurul Iasului de la sat si castiga cum pot de pe urma lor si pe urma e treaba lor. Angajatii de la Paradiz , cati mai sunt, nici n-au chef de munca si sunt plictisiti toata ziua. Orice model de acolo va poate zice asta.
Elisa

cezaraa;n32422 wrote: Imi suna cunoscute si Paradiz Studio si Preziosa studio. Cred ca si mie mi-au aparut reclame pe Facebook sau cand dadeam cautare pe net dupa ceva. Cred ca amandoua sunt studiouri mai mici de videochat din Iasi ca de obicei sunt mai cunsocute Lucky Studio, Vixen sau Heylux. Dar din ce am mai auzit pe la fete se fac bani si la Preziosa si la Paradiz Studio. Cred ca a mai zis cineva pe aici oriunde te angajezi in videochat in Iasi daca e cat de cat ok studioul si nu te pacaleste nimeni la bani poti sa castigi ok daca iti vezi de treaba ta si iti faci orele online. Ca oricine te primeste bine ..fie ca e Preziosa sau Paradiz daca tu castigi si studioul castiga si toata lumea e multumita.

Daca nu te superi lucrurile sunt un pic diferite. Tocmai ca trebuie sa vezi ce ofera Preziosa si ce ofera Paradiz daca te intereseaza astea. Adica nu e chiar la intamplare ca aici e marea diferenta. Paradiz e stiut ca da amenzi la modele si ca are camere vechi. Deci e aiurea sa compari cu Preziosa sau cu alte studiouri de videochat din Iasi care chiar sunt corecte. Cu ce te ajuta ca model daca si la Paradiz ti se dau banii la timp daca nu-s toti? Atunci tu muncesti 8-10 ore si pe urma vine patronul si iti taie din castiguri pentru cine stie ce prostie inventata de el? Sfatul meu e sa vezi chiar ce ofera fiecare ca sa poti compara. Na, eu asa as face. Dar e parerea mea :)
Elisa

ElenaMaria;n43303 wrote: Bine ca vorbeste cineva despre cum se poarta Paradiz cu modelele. Amenzile si bataia de joc ar trebui sa opreasca orice fata sa se mai angajeze model de videochat la Paradiz. De asta pleaca atatea modele de acolo. Aduc fete simple din jurul Iasului de la sat si castiga cum pot de pe urma lor si pe urma e treaba lor. Angajatii de la Paradiz , cati mai sunt, nici n-au chef de munca si sunt plictisiti toata ziua. Orice model de acolo va poate zice asta.

Bine ca mai vorbeste cineva despre problemele de la Paradiz. Modelele trebuie sa stie cand se intampla chestii aiurea in videochat in Iasi. Studiourile care doar angajeaza in videochat fete fara experienta si nu le ofera nimic trebuiesc stiute. Cine stie cum e la Paradiz sau la alte studiouri din astea care nu-ti ofera nimic ca model ar fi bine sa zica. Poate asa si fetele care nu stiu cu ce se mananca jobul asta fac alegeri mai bune pe viitor, ca sa nu le para rau pe urma de timpul lor si banii pierduti.
Elisa

Toate studiourile de videochat din Iasi mai importante au inceput acum sa se promoveze cu masini. Preziosa are o masina mai sport asa mov cu auriu. Ca o vad pe Copou tot timpul pe la Universitate...scrie pe ea Preziosa videochat iasi sau asa ceva si nr de telefon. Paradiz are o masina galbena parca pe la Hala Centrala am vazut o o data. Dar nu mi-am dat seama ca scrie videochat Paradiz pe ea din prima ca era scris incalcit asa.
No avatar
nicob

Smaranda;n3101 wrote: Hey eu sunt mai noua pe aici. Vreau sa incerc sa ma angajez in videochat in Iasi si ma intereseaza ce credeti despre Paradiz si Preziosa. Cunoasteti studiourile astea? Am dat cautare dupa videochat Iasi si mi-au aparut si Paradiz Studio si Preziosa. Am intrat pe siteurile lor si mi se par interesante.

Voi ce ati alege sau cum sa-mi dau seama care e mai bun?!? Toate detaliile m-ar interesa dar in principal daca la Paradiz si Preziosa e seriozitate si cat se castiga asa in general cam chirie de platit si am mare nevoie de bani cat mai repede. Multumesc anticipat!!!!

Salut Smaranda! Dupa parerea mea Paradiz si Preziosa sunt cam la acelasi nivel ca marime printre studiourile de videochat din Iasi. Paradiz e mai vechi dar nu e asa cunoscut ca nu-si prea face reclama asa. Preziosa e mai nou si tot asa , isi face mai putina reclama. Cu seriozitatea, n-as pune mana in foc pentru Paradiz . Na mergi si tu la un interviu de angajare si vezi cum e treaba pe acolo. De Preziosa am auzit pareri bune dar iarasi, e bine sa mergi la interviu sa vezi daca iti place. Sper ca am fost destul de clara. Oricum astea sunt doar parerile mele.
Patrycia

nicob;n43518 wrote:

Salut Smaranda! Dupa parerea mea Paradiz si Preziosa sunt cam la acelasi nivel ca marime printre studiourile de videochat din Iasi. Paradiz e mai vechi dar nu e asa cunoscut ca nu-si prea face reclama asa. Preziosa e mai nou si tot asa , isi face mai putina reclama. Cu seriozitatea, n-as pune mana in foc pentru Paradiz . Na mergi si tu la un interviu de angajare si vezi cum e treaba pe acolo. De Preziosa am auzit pareri bune dar iarasi, e bine sa mergi la interviu sa vezi daca iti place. Sper ca am fost destul de clara. Oricum astea sunt doar parerile mele.

Cand te gandesti la ce inseamna Paradiz, eu una ma gandesc ca sunt pe o insula, inconjurata de palmieri, totul liniste, soare, fericita unde nimeni nu imi strica zilele , eventual cu multi baieti care ma servesc cu o batura rece si imi fac vant :)))))) Insa zic sa revenim cu picioarele pe pamant :))))
Adevearul Studio Paradiz este o oaza de minciuni. Efectiv nu au idee cum sa recruteze modele, pentru ei e mai usor sa le promita vrute si nevrute ca apoi sa le ademeneasca intr-o cutie de pantofi numita Club si sa le dea Votka si suc de mere.

Asta va doriti voi cu adevrat? Votka si suc de mere ? Minciuni? Penalizari?

Cred ca aveti putina deminitate in voi, fetelor! Nu va lasati amagite de un Club si de altele, cred ca daca aveti putina vointa, va puteti permite mult mai mult s>i daca intr-adevar e doar Votka si suc de mere pentru care alegeti acest studio ...atunci..Cheers!!!
Ancagy

Patrycia;n43588 wrote:

Cand te gandesti la ce inseamna Paradiz, eu una ma gandesc ca sunt pe o insula, inconjurata de palmieri, totul liniste, soare, fericita unde nimeni nu imi strica zilele , eventual cu multi baieti care ma servesc cu o batura rece si imi fac vant :)))))) Insa zic sa revenim cu picioarele pe pamant :))))
Adevearul Studio Paradiz este o oaza de minciuni. Efectiv nu au idee cum sa recruteze modele, pentru ei e mai usor sa le promita vrute si nevrute ca apoi sa le ademeneasca intr-o cutie de pantofi numita Club si sa le dea Votka si suc de mere.

Asta va doriti voi cu adevrat? Votka si suc de mere ? Minciuni? Penalizari?

Cred ca aveti putina deminitate in voi, fetelor! Nu va lasati amagite de un Club si de altele, cred ca daca aveti putina vointa, va puteti permite mult mai mult s>i daca intr-adevar e doar Votka si suc de mere pentru care alegeti acest studio ...atunci..Cheers!!!

Eu am avut o cunostinta care a colaborat cu acest studio... Mi-a zis ca In fiecare luna face petrecere si se consuma mult alcool, la care participa si prieteni de ai sefului, se fac si poze de la petrecere:( a fost la o petrecere dar i-a fost putin frica sa nu se puna pe undeva acele poze ( am intrebat-o daca ia placut si mi-a raspuns: " Ce sa iti placa cand vezi 17 femei bete").
A lucrat cateva zile acolo dar nu i-a convenit si nu se simtea confortabil.
Acum stii..ca e vorba de Paradiz sau de alte studiouri, cred ca trebuie sa tii cont de alegerile facute pana la urma, vrei bani sau petreceri ?
irinaghig

De Paradiz am auzit numai lucruri aiurea. Petreceri cu bautura si patronul te obliga sa dansezi cu prietenii lui si modelele trebuie sa faca atmosfera. din punctul meu de vedere asta nu mai are legatura cu videochatul ...e altceva si personal nu m-as baga niciodata in asa ceva. Adica de ce sa ma duc sa ma imbat, sa-mi faca poze niste barbati ...deci nu. Paradiz e no-no pentru mine cel putin. Cine are chef de chestii din astea mai bine se duce la salon de masaj ca macar stiu o treaba.....
Scrie răspuns