Studio Bucuresti

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Charm Group

Alexandra, iti multumim pentru mentionare!

Nu stim daca exista un „cel mai bun studio de videochat”, la fel cum nu exista nici „cea mai buna patiserie din lume” si nici „cea mai buna multinationala din lume”. Stim, in schimb, ca punem mare accent pe Echipa, pe calitate si nu pe cantitate. Avem aproximativ 60 de modele, iar dintre ele, 25 castiga peste 10.000$ in fiecare perioada. Avem 5 modele care castiga peste 20.000$/perioada si de cele mai multe ori sunt in Top 3 Jasmin Earnings. Iar media castigurilor in studioul nostru este de 4.000$/perioada.

Ne laudam cu faptul ca suntem un studio Certificat Jasmin Gold si ca ne situam in top 3 la nivel mondial, cu cele 60 de modele pe care le avem. :)

We Create Top Models, iar pentru cele care isi doresc sa ajunga la incasari de 10.000$/perioada, le uram deja bun venit in Echipa! :)
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
Elisa

Am auzit de Models4Models care e un studio de videochat mai nou dar facut de fete cu experienta in training. Si de Charm stiu. In afara de ele sunt multe studiouri de videochat dar cine sa le mai stie numarul? De la Models4Models stiu ca e o fata pe care o cunosc si mai stau din cand in cand de vorba si e foarte multumita.
Adela

Fetele cu care tin legatura in Bucuresti imi spun ca e o mare chestie sa ajungi sa lucrezi la Models4Models. Ca au cel mai bun training dar ca fac selectie la angajare. Adica de obicei angajeaza ori fete care arat bine si stiu engleza die fete ambitioase care sa merite trainingul. Deci pentru angajare in videochat in Bucuresti as fi curioasa si de alte pareri despre Models4Models.
No avatar
Guest

Esti o persoana serioasa & proactiva? Vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica si performanta?

NU CEREM EXPERIENTA, ci implicare si dorinta de perfectionare! Vei avea parte de traineri profesioniști care te vor ajuta sa ajungi în punctul dorit de tine. Nu contează dacă ești din București sau alt oraș, MAJOR STUDIOS iti pune la dispoziție cazare în București cu toate cheltuielile incluse, training si suport 24/7, cursuri gratuite de limba engleza, curs de make-up specific, abonament la solar, aparatura performanta pusă la dispoziția ta, marketing + multe alte beneficii în funcție de performantele tale - tot ce iti trebuie pentru a face cat mai multi bani.

Angajam persoane care:

Sunt disponibile sa lucreze in ture de zi si de noapte;
Au abilitati de comunicare (claritate, incredere, respect).

Oferim:

Cazare în București (doar în blocuri noi și zone ușor accesibile cu toate facilitățile incluse) cu toate cheltuielile incluse

Contract de colaborare
Venituri atractive si bonusuri in functie de performante
Servicii gratuite de coafor, manichiura, machiaj și solar (în funcție de performante)
Seriozitate si posibilitati de avansare
Mediu de lucru profesionist
Asigurare medicala si stomatologica privata platita de noi

Ne poti contacta pe WhatsApp la +40 753 881 881 sau hello@majorstudios.ro pentru a stabili un interviu!
No avatar
MarriaBy

Mie nu mi-a recomandat nimeni ceva anume dar am fost la Studio 20 la interviu si nu mi-a placut, nu stiu din ce cauza. Adica nu pot sa-i acuz de nimic sau ceva. Am scirs si la alt topic tot legat de studiourile de videochat din Bucuresti si care-i mai bun. N-am cum sa stiu care-i mai bun si nici sa zic ca Studio 20 nu e bun, dar nu m-am simtit eu ok cu ce mi s-a promis la interviu ca mi s-a parut exagerat cum sa zic. O sa ma mai duc la interviuri si o sa compar ca oricum nu am asa o presiune sa ma angajez imediat ca n-am chef sa nimeresc unde nu e ok si sa-mi para rau dupa asta.
No avatar
Chillyourheart

alt cont nou facut doar pentru reclama :)))
Scrie răspuns