www.livejasmin.com

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
No avatar
Larisa

Pentru modelele care au cerinte de la membri referitoare la mai multe tipuri de roleplay.Dupa cum scrie in regulament sunt interzise roleplay-urile in care membrul sau modelul se prefac ca :

1 sunt minori(chiar si unul din ei)
2 sunt rude

Dupa o discutie amanuntita cu suportul de la Jasmin am ajuns la concluzia ca ei permit nu rape roleplay ci mai degraba ruff sex.Asadar daca aveti cerinte de acest gen ,le puteti onora insa, evitati sa va faceti rau prin(legare, lovire cu obiecte sau cu mana).
No avatar
girlswebcamchat

Nord;n3533 wrote:

Acum depinde ce vrei tu ! Vrei ca sa ridici penalizarea de pe WhiteLabel ? Sau vrei sa aduci traffic pe site ? Daca vrei doar sa ridici penalizare uita de asta google a penalizat toate retelele de Whitelabels incepand cu AWE si ultima fiind cea de la Webcamwiz deci nu ai ce sa faci , e si normal ca sa fie asa sunt doar niste site-uri copy/paste fara continut propriu in plus de asta mai sunt si host-ate pe acelasi ip ! Daca vrei trafic pentru site atunci sunt mai mult variante ! Revino te rog cu detalii si poate iti dau cateva idei !

Dupa o mare penalizare revin tare cu un domeniu curat www.livesexz.org (sper sa nu-l baneze). Astept informatiile legate de SEO curat si despre cum sa-l cresc organic international. Eu am mai realizat acest lucru in 2012 si pentru mine este o noua provocare. Daca merge va voi anunta. Astept informatiile voastre legat de SEO organic curat si eficient.

Adania

Sincer, eu sunt pentru Jasmin. Lucrez pe acest site in cadrul studioului, am incercat si ca independent pe Chaturbate, dar nu se compara! Pe Jasmin ai membri ca lumea, nu stai toata ziua dezbracata, intalnesti si oameni cu care sa discuti, am intalnit persoane care cauta un prieten si stau cu tine in privat doar pentru discutii. Desigur, ca in orice realtie, se ajunge si la partea sexuala la un moment dat, dar nu din prima. Unii chiar isi cauta un partener pe acest site, un prieten...
Scrie răspuns