Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?
Partea asta cu discretia e tot mai cautata in ultimul timp. Sunt o multime de fete care vor sa faca videochat in iasi dar tot nu-s hotarate ca e treaba asta ca cine stie cine afla si ce ar putea comenta etc. Cu cat e mai serios studioul cu atat e mai ok sa te angajezi model acolo. De asta cred ca e popular Preziosa acum. Si eu vreau sa stiu ca acolo unde lucrez n-am treaba cu nimeni aiurea ca sa zica pe urma ca ma stie de model. Cand lucrezi doar la studio cu personal feminin e altceva, parerea mea...
Cel mai sigur mod sa faci o comparatie dintre Paradiz si Preziosa e sa intrebi la interviu cum esti platita. Daca vezi ca incep cu vrajeala ca lasa ca nu platesti taxe, iti dam la negru banii atunci e clar ca e bine s apleci de acolo. La Preziosa e studio de videochat numai cu femei din ce stiu. Deci m-as atepta sa fie ok treaba acolo. La alte studiouri de videochat din Iasi inca se mai practica amanarea la plata a modelelor si banii la negru. Chestia asta mi se parea aiurea de tot si m-am ferit intotdeauna sa ma angajez la studiouri de videochat cu patroni dubiosi, care fac asa ceva.
- ElenaMaria
la Paradiz sin ce stiu eu e aceeasi problema ca la VivaDiva...adica nu sunt camere de videochat cu perete intreg si te aud modelele din camerele vecine cand lucrezi. plus ca si ele te deranejaza cu muzica si daca vorbesc mai tare cu membrul. de asta parca nu m.as baga la VivaDiva la Paradiz si la stuudiouri din astea de videochat din Iasi care au ramas sa faca videochat ca acu 100 de ani...dar asta e parerea mea poate pe alte modele de videochat din Iasi nu le deranjeaza asta....
Multumesc pentru toate detaliile pe care le dati aici. Nu aveti idee cat de folositoare sunt pentru cine nu stie mai nimic despre videochat in Iasi. Unele lucruri le aud prima data pe aici ca sunt prea putine fete care fac videochat in Iasi si care vor sa spuna ca sunt modele sau ceva.
Asa am auzit si eu ca Paradiz lucreaza pe site uri free. Nu stiu ce sa zic ca de exemplu pe Chaturbate mie mi se pare o bataie dde joc sistemul lor de plata. Mai bine ma angajez vanzatoare in Palas sau altunddeva in Iasi decat sa lucrez pe Chaturbate sa stau dezbracata toata ziua pentru 3 lei. Dar pana la urma fiecare alege sa lucreze cum vrea. Cine vrea pe Chaturbate ca nu se bazeaza cu engleza sau n are nevoie dde trainer poate sa lucreze si la Paradiz daca nu are o problema cu castigurile de genul asta. Zic si eu.
E greu de raspuns care e cel mai bun studio de videochat din Iasi. Ca sunt tot felul de reclame pe Facebook care zic ca un studio sau altul e bun si ca da nu stiu stiu cat bonus dde angajare si tot asa. Cel mai bine e sa mergeti la interviuri sa vedeti cu ochii vostri. Eu asa am facut si am stiut sa evit studiourile de videochat din Iasi cu patroni aiurea sau cinditii dubioase de lucru. Plus ca daca va duceti la interviuri vedeti si cum sunt arata camerele si cat de magari sau cu respect sunt persoanele de la interviu. Ca o sa vedeti si oersoane plictisite deci e clat ca patronii sunt aiurea ca altfel n-ar fi plictiseala la angajati. De exemplu o sa vedeti pe la studiouri camere care nu se inchid pana sus, cum sunt weceurile de la gara. Fugiti cat puteti de acolo ca nu faceti bani acolo si o sa lucrati cu indivizi naspa. Parerea mea.
De Paradiz am auzit doar pentru ca am vazut o masina galbena prin oras si scris Paradiz si ceva despre studio de videochat in Iasi si nu stiu mai ce. De Preziosa stiu ca e cu Heylux si sunt aceleasi fete care se ocupa de el. Dar cam atat de ambele. Cred ca putine modele pot spune de Paradiz si de Preziosa cat de seriose sunt. In videochat in Iasi sunt studiouri mult mai cunoscute ca astea.