Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Smaranda

Mi-a scris o fata de un studio de videochat din Iasi care lucreaza cu drepturi de autor cu modelele. Apropo de seriozitate. Nu stiu ce sa zic cu drepturile de autor, ca stiam ca nu se mai fac in videochat. Dar parerea mea e ca tot e ceva, macar un fel de legalizare. Sunt multe alte studiouri de videochat din Iasi, nu mai dau nume, care n-au mai nimic. Nici vorba de SRL sau macar drepturi de autor. Alea lucreaza cu totul la negru si modelele trebuie sa se descurce singure daca vine politia sau ANAF-ul. Dar na fiecrae cu alegerile ei, parerea mea.
Smaranda

Sint vreo 2 studiouri de videochat in Iasi mai serioase dupa parerea mea. Nu zic ce cred eu ca sa nu influentez. Tot asa sunt vreo 2 unde eu nu m-as duce sa fac videochat ca e aiurea. Niciodata la Vixen si nu la Paradiz ca am auzit lucruri care nu-s ok si acolo. In rest fiecare se duce unde crede ca e mai bine.
ElenaMaria

Ma amuza ca inca apar studiouri de videochat in Iasi care cred ca te pot recruta cu 2 lei promisi la angajare. Cine mai e fraiera azi sa se duca intr-un apartament chinuit cu 2 camere unde patronul da si cu matura? Probabil ca isi angajeaza rudele ca model de videochat ca altfel nu pot sa imi explic. Orice fata isteata se duce la studiourile de videochat din iasi care sunt mari si au trianing, camere, castiguri ca lumea, de toate adica. Ar trebuie sa se faca reclama si pe Facebook sau cumva ca sa fie atentionate fetele noi care nu prea stiu cum e cu videochatul in Iasi ssa ocoleassca prostiile assea.
ElenaMaria

Studiourile de videochat din Iasi serioase sunt alea unde nu ti se ia din bani aiurea cu amenzi. Amenzile sunt cea mai aiurea faza. Adica da, daca sa zicem fumezi in camera sau pleci sa vorbesti la telefon si lasi membrii aiurea e normal. Dar sa fii amendata pentru toate prostiile numai ca sa ti se ia din bani asta e o chestie urata de tot. Modelele care patesc asta parerea mea ca trebuie sa caute alt studio de videochat. Ca in iasi ai variante. Nu trebuie sa stai sa mori de ciuda la Paradiz sau la altele din astea. Parerea mea.
ElenaMaria

Reny113;n42940 wrote:

Noroc ca sunt mai multe studiouri in Iasi. Am auzit de la o persoana care a colaborat cu acest studio faptul ca pentru 10 minute intarziere i s-a dat o penalizare de 280$. Cui ii convine sa lucreze asa ? Unele se bucura doar de bautura oferita de patron o data la nu stiu cate luni. Ma gandesc ca daca vrei cu adevarat sa faci bani trebuie sa fii motivata de alte chestii ..nu de faptul ca ti se ofera banii la nu stiu cat timp si de o sticla amarata de bautura , mda...decizia fiecaruia.

Exact despre asta zic si eu. Paradiz asa face bani din videochat in Iasi. Multe amenzi la modele pe care nu le ajuta mai cu nimic. Niste camere vechi si nepasare. In rest tu daca s-ar putea sa muncesti de sa rupi la program ca sa fie patronul multumit.
No avatar
nicob

Studiourile de videochat din Iasi se impart dupa parerea mea in cateva categorii. Sunt 2 studiouri mari: Heylux si Lucky Studio. Lucky Studio e de mai mult timp, Heylux e mai nou. APoi sunt alte studiouri mijlocii sa le zic. VivaDiva, Preziosa, Paradiz si cam atat din ce stiu eu. In rest sunt studiouri de videochat mai mici care mai dispar mai apar in Iasi. Vixen e studio vechi care a fost mai demult mare pe urma s-a tot dus la vale si acum cred ca mai sunt cateva modele pe acolo. Alte studiouri nu cred ca mai conteaza. Cam asta e , zic. A, si Multi ani, fetelor, ca meritam!!!
No avatar
Elisa D

Cred ca Iasi e ca studiouri de videochat imediat dupa Bucuresti. Am fost prin Cluj, prin Timisoara si nu vezi masina cu reclame la studiouri si nici pe Facebook nu-mi apareau asa multe reclame. Aici sunt vreo 4-5 studiouri de videochat mai serioase, sau la un nivel macar ok. Prin alte parti sunt 2, cel mult 3 mai cunsocute si atat. Ca sa nu zic de celelalte orase. Adica daca luam Lucky Studio, Heylux, VivaDiva sa zicem si Preziosa sunt deja studiouri cu macar 40-50 modele fiecare, daca nu mai mult. Poate chiar spre 100. In urma vin Paradiz si Vixen desi nu le-as baga in categoria studiourilor de videochat serioase din alte motive. Nu mai zic care ca se stiu.... . Dar pe bune, videochatul cu adevarat serios in Iasi ca si oriunde apare cand sunt mai multe studiouri mari si mai multe modele, parerea mea.
irinaghig

sandra_me;n3426 wrote: Banii la zi sint cei mai tari. De asta e asa de cunoscut Lucky si se duc fetele care stiu despre ce-i vorba in videochat acolo. Cand primesti ce-ai castigat pe loc, in mana, ai siguranta ca nu te pacaleste nimeni niciodata. Pe urma te duci pe la magazine si faci ce vrei tu cu banii. Vad cum e la ai mei cu salariul fix, primit la sfarsitul lunii. Tot atepti sa intre niste bani in casa pana te plictisesti. Pe urma tre sa iti faci calcule cum sa-i imparti pe saptamani, sa-ti ajunga, sa nu cheltuiesti mai repede, ca ramai cu buzunarul gol. Aia e cea mai mare prostie. Mai bine primesc banii pe loc si sanatate, e treaba mea ce fac cu ei. Asta e parerea mea si poti sa-ti dai si singura seama de asta daca mai intrebi alte fete care lucreaza in Iasi ca model de videochat sau au avut in trecute experienta pe domeniu.

Aceeasi parere- de asta mi se pare si mie ca Lucky e cel mai ok studio de videochat din Iasi. Cel putin eu ma impac bine de tot cu fetele de la training (care pentru mine conteaza) si pentru mine a fost si este cel mai bun job . Nu stiu ce as fi facut altceva daca ma angajam in Iasi cu 16-18 milioane.
FlaviaC

La inceput n-am crezut reclama asta. c-am vazut pe Facebook reclama la studio de videochat la Lucky Studio. Stiu o fata care face si ea videochat si a lucrat ca model . SIe a mi-a zis ca banii sint pe bune. Ce sa zic –pare avantajos . Ma mai gandesc ca parca m-ar interesa si pe mine…
No avatar
Elyss

Ma gandeam demult sa vad care -i treaba cu videochatul, eu sunt din Roman si aici nu prea sunt studiouri. Am mai incercat sa lucrez cu o prietena care avea deja conturi pe Chaturbate, Stripchat si MFC, acum 2 luni. Fiind conturile ei nu prea a reusit sa ma bag eu in seama cu membrii,:))) ..eventual mai apaream si eu asa din cand in cand in fata camerei dar mai mult ea vorbea, asa ca am renuntat. Am cautat pe Google videochat Iasi si mi au aparut cateva studiouri interesante. Pentru mine Heylux mi s- a parut destul de ok ca si aspect. Am vazut ca au cazare si asta m ar ajuta.
Scrie răspuns