Card Paxum

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Miki002

E o fi un risc , trebuie sa ne facem pfa și eu vreau ...ar fi mai bn
No avatar
Mitzu

Lucrezi si pe jasmin? Vreau sa stiu daca accepta acest card
No avatar
Miki002

Da , lucrez,îl acceptă.
No avatar
Mitzu

Pai e bine!.. dar am inteles ca ti se cere ceva pe numele tau.. un act sau o factura pe numele tau.. eu daca nu am as putea totusi sa il fac? Cardul. Sau eventual as putea face cardul pe numele cuiva si sa imi virez eu banii? ..
No avatar
Miki002

Mitzu;24393 wrote: Pai e bine!.. dar am inteles ca ti se cere ceva pe numele tau.. un act sau o factura pe numele tau.. eu daca nu am as putea totusi sa il fac? Cardul. Sau eventual as putea face cardul pe numele cuiva si sa imi virez eu banii? ..

Nu se poate daca nu ai,orice -cablu, asigurare auto ,curent etc.,altfel nu merge
No avatar
christie

Mitzu;24393 wrote: Pai e bine!.. dar am inteles ca ti se cere ceva pe numele tau.. un act sau o factura pe numele tau.. eu daca nu am as putea totusi sa il fac? Cardul. Sau eventual as putea face cardul pe numele cuiva si sa imi virez eu banii? ..

Poti sa faci cont paxum pe numele altcuiva,dar la acest cont poti atasa doar card pe numele aceleiasi persoane.
No avatar
Mitzu

Asigurare la masina am, cred ca este si singurul lucru pe care il am pe numele meu. O sa fac imediat . Dar cum ar trebui sa aleg cardul? Ca fiind dr busines sau personal?
No avatar
Alexya

Bună! Vă rog sa-mi spuneți ce metodă de plată ar fi ok pe adultwork în afară de paxum? Deoarece mi-am comandat cardul acum câteva luni și nu a venit nici acum. Sau se pot face transferuri direct din contul paxum în cel de România?
No avatar
christie

Alexya;n42301 wrote: Bună! Vă rog sa-mi spuneți ce metodă de plată ar fi ok pe adultwork în afară de paxum? Deoarece mi-am comandat cardul acum câteva luni și nu a venit nici acum. Sau se pot face transferuri direct din contul paxum în cel de România?

Eu am asteptat vreo 7 luni cardul de la paxum,dar,pana atunci am folosit cardul in dolari de la RZB si faceam transfer din contul paxum pe acela.
Scrie răspuns