Livejasmin updates

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Nerun

Buna,

As dori sa va intreb ce parere aveti despre LiveJasmin in ultima perioada? sau cum evaluati experienta voastra de cateva luni incoace pe acest site?
Mi se pare mie, sau site-ul e pe moarte? ma uit si la statisticile celorlalte modele si pare ca situatia e la fel peste tot, merge foarte prost, camera plina de guesti, membrii nu mai platesc, aparent nimeni nu mai face nimic. Am crezut ca doar perioada de vara e moarta, dar se pare ca persista...

Multumesc!
Studio 20

Dupa cateva luni in care numarul modelelor a crescut constant si incasarile medii la fel, sustinute de promotii care evident nu pot continua pe termen lung (nici un site nu isi poate permite sa ofere discounturi de achizitie peste un 10-20%), acum avem un recul inevitabil. Pe termen scurt, membrii cheltuie mai putin in medie si modele incasareaza mai putin in medie. Pe termen mediu, sistemul se va auto-regla, vom avea mai putine modele pe site si mediile vor reveni la normal.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
AmelieSlade

Eu lucrez numai cu LJ si sa stii ca am incasarile bune, uneori sunt perioade mai proaste, dar totul revine la normal in scurt timp.
No avatar
Ioana P

”ma uit si la statisticile celorlalte modele” - depinde la care modele te uiti. Personal cred ca munca multa bate absolut orice si ca da, exista mai putin trafic decat exista atunci când m-am angajat eu, dar daca esti acel altceva pe care ei il cauta, nu cred ca ai cum sa scazi in incasari atat de drastic cum spui tu. Eu ma uit in jurul meu in studio si fetele de top (care fac peste 10.000$ in fiecare perioada) sunt tot in top, tot atatia bani fac, +- 10%, ca e normal sa fie cresteri si scaderi...
Scrie răspuns