Ann;n42977 wrote: Isi fac reclama la studio ul unde lucreaza si implicit si acelor site uri. Reclama asta mascata de “modele” nu poate sa starneasca decat amuzament. Si putina mila ce i drept. Daca arunc o privire pe prima pagina Chaturbate vad cum se fac bani intr o ora, bani pe care modele Jasmin ii fac intr o zi. Top Jasmin se poate numara pe degete, pe cand pe Chaturbate toata lumea face bani. Nu degeaba vad modele Jasmin adormite si lipsite de orice suflu de viata...personal, daca arunc o privire pe site ul ala raman cu o stare de disconfort total. Arata ca niste scavi pe plantatie, cum bine zicea cineva.
Bine zis Ann . ma bucur ca sunt si persoane ca isi dau seama ca unele postari sunt doar un mod penibil de a atrage fetele sa se duca la studio , se pare ca acest forum este controlat in mare parte de studiouri cu anunturi , postari si conturi false . Au cam inceput sa sufere studiourile ca multe fete prefera sa fie independente sa lucreze pe cont propriu decat sa fie umilite si tratate in bataie de joc la studio .
Mai lucram pe Chaturbate ?
Nu as fi zis nimic daca nu ar tot incerca sa injoseasca modelele care lucreaza pe site urile freemium, cand cu totii stim ca de cand a aparut lush ul, free chat ul este Top, si fara show in free, pe cand pe LiveJasmin daca nu lucrezi 12 ore pe zi, nu existi. Automat, studiourile au inceput sa isi exploateze modelele si indirect sa le forteze sa lucreze din ce in ce mai mult pana multe dintre ele cad in depresie. Este si destul de greu sa te mentii pe linia de plutire cand LiveJasmin ul iti ia 70%, studioul inca 50%, si tu ca model daca nu esti printre primele modele sa bata vantul.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
- AlexandraD
Cine mai face videochat in Iasi pe Chaturbate? Eu una nu mai stiu modele care sa castige ok pe site-uri de videochat free. Lucrez acum la Preziosa si stau pe LiveJasmin. La inceput ziceam ca nu merge desi fetele de la training tot hai, hai si iar hai ca se poate. Si acum nu-mi vine a crede cat am crescut in incasari la perioada. Deci eu n-as reveni la Chaturbate ever. Cand am inceput videocchatul in Iasi am stat si eu pe Chaturbate cateva saptamani. Pe urma am venit la studio ca nu mai mergea asa. Deci Jasmin fetelor, lasati prostia aia de site de videochat free!!!
-
Chillyourheart
AlexandraD;n43056 wrote: Cine mai face videochat in Iasi pe Chaturbate? Eu una nu mai stiu modele care sa castige ok pe site-uri de videochat free. Lucrez acum la Preziosa si stau pe LiveJasmin. La inceput ziceam ca nu merge desi fetele de la training tot hai, hai si iar hai ca se poate. Si acum nu-mi vine a crede cat am crescut in incasari la perioada. Deci eu n-as reveni la Chaturbate ever. Cand am inceput videocchatul in Iasi am stat si eu pe Chaturbate cateva saptamani. Pe urma am venit la studio ca nu mai mergea asa. Deci Jasmin fetelor, lasati prostia aia de site de videochat free!!!
lasa vrajeala . tu postezi doar ca sa te aflii in treaba sa iti faci reclama la studio sa atragi modelele , chiar crezi ca toate sunt asa naive . nu o sa ai niciodata incasari pe jasmin cum poti face siteurile cu free ca chaturbate sau myfreecams. si aici ma refer cand ajungi sa fi model cu experienta sa stii cum sa lucrezi pe el ( nu sa stai goala sa faci show moca ci in adevaratul sens).
ca model nou nu o sa ai incasari wow nici pe jasmin. incepi cu comision mic . nu te stiu membrii plus ca ai nevoie de multe ore on la inceput mai ales, si daca mai pui ca esti la studio unde stau cu ochii pe tine si mai dai si comision din incasari , penalizari daca nu iti faci orele, amenzi , etc o sa renunti repede la chat.
lasa vrajeala . tu postezi doar ca sa te aflii in treaba sa iti faci reclama la studio sa atragi modelele , chiar crezi ca toate sunt asa naive . nu o sa ai niciodata incasari pe jasmin cum poti face siteurile cu free ca chaturbate sau myfreecams. si aici ma refer cand ajungi sa fi model cu experienta sa stii cum sa lucrezi pe el ( nu sa stai goala sa faci show moca ci in adevaratul sens).
ca model nou nu o sa ai incasari wow nici pe jasmin. incepi cu comision mic . nu te stiu membrii plus ca ai nevoie de multe ore on la inceput mai ales, si daca mai pui ca esti la studio unde stau cu ochii pe tine si mai dai si comision din incasari , penalizari daca nu iti faci orele, amenzi , etc o sa renunti repede la chat.
Salut,
Eu am inceput sa lucrez acasa, dar prin studio. Imi place cum imi merge pana acum, am doar vreo 2 luni de cand am inceput. Lucrez pe streamate, dar prin ceva program de standard acasa pe care mi l-a recomandat o prietena. Imi garanteaza listarea in primele 3 pagini ale site-ului. Pana acum sunt multumita, chiar daca am si zile mai slow. Plus ca e site de privat, nu e free. Nu scot nici un sfarc la vedere gratuit, spre deosebire de chaturbate sau alte site-uri de free.
Eu am inceput sa lucrez acasa, dar prin studio. Imi place cum imi merge pana acum, am doar vreo 2 luni de cand am inceput. Lucrez pe streamate, dar prin ceva program de standard acasa pe care mi l-a recomandat o prietena. Imi garanteaza listarea in primele 3 pagini ale site-ului. Pana acum sunt multumita, chiar daca am si zile mai slow. Plus ca e site de privat, nu e free. Nu scot nici un sfarc la vedere gratuit, spre deosebire de chaturbate sau alte site-uri de free.
-
Chillyourheart
Lauraa;n43091 wrote: Salut,
alt cont fake care face reclama la un anume studio ce lucreaza exclusiv pe streamate
)) . sunteti penibili si un pic frustrati sa criticati site urile cu free. E alegerea fiecarui model sa lucreze pe ce site se simte comfortabil fie el free sau cu privat. Te injosesti in primul rand pe tine ca model sa critici alte fete care stau pe site uri cu free e lipsa de respect. Nu face nimeni de placere acest job.
nu e cu nimic mai prejos sa fi model pe site ca chaturbate sa faci show in free si sa ai venituri de minim 500$ pe zi. chaturbate bate la castiguri orice site cu privat la orice ora.
https://chaturbate100.com/ top100 incasari modele.
alt cont fake care face reclama la un anume studio ce lucreaza exclusiv pe streamate
nu e cu nimic mai prejos sa fi model pe site ca chaturbate sa faci show in free si sa ai venituri de minim 500$ pe zi. chaturbate bate la castiguri orice site cu privat la orice ora.
https://chaturbate100.com/ top100 incasari modele.
Cine mai face videochat in Iasi pe Chaturbate? Orice studio de videochat din iasi sau din Bucuresti care se respecta lucreaza pe jasmin sau macar pe XLove. Chaturbate e pt fetele mai necajite care lucreaza de acasa. Cu banii de pe Chaturbate nu faci nimic.
Elisa;n43102 wrote: Cine mai face videochat in Iasi pe Chaturbate? Orice studio de videochat din iasi sau din Bucuresti care se respecta lucreaza pe jasmin sau macar pe XLove. Chaturbate e pt fetele mai necajite care lucreaza de acasa. Cu banii de pe Chaturbate nu faci nimic.
pe bune? esti asa de avuta de ai ajuns la studio....fetele care lucreaza de acasa sunt necajite nu? draga de tine
pe bune? esti asa de avuta de ai ajuns la studio....fetele care lucreaza de acasa sunt necajite nu? draga de tine
lucrati fetelor din studio pe siteuri fara free chat. lasati ca lucrez eu pe chaturbate de acasa. imi fac de cap cu paypal, western, cadouri pe amazon si nu dau comisioane altora pentru munca mea. lasati chaturbate-ul pentru necajitele ca mine. mai multi clienti si mai putina concurenta. spor la bani