Pareri MFC (My Free Cams)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Elisa

Niciun model de videochat din iasi care vrea sa faca pe bune bani nu mai lucreaza pe MFC, Chaturbate, Stripchat si altele ca astea. Numai fetele care nu stiu engleza ca luema sau nu se respecta prefera sa stea dezbracate cu orele pe site-urile alea. Daca nu stii sa faci o conversaqtie cu membrul pe F4F sau Jasmin, stai in fundul gol la infinit pe Chaturbate. Dar sa nu te plangi pe urma ca nu faci bani. Nu se compara ce trafic e pe Flirt, Jasmin si ce saracie e pe MFC.
Codrina

Probabil ca site-urile ca Chaturbate fac mai mult rau pentru videochat in Iasi. Lasa impresia ca e jobul asta e doar chestii cu jucarii non stop si altele de genul. E o porcarie ca oricine poate sa se uite intre picioarele tale chiar daca nu are niciun credit. DIn cate imi dau seama Chaturbate e pentru saraci si modelele din videochat in Iasi care lucreaza pe Chaturbate raman si ele niste sarace. Asta e parerea mea cel putin.
Scrie răspuns