Flirt4free- Reguli si metode de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
J1ca

Buna!:) Ma gandesc sa incep activitatea pe F4F dar am cateva lucruri neclare si va rog sa ma ajutati ^-^ ( Intreb pentru modele care au experienta pe acest site). Este permisa nuditatea in free chat ? Metoda de plata care este?

Orice sfat sau raspuns este binevenit.

Va multumesc anticipat!
Oldshadow

poti incerca pe F4F dar e slab trebuie multe ore petrecute online si dupa treb sa te tii de el
No avatar
Ella123

nu este permisa nudiditatea sub nici o forma,cat despre metoda de plata inca nu stiu nimic ca sunt cam secretosi ,ny lucreaza cu browser trebuie sa iti downloandezi performer app care ia o gramada de banda,plus ca in 30 de minute m au terorizat cu mailurile ca daca nu schimb rezolutia ma baneaza ca sa nu arat sa nu ma uit la telefon in free si tot asa sunt de rahat
No avatar
Ella123

J1ca;n2887 wrote: Buna!:) Ma gandesc sa incep activitatea pe F4F dar am cateva lucruri neclare si va rog sa ma ajutati ^-^ ( Intreb pentru modele care au experienta pe acest site). Este permisa nuditatea in free chat ? Metoda de plata care este?

Orice sfat sau raspuns este binevenit.

Va multumesc anticipat! nu am vazut decat 2-3 idioti de membri restu numai guesti si toti au voie sa vorbeasca cum vor mai putin tu ca model nu tre sa jignesti sub nici o forma,prea multe reguli la astia e mai rau ca la un studio,eu lucrez de acasa ca sa nu fiu stresata dar astia ma sacaie rau mai rau ca la un studio.....ii dau naiba cu situl lor de rahat
Scrie răspuns