Mai lucram pe Chaturbate ?
Daca nimeni nu lucreaza pe ele si nimeni nu face bani atunci cum se face ca sunt mereu mii de modele online in fiecare moment din zi, zeci de mii de useri in primele room-uri, sute de mii de membrii logati in fiecare moment? Doar intreb si eu!
Live Cams | Live Sex |
- PisicaAlba
Nord;n42731 wrote: Daca nimeni nu lucreaza pe ele si nimeni nu face bani atunci cum se face ca sunt mereu mii de modele online in fiecare moment din zi, zeci de mii de useri in primele room-uri, sute de mii de membrii logati in fiecare moment? Doar intreb si eu!
Si HI5-ul era plini de oameni cand brusc a clacat
Si HI5-ul era plini de oameni cand brusc a clacat
-
LauritaBonita
Am renuntat la chaturbate de vreo 2ani siiii.... never again. Nu-i ok deloc ce se intampla acolo. Iar cele care spuneti ca se fac bani acolo, ati incercat sa lucrati pe siteuri de privat, sa aveti termen de comparatie? Show ca show, ca toate facem, dar ce vad pe acolo deja e prea mult. Peace!
-
AmelieSlade
Eu sincer te-as sfatui sa te indrepti spre un site mai serios... Cu chaturbate sau MFC nu prea se face treaba, eu sunt pe live jasmin si e super ok. Seara faina
-
pregnant87
Imi cer sincer scuze,nu am stiut ca este vorba de un model la inceput(acum am vazut)Mea culpa..
o seara plina tuturor
o seara plina tuturor
-
Chillyourheart
Se fac bani si ca model nou pe site urile cu free terminati cu aberatiile .Nu te obliga nimeni sa te dezbraci sau sa folosesti cine stie ce jucarii , totul tine de atitudinea modelului si cum stie sa se faca placuta . Pe voi va roade invidia ca le vedeti pe altele cum fac bani. Dar de cand a aparut cb toate siteurile il copiaza inclusiv jasmin au inceput sa bage optiuni cu tips si posibilitatea de a folosi lovense lush.
Chillyourheart;n42837 wrote: Se fac bani si ca model nou pe site urile cu free terminati cu aberatiile .Nu te obliga nimeni sa te dezbraci sau sa folosesti cine stie ce jucarii , totul tine de atitudinea modelului si cum stie sa se faca placuta . Pe voi va roade invidia ca le vedeti pe altele cum fac bani. Dar de cand a aparut cb toate siteurile il copiaza inclusiv jasmin au inceput sa bage optiuni cu tips si posibilitatea de a folosi lovense lush.
Pe Jasmin nu exista posibilitatea de a folosi lush. Poti sa faci fake si sa reactionezi la tipuri, dar nu vibreaza si nu scrie nicaieri ca vibreaza. Daca spui cui nu trebuie ca folosesti lush ai toate sansele sa iei ban.
Pe Jasmin nu exista posibilitatea de a folosi lush. Poti sa faci fake si sa reactionezi la tipuri, dar nu vibreaza si nu scrie nicaieri ca vibreaza. Daca spui cui nu trebuie ca folosesti lush ai toate sansele sa iei ban.
-
Chillyourheart
Candy1;n42843 wrote:
Da ma scuzi pe jasmin e vibratoy ideea era ca toate siteurile cu privat au copiat CB , cine il stie cum era inainte sa apara CB intelege la ce ma refer . Asa ca terminati cu aberatiile ca nu se fac bani fiecare model e libera sa aleaga site ul pe care se simte mai comfortabil sa lucreze . Faptul ca stau dezbracate in free nu inseamna ca se vand pe 1 tok . Trebuie sa fi naiva sa crezi ca te imbogatesti peste noapte ca model incepator e normal la inceput sa ai rabdare sa cunosti membrii sa iti faci ceva fani indiferent pe ce site lucrezi. Cert este ca pe cele cu free sunt mai multi membrii cu bani nu stai sa te bucuri la un pvt de 2 min .
Nu tin partea niciunui site totul depinde de model .eu colaborez si cu fete care lucreza pe free si pe privat important e sa iti dai interesul sa te ocupi de tine ca model .
Da ma scuzi pe jasmin e vibratoy ideea era ca toate siteurile cu privat au copiat CB , cine il stie cum era inainte sa apara CB intelege la ce ma refer . Asa ca terminati cu aberatiile ca nu se fac bani fiecare model e libera sa aleaga site ul pe care se simte mai comfortabil sa lucreze . Faptul ca stau dezbracate in free nu inseamna ca se vand pe 1 tok . Trebuie sa fi naiva sa crezi ca te imbogatesti peste noapte ca model incepator e normal la inceput sa ai rabdare sa cunosti membrii sa iti faci ceva fani indiferent pe ce site lucrezi. Cert este ca pe cele cu free sunt mai multi membrii cu bani nu stai sa te bucuri la un pvt de 2 min .
Nu tin partea niciunui site totul depinde de model .eu colaborez si cu fete care lucreza pe free si pe privat important e sa iti dai interesul sa te ocupi de tine ca model .
-
pregnant87
Dar tu pe ce site lucrezi Adela,unde ai respect de sine?