VivaDiva sau Lucky Studio? Voi ce alegeti?
La VivaDiva se face videochat pe site-urile free ca nu-s traineri destui care sa te invete. Si e atmosfera aia trista, toata lumea demotivata. Normal ca nu castigi bani in mediul asta . Cum naiba sa mai lucrezi in videochat in Iasi pe stie-uri de free in 2019? Cei mai multi bani se fac pe Jasmin, ca acolo sunt membrii cu bani si traficul. Deci mai lasati-o cu VivaDiva ca e trista rau treaba. Parerea mea e ca nu merita sa stai in fundul gol nonstop pe site-urile de free pentru 3 lei la perioada.
Pana la urma la VivaDiva se dau banii la timp sau nu? Aud tot felul de lucruri si nu mai stiu ce sa cred. Sunt noua in videochat in Iasi si incerc sa aflu ce fel de studio e VivaDiva dar pana acum nu am auzit prea multe. Unele fete vorbesc ca banii nu se dau la timp si modelele primesc amenzi aiurea doar ca sa le ia studio banii. E adevarat?
Eu de VivaDiva n-am auzit . E un studio de videochat mai Iasi? In ultimii doi ani tot au aparut si disparut studiouri de videochat mai mici. Deci e posibil sa fie la fel. Adica un studio mai mic care sa lucreze pe site-uri de free. Stiu fete care prefera sa lucreze pe free ca nu-si batul sa castige mai mult si asta e. Ca lucreaza la VivaDiva asta sau altundeva e la fel pentru ele. Deci na, treaba lor, treaba fiecarui model pana la urma cu ce vrea sa faca.
De obicei aceste studiouri mici nu prea au foarte multa experienta in domeniu. Ti-as recomanda un studio precum LuckyStudio care are vechime in ceea ce priveste "cum sa faci videochat". Din cate am auzit iti ofera training, conditii foarte bune si plata la zi.
Cine e VivaDiva? In videochat in Iasi sunt 2-3 studiouri de videochat ok . In rest sunt glume din astea aparute peste noapte. Chiar nu v-ati saturat de studiouri dina stea care apar azi si dispar maine? As vrea sa vad si eu pe cineva care face bani la VivaDiva.....
La fel ca la Vixen si la VivaDdiva. Adica sa va faceti o idee intrebati modelele de videochat care au plecat de la VivaDIva cum e trainingul acolo, daca e cineva pe tura de noapte de exemplu. Si cat de multumite sunt de conditii in general.Pe urma vedeti si ce conditii sunt la Heylux si ce training e acolo si faceti comparatii. La fel trebuie facut cu toate studiourile de videochat din Iasi. Parerea mea.
Exista totusi cineva care face videochat in Iasi si stie ceva de VivaDiva? M-am uitat de curiozitate pe mai multe pagini de pe forum si nimic. Nu sunt fete care sa zica ceva. VivaDiva mai exista sau e vrajeala? Daca totusi e chiar un studio de videochat in Iasi a fost cineva acolo? Aveti vreo parere?
Cine este VivaDiva? E prima oara cand aud despre studioul asta de videochat din Iasi. Stiti fete care sunt modele acolo? Unde e studioul? Apar si dispar tot felul de studiouri de videochat in Iasi si eu nu le stiu pe toate. Azi aud de VivaDiva, maine aud de cine stie ce alt studio de videochat. Promit si ele un bonus de angajare in videochat cum fac toate studiourile si dispar pe urma ca nu se angajeaza nici un model acolo...Dar chiar sunt curioasa cu VivaDiva de ce a aparut pe forum aici.
Despre VivaDiva nu prea stie nimeni mare lucru. Se aude ca ar mai exista si incearca sa angajeze fete mai ales de la tara. Dar eu cel putin habar n-am ce se intampla acolo si daca e ok sau nu. Au fost si alte studiouri de videochat in Iasi care au aparut asa , au rezistat cateva luni un an si pe urma au disparut pur si simplu. Chiar sunt curioasa ce e si cu VivaDiva. macar stie cineva daca e de fete, cupluri, pe fetish?