Pasii catre succes ca model de videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Adania

Ce m-a ajutat pe mine să reușesc să am câțiva membri fideli a fost faptul că am căutat să mă reinventez pe cât de des posibil - costume diverse, machiaje diferite, accesorii multe, muzică bună. Am fost foarte atentă la ce stil muzical reușesc să strâng mai mulți membri în cameră (mi-am făcut un playlist mai mare și divers) și m-a ajutat și flexibilitatea corpului. Programul de lucru fix pe cât posibil i-a făcut să știe când sunt online și să vină în camera mea. Nu mă consider un model de succes, mai am mult de lucru până să devin un model de succes, dar am reușit să am un venit constant confortabil, care să îmi asigure tot ceea ce am nevoie.
No avatar
EsmeeCharm

In ceea ce ma priveste pe mine, am facut ceva research incercand sa-mi dau seama ce au facut modelele care au avut succes in industrie. Cel mai important lucru pe care l-am observat este ca pentru a avea succes trebuie sa te reinventezi constant si sa te pliezi dupa gusturile si cerintele membrilor. Evident orele online si prezenta contanta sunt importante, dar daca tu incepi sa ai success si nu mai faci nimic , nu te mai focusezi pe noi membrii sau nu mai aduci nimic nou in online, atunci totul este degeaba.
No avatar
Eryse

Buna! Sunt model videochat care lucreaza de acasa dar nu sunt multumita de internetul pe care il am,asa ca daca stiti o companie de internet buna va rog sa imi spuneti si mie.Multumesc
Reny113

Hei! Am un prieten IT-ist si mi-a spus ca cea m ai buna companie de internet este RDS. :)
No avatar
Eryse

Îl am pe cel de la digi de 1000 cel mai mare dar parca nu merge asa cum ar trebui...mersi oricum Alte sugestii??
NataliaSynn

Cred ca in primul rand ar trebui sa fii tu ok cu tine si cu ceea ce faci, sa nu ai second thoughts, iar apoi sa ai sustinere (atat din partea familiei, cat si a staff-ului - de aceea ar fi ok sa lucrezi dintr-un studio). Nu are sens sa te ascunzi, Important e sa ai incredere in tine si multa rabdare, fiindca sunt mici sansele sa ai succes peste noapte. Deci, fii perseverenta, iar succesul va veni cu siguranta :2
No avatar
Eryse

Am lucrat foarte mult timp in studio si nu mai vreau,acolo am invatat cam tot si stiu cand ceva nu este in regula. Vă multumuesc oricum pt sfaturi:2
No avatar
Candy1

Netul de la RDS de 1000 e de departe cel mai bun pe care il avem in Romania. Te conectezi la PC prin cablu, sau Wi-fi? Daca te conectezi prin wi-fi cere routerul cel mai bun pe care il au si nu o sa mai ai probleme. Il poti inchiria cu 5 lei pe luna sau ceva de genul.
Smaranda

Trebuie sa ai unn trainer bun de videochat care sa se ocupe de tine. Daca ai noroc si studioul are traineri buni atunci faci si tu bani. Important e sa aiba rabdare si sa te ajute mai ales la inceput. Chiar si pe urma cand incepi sa faci bani din videochat te ajuta mult trainerul. Orice fata care e model de videochat in Iasi o sa-ti spuna asta.
Smaranda

Trainingul conteaza mult. In videochat in Iasi sunt cateva trainere bune din ce stiu eu. In rest nu se prea ocupa studiourile de modele. Gata, hai la camera, sa produci bani. E echipa aia de la Lucky Studio care lucreaza si la Heylux.Toata lumea stie ca fetele sunt cele mai bune. Ina fara de ele nu stiu sa mai existe pe bune o echipa profesionista in videochat in Iasi. In multe studiouri nici nu sunt traineri pe toate turele. Pe la Paradiz, pe la VivaDiva e tristete mare.....
Scrie răspuns