Daily payout Chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ann

A primit cineva daily payout Chaturbate, azi? De obicei trimiteau plata la ora 16:00, plus ca eu personal trec prin niste experiente ciudate. Nu mai pot trimite notificari cand intru online, primesc mail uri de atentionare cum ca nu am voie Skype desi doar am pronuntat “Skype” , plus ca dintotdeauna a fost acceptat, chiar daca ei nu au facut asta public. Plus ca se vaita foarte multe modele ca li se inchid conturile si li se retin banii(spun ele) Sunt doar coincidente sau au devenit mai stricti? Mai observa cineva ceva ciudat sau sunt doar eu?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Erika0001

Ann;n42944 wrote: A primit cineva daily payout Chaturbate, azi? De obicei trimiteau plata la ora 16:00, plus ca eu personal trec prin niste experiente ciudate. Nu mai pot trimite notificari cand intru online, primesc mail uri de atentionare cum ca nu am voie Skype desi doar am pronuntat “Skype” , plus ca dintotdeauna a fost acceptat, chiar daca ei nu au facut asta public. Plus ca se vaita foarte multe modele ca li se inchid conturile si li se retin banii(spun ele) Sunt doar coincidente sau au devenit mai stricti? Mai observa cineva ceva ciudat sau sunt doar eu?

Nu i-am primit si apare acolo pe site "is being processed for the next payout'' deci nici nu i-au trimis catre paxum.. cred ca dabea maine seara ii trimit :( nu esti singura. nu stiu ce i cu ei dar ba n-am useri fiindca nu apar online, ba am si in loc sa fiu pe pagina care trebuie , ma baga printre aia cu 50-100 useri maxim..
Ann

Intradevar, nu as fi deschis un subiect daca nu mi s ar fi parut ciudat tinand cont ca in weekend nu se face daily payout, cei care au transferat banii vineri, sa ii primeasca marti? Unfair. Si eu am aceeasi problema de cateva zile, am membrii dar guestii imi lipsesc minute in sir, ceea ce nu mi s a intamplat niciodata. Membrii mei se plang ca nu mai primesc notificari desi sistemul arata operational. Sunt convinsa ca nu se intampla asta tuturor...sper sa isi revina
ava

A fost Columbus Day toate institutiile bancare au fost inchise de asta nu i au procesat
ava

Sigur au devenit mai stricti mi au dat mail sa sterg linkul manyvids din profil !
Nord

Nu te ingrijora in 14 nu au facut plati am primit mail inca de saptamana trecuta desi eu nu am scos niciodata banii prin daily payout! Au devenit mai stricti cu link-urile postate catre alte site-uri si cu show-urile pe skype din cauza plangerilor facute de webmasteri si pe buna dreptate traficul lor pretios se pierdea prin acele link-uri si foarte multi au incetat sa mai trimita trafic catre ei asa ca in ultimele luni au inceput sa faca curatenie!
Live Cams | Live Sex |
Ann

Eu nu am primit mail. Acum inteleg, e bine de stiut. Multumesc, chiar mi ati fost de ajutor
Scrie răspuns