Promovare videochat acasa
Buna tuturor, eu lucrez pe Chaturbate de un an dar nu am fost constanta. De cateva saptamani insa intru zilnic si amin medie incasari de 150$ in 3-5 ore maxim. Insa imi doresc mai mult. Este cineva din Bucuresti care ma poate ajuta cu formatarea pc-ului pentru a putea intra pe mai multe site-uri? Sau daca stie cineva un studio care sa se ocupe de promovarea modelelor care lucreaza acasa pe siteuri freemium ?
-
AmelieSlade
Eu una te sfatuiesc sa mergi sa lucrezi la un studio pentru ca ar fi castigurile mult mai mari. Stiu fete care ajung si la sume de 2000-3000 pe seara!
-
CrisBestGirl
Jesica;n43078 wrote: In 12 ore poate
:)))) hai ca asta i buna! Si daca e in 12 ore, ce? Se lucreaza si la McDonalds 12h/zi, si castigi 100lei, wtf. Daca la sfarsitul lunii pleci acasa cu vreo 10-15.000$ banii tai, eu zic ca nu ai mai zice „in 12 ore poate”
))
Ma rog.. pareri si pareri.
:)))) hai ca asta i buna! Si daca e in 12 ore, ce? Se lucreaza si la McDonalds 12h/zi, si castigi 100lei, wtf. Daca la sfarsitul lunii pleci acasa cu vreo 10-15.000$ banii tai, eu zic ca nu ai mai zice „in 12 ore poate”
Ma rog.. pareri si pareri.
Eu am un copil. Nu imi permit sa stau 12 ore. De asta nu vreau de la studio. Conteaza sa stai cat mai mult, acum am inceput sa intru in fiecare seara la acceasi ora si desigur au crescut si incasarile, aproximativ 600$ si doar pe un site in doar 3-4 ore, maxim 5. Si spun ca e bine. Am fost si am vorbit la studio, sunt modele care fac banii astia intr o perioada. Asa ca e deja bine. Pe mine ma interesa altceva daca observi.
-
CrisBestGirl
Jesica;n43130 wrote: Eu am un copil. Nu imi permit sa stau 12 ore. De asta nu vreau de la studio. Conteaza sa stai cat mai mult, acum am inceput sa intru in fiecare seara la acceasi ora si desigur au crescut si incasarile, aproximativ 600$ si doar pe un site in doar 3-4 ore, maxim 5. Si spun ca e bine. Am fost si am vorbit la studio, sunt modele care fac banii astia intr o perioada. Asa ca e deja bine. Pe mine ma interesa altceva daca observi.
Te inteleg perfect, nu e vorba de asta. Eu doar ziceam ca exista fete (inclusiv unde lucrez eu) care castiga 20.000$ intr-o perioada dar ai dreptate, fetele alea stau si 12-14 ore online in fiecare seara. Scz, stiu ca n-avea legatura cu postarea ta! Succes!
Te inteleg perfect, nu e vorba de asta. Eu doar ziceam ca exista fete (inclusiv unde lucrez eu) care castiga 20.000$ intr-o perioada dar ai dreptate, fetele alea stau si 12-14 ore online in fiecare seara. Scz, stiu ca n-avea legatura cu postarea ta! Succes!