andreib;n41084 wrote:
Multumesc, Eu am PFA si platesc 850 RON LUNAR , Acolo se include, CAS CASS si impozitul. Anual undeva la 9000 de lei platesc, cred eu ca prea mult...
Buna,
pentru deschidere PFA ai avut nevoie de acordul vecinilor?
Legalitate in videochat
AA2019;n42792 wrote:
Buna,
Buna, nu, din fericire stau la casa, nu am nevoie de acord la vecini pentru ca nu fac nici un fel de galagie. La PFA controale nu vin absolut deloc daca iti platesti taxele la zi. Deci e bine si imi merge si pensia si angajarea.
Buna,
Buna, nu, din fericire stau la casa, nu am nevoie de acord la vecini pentru ca nu fac nici un fel de galagie. La PFA controale nu vin absolut deloc daca iti platesti taxele la zi. Deci e bine si imi merge si pensia si angajarea.
andreib;n42820 wrote:
Multumesc frumos pentru raspuns!
Multumesc frumos pentru raspuns!
Despre ce legalitate vorbiti in videochat in Iasi daca la Paradiz sau VivaDiva se lucreaza la negru? Faceti glume sau cum? Cate modele mai sunt si n-au plecat stau cu teama ca vine politia cu duba. Asta-i videochatul in Iasi la Paradiz si VivaDiva. Vrei sa faci videochat din asta? N-ai decat! E pe raspunderea ta. Dar credeti ca va asigura studiourile astea avocat daca ai probleme penale si ajungi pe la politie sau pe la tribunal? De asta pleaca fetele de la Paradiz si celalalt.
Am auzit ca in Bucuresti a intrat politia peste fetele care faceau videochat de acasa. Au luat vreo 15 fete pe la sectie, le-au confiscat calculatoarele camerele. A aflat si familia , aiurea de tot. Normal ca n-aveau nimic niciun act si faceau bani vai de capul lor cum puteau, pe Chaturbate. Au fost si cateva studiouri de videochat mai mici inchise. Acum vreo cativa ani au fost si mascati cu duba si patroni luati la sectie cu modelele. Sper sa nu se ajunga la asa ceva si in Iasi ca nu vreau rau la altii dar parca is prea multe fete care risca aiurea si se joaca si acum cu libertatea lor.