Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
PisicaAlba

In prezent lucrez la Preziosa, dar am mai fost si pe la alte studiouri, printre care si Paradiz. Au fost multe lucruri care m-au facut sa plec de acolo. La Preziosa am 1 an si sunt foarte ok aici, apreciez ca lucrez doooar cu femei, indiferent ca vorbim de doamnele sofer sau fotograf. Plus ca am si make-up inclus inainte de tura si e foarte important! Un alt plus e ca nu sunt "indemnata" sa lucrez pe siturile de free, ca in alte parti :D
Adela

Paradiz? :)))))))))))))))))))) OMG!!!!!! Patronul ala gras cu vrajeala? Nu-ti da bani dar iti da petrecere cu muzica la schimb? Cea mai mare teapa din videochat in Iasi. Nu stiu cum de maie xista studiourile astea!!!!!!!!!
Smaranda

Toate modelele de videochat pleaca de la Paradiz. Ca-ti ia patronul banii cu amenzi. Iti da amenzi ala pentru orice. Degeaba crezi tu ca faci ceva la perioada. La Paradiz amenda e la putere. Jaf pe fatza. Training numai cand exista cineva pe la studio si amenzi la schimb. Sa-si ia patronul din banii tai. Asta-i Paradiz. Bani la negru si taiati cu amenzi. Hai pa!
AlexandraP

Orice model de videochat din Iasi mai cu experienta stie ca la Paradiz ti se iau din bani cu amenzi aiurea. Smecheria asta e dintotddeauna. Daca nu-ti convine, pa! Si asa is procente mici la Paradiz. Cand iti mai ia si aiurea bani ca n-ai facut nu stiu ce sau ai incalcat nu stiu ce regula inventata.......Asta nu e videochat parerea mea....
AlexandraD

Am venit sa fac videochat in Iasi la Preziosa ca am avut mai multa incredere aici decat la alte interviuri udnde am fost. Fetele de la interviu si cine mai erau prin studio atunci mi-au dat asa parca siguranta ddecat Paradiz, Vixen si Sugar Studio pe unde mai incercasem. Deci daca ar fi sa iau decizia din nou unde sa ma angajez in videochat in Iasi as face la fel. Cred ca intotdeauna e bine sa tii cont si de cum te simti. Nu stiu cum sa ma exprima clar dar cred ca intelegeti ce vreau sa spunc and faci un luccru si la feeling.
DianneP

FlaviaC;n40945 wrote: Paradiz e studio de videochat exclusiv feminin? Sau lucreaza si baieti acolo? Nu mi-e asa de clar ca am auzit ca sunt si baieti la studio dar nu stiu daca sunt modele sau doar lucreaza , adica sunt angajati la Paradiz. Eu as prefera studiourile de videochat din Iasi unde sa nu prea am treaba cu barbatii ca na, e cam aiurea.

La Paradiz lucreaza si baieti, multisori chiar. Tehnicul ca tehnicul, ca rar se gasesc femei bune in asa ceva, dar si la fotografii e aceiasi problema. Si nu e tocmai comod. Plus ca a fost o vreme cand erau doua studiouri, unu de fete si unu de baieti, si se faceau tot felul de partyuri comune, ca sa zic asa, care au dus la situatii foarte aiurea. Imagineaza-ti ca dai nas in nas cu vecinul din orasul tau natal la videochat :)) Si soferul tot barbat e. Si aici chiar nu au nicio scuza. Cum se poate pe la Heylux, Preziosa sau alte studiouri, cu soferite, ar trebui sa se poata peste tot.
No avatar
LauritaBonita

Pai e simplu. Lumea merge unde este procentul mai mare. 45% din incasari se duc catre model la Paradiz, nu cred ca e nevoie sa spun mai multe :)) Plus, cum spunea cineva mai sus, wcuri ca la gara, patron dubios, intrare mirosind a urina, "gard in gard" cu o crasma. Si asta doar de la interviu!
No avatar
AmiraSeMira

Ceea ce trebuie avut in vedere, mai presus de procente si conditii, este faptul ca la Paradiz se lucreaza cu contractul de munca minim pe economie. Practic asta inseamna ca fetele iau "salariu" undeva la 1000 de lei, restul banilor fiind dati la negru. Poate pentru modele care iau undeva la 1000 de dolari si nu achizioneaza bunuri importante nu are un impact mare, dar pentru fetele care fac multi bani si isi pot cumpara casa sau masina e cam delicata situatia. Practic daca vine vreun contol peste tine, cam greu de explicat de unde casa la 100.000 euro la salariu minim pe economie? Nu mai zic de situatia in care fete care lucrau acolo si-au trecut bunurile pe numele iubitului, care ulterior s-a evaporat. Think smart, girls!
PisicaAlba

Smaranda;n42930 wrote: Toate modelele de videochat pleaca de la Paradiz. Ca-ti ia patronul banii cu amenzi. Iti da amenzi ala pentru orice. Degeaba crezi tu ca faci ceva la perioada. La Paradiz amenda e la putere. Jaf pe fatza. Training numai cand exista cineva pe la studio si amenzi la schimb. Sa-si ia patronul din banii tai. Asta-i Paradiz. Bani la negru si taiati cu amenzi. Hai pa!

Amenda e lege la Paradiz, din pacate! Cunosc multe fete care lucreaza sa isi plateasca cartea de munca si amenzile. Mai bine la Mc!
Smaranda

Tocmai am vorbit cu o prietana care a fost model de videochat la Paradiz. A plecat de acolo ca nu se mai putea. Dezorganizare totala. Modelele se cearta intre ele care sa fie prima intr-o camera. La Paradiz nu se tine cont de programari, aiureala. Fata asta era deranjata de alt model care pleca pe urma venea inapoi la Paradiz la program si incerca sa intre iar in camera. Nimeni nu era sa zica ceva sa puna ordine. Mai sint multe modele de videochat nemultumite de ce se intampla si tot pleaca de la Paradiz. Daca aveti povesti din astea si ddespre alte studiouri de videeochat din Iasi spuneti aici ca merita stiute.
Scrie răspuns